Wedstrijdverslag zaalvoetbal

Reiger Boys VR1 FC Gelre VR1 3De Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen zit er voor Reiger Boys op dit seizoen. Vrijdagavond werd in sporthal De Draai de laatste competitiewedstrijd tegen de nummer twee in de stand, FC Gelre, met 2-5 verloren. Hoewel aanwezig bekeek trainer/coach Niña George-Koek de wedstrijd vanuit de zaal en liet zij de coaching over aan Monique van der Rijst die haar komend seizoen gaat opvolgen.

RBZDe zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys hebben zich vrijdagavond verzekerd van opnieuw een jaar eredivisie zaalvoetbal. Door de uitwedstrijd bij Drs. Vijfje in Groningen met 4-5 te winnen weet de ploeg dat het geen nacompetitie hoeft te spelen tegen degradatie. "Onze doelstelling is dus bereikt" aldus manager zaalvoetbalzaken Bob Kool.

Reiger Boys VR1 Pernis VR1 5Met een zeer jeugdig team hebben de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys vrijdagavond een ware teamprestatie geleverd door de nummer twee in de stand, vv Pernis, met een 4-2 nederlaag huiswaarts te sturen. De talenten van trainer/coach Niña George-Koek waren van quitte af aan de betere ploeg en werden daar dan ook terecht voor beloond.

Reiger Boys VR1 KTP Nieuw Roden VR1 1De zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys zullen vol zelfvertrouwen de laatste speelronde van 2017 in gaan. Vrijdagavond wist het team van trainer/coach Niña George-Koek met 2-1 te winnen van koploper KTP Nieuw Roden. Na een moeizame start van de competitie betekende dit de derde overwinning op rij, maar net zo belangrijk is de prima ontwikkeling van het vele talent dat de Heerhugowaardse ploeg herbergt.

Reiger Boys VR1 Drs Vijfje VR1 1Met de tweede overwinning op rij heeft Reiger Boys vrijdagavond goede zaken gedaan in de strijd om de onderste plaatsen in de Eredivisie vrouwen van het zaalvoetbal. Een week na de knappe uitoverwinning bij Hovocubo (2-4) werd Drs. Vijfje met 3-2 verslagen. Anders dan de stand doet vermoeden was de zege voor de thuisploeg dik verdiend. Was men namelijk iets zorgvuldiger geweest in het afronden van de vele kansen dan was het niet tot de laatste seconde onnodig spannend geweest.

zaal 2017 11 17De Noordhollandse derby in de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen tussen Hovocubo en Reiger Boys is een prooi geworden voor de ploeg uit Heerhugowaard. De jonge talentvolle ploeg van trainster Niña George-Koek pakte hiermee de eerste zege van het seizoen, en die was zeker verdiend te noemen. Ondanks een 2-1 achterstand bij rust leverden zij in de tweede helft beduidend meer strijd dan het matige Hovocubo met een 2-4 eindstand tot gevolg.

Avondje Reiger Boys 101117Vrijdagavond was er in Sporthal Waardergolf weer het "Avondje Reiger Boys Zaalvoetbal" met vier wedstrijden op rij. Deze avond leverde wisselende resultaten op. Het begon met een monsterscore voor JO13-2 waarna de MO11-1 een gelijkwaardige pot speelden tegen de jongens van FC Marlene die er echter met de winst van door gingen. De MO15-2 wist wel te winnen van de jongens van KSV, en de avond werd afgesloten met een wedstrijd in de Eredivisie vrouwen. Hierin moest Reiger Boys VR1 het helaas afleggen tegen Avanti VR1. Onze fotografenkoppel Diane & Paul waren er van het begin tot het eind bij en maakten een mooie serie foto's van de gehele avond. Deze zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/dpsportfoto/

Reiger Boys Team Alkmaar 3In de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal heeft Team Alkmaar/Sportstars vrijdagavond de eerste driepunter van het seizoen gepakt door de derby bij Reiger Boys met 1-2 te winnen. In Sporthal Waardergolf was deze stand al bij rust bereikt. De Alkmaarse formatie mocht zich gelukkig prijzen met de zege want op basis van de tweede helft had het zeer jonge Reiger Boys zeker een punt verdiend.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button