Niet alleen voor (oud-)leden maar ook voor iedere voetballiefhebber vanaf de leeftijd van 45 jaar gaat Reigerboys met ingang van het nieuwe seizoen een 7 tegen 7 competitie starten. Voor iedereen van deze leeftijdsgroep die onderling nog graag een wedstrijd wil spelen gaan we deze nieuwe uitdaging starten. Dus voor alle duidelijkheid het gaat niet alleen om Reigerboys leden, u hoeft geen lid van een vereniging te zijn. Sportiviteit en gezelligheid staan bovenaan. Het geheel heeft een recreatief karakter.

Het spel.

Er wordt gespeeld op een half veld met kleine (handbal-)doeltjes. De speeltijd zal ongeveer 2 maal 30 minuten bedragen, er wordt niet aan buitenspel gedaan en er kan doorlopend gewisseld worden. Er mogen maximaal 5 wisselspelers aan meedoen. Het is de bedoeling dat de voetballers zelf een (vrienden-)team samenstellen van maximaal 15 man. Verder gaan we kijken of we een of meerdere teams kunnen samenstellen van mensen die geen eigen team kunnen regelen. Er wordt in principe alleen thuis gespeeld op zondag en af en toe op een avond. Verder is er geen KNVB lidmaatschap nodig wat de kosten enorm drukt.

Interesse?

Lijkt het u ook wat om op deze manier nog lekker tegen een balletje te trappen en daarna onder het genot van een drankje en een hapje in de derde helft de gespeelde wedstrijd te analyseren? Laat het dan nu weten of dit uw interesse gewekt heeft. Bij voldoende belangstelling gaan we een informatieavond houden.

U kunt u telefonisch aanmelden (op werkdagen na 19.00 uur) bij Hans Rispens, tel.: 06-54377388 of Henk Hoogeveen, tel.:06-53271314. Een interesseformulier is af te halen in de kantine of te downloaden vanaf de site: www.reigerboys.nl