Rob_BuitenIk zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Robert Buiten en woon nu drie jaar in Heerhugowaard ben 51 jr. en ik ben vader van drie kinderen.

Mijn eigen voetbalverleden is dat ik vanaf mijn 8ste tot mijn 17de heb gevoetbald, begonnen bij Beemster, ZOB en weggeplukt door Purmersteyn. Heb 1x mogen deelnemen aan een proeftraining bij Ajax helaas niet verder gekomen.

Hiervoor heb in de Beemster gewoond en ben 8 jaar betrokken geweest bij voetbalvereniging Beemster. Zoals vele begonnen als begeleider van het team van mijn zoon en later als trainer van D-pupillen en de C-selectie. Tevens ben ik daarnaast ook coördinator van de D en C geweest, betrokken bij het opstellen van het jeugdplan en hiervoor diverse bijeenkomsten / vergaderingen met Frans Hoek gehad. Bij de KNVB de D-module en juniorentrainerscursus gevolgd en behaald.

Nu ik hier een paar jaar woon begint het bloed weer te kriebelen om weer iets op te pakken in het voetbal. Ja en waarom dan de keuze voor Reiger Boys => ik woon vlak bij en naast plezier in het voetbal ben ik een resultaat gericht persoon.

Ik kijk er erg naar uit om het komende seizoen Reiger Boys C3 te gaan trainen.