De nadrukkelijke wens om het voetbaltechnisch gedeelte van Reiger Boys te versterken met een voetbal technisch manager ligt al geruime tijd opgesloten in de plannen van het bestuur. Afgelopen week heeft het bestuur hierover overeenstemming bereikt met Robin Ernest, een voor velen welbekende binnen de vereniging. Robin is als het ware weer op het -oude nest- terechtgekomen, zoals hij dit zelf enthousiast weet te verwoorden.

Inmiddels is Robin in het bezit van het diploma –TC 1- en heeft vele jaren de rol als hoofdcoach bij diverse verenigingen ingevuld. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de hoofdselectie van S.V. Diemen uit Amsterdam en zal ook nog volgend jaar hier werkzaam zijn. Robin zal zijn rol dan ook op part-time basis, per direct, gaan invullen en zal nauw betrokken worden bij de komende selectieprocedure van hoofdtrainer voor de herenselectie.

 

 

Wij zijn als bestuur zeer verheugd met deze aanstelling en wensen Robin heel veel werkplezier toe de komende tijd binnen onze vereniging.

 

Namens het bestuur,

Ben Rietveld