foto_KICI-FGSIedereen weet dat geld bewaren in een oude sok niet zinvol is. Tegelijkertijd zijn oude sokken voor ons geld waard. Want iedereen heeft thuis wel oude kleding die niet meer gedragen wordt. Soms puilen de kasten ervan uit. Sinds kort staat bij onze eigen vereniging de groene KICI kledingcontainer. Wie daar zijn oude kleding ingooit, steunt onze vereniging. Want een deel van de opbrengst gaat rechtstreeks naar onze clubkas. Hoe meer hoe beter!

Een ander deel van die opbrengst gaat bovendien naar een ander goed en sportief doel: het Fonds Gehandicaptensport. Deze organisatie zet zich in om regelmatig sporten ook voor gehandicapten mogelijk te maken. Want hierdoor krijgen ze de extra kracht en behendigheid die ze nodig hebben om fit te blijven en te kunnen functioneren.

Fonds Gehandicaptensport stelt subsidies beschikbaar aan sportorganisaties voor de vaak kostbare, aangepaste faciliteiten of voor extra begeleiding. En dus ook een deel van de opbrengsten van de kleding die wordt ingeleverd zijn hiervoor bestemd. Dus doe mee en dien twee goede doelen tegelijk: het spekken van onze clubkas én geld voor gehandicaptensport!