Sam_Elzinga_1Vandaag 3 december was de grote dag. "s ochtends vroeg op om een wedstrijd te spelen met de F6. Door de regen ging dit niet door. Gelukkig ging de wedstrijd van heren 1 tegen Alcmaria Victrix wel door. Eerst mocht ik bij de teambespreking zijn. Snel omkleden en daarna de warming up met het hele team. Eerst ging de wedstrijd gelijk op Reiger Boys kreeg een paar kansen.  Eigenlijk hadden ze 1-0 voor moeten staan. De tegenstander scoorde uit een lange bal naar voren 0-1. Later scoorde ze de 0-2.

Na de rust was Reiger Boys veel beter. Ze kregen een paar goede kansen om te scoren. Uit een vrije trap van eigen helft scoorde de tegen partij de 0-3. Reiger Boys kwam terug en scoorde in het laatste kwartier de 1-3 en 2-3. De tegenstander ging tijdrekken en de bal weg schieten. Op het laatst was er nog een vrije trap voor Reiger Boys.  Maar helaas werd de bal naast geschoten. En de eindstand is 2-3. Ik vond het heel erg leuk en spannend toe ik binnenkwam.