Wedstrijd nieuws

2017 1715Reiger Boys 1 zal niet komende zaterdag maar al op donderdagavond in actie komen in competitieverband. Op verzoek van tegenstander DZS is deze competitiewedstrijd een aantal dagen naar voren gehaald. De ploeg van trainer/coach Wesley Visser zal vol vertrouwen zijn na de 1-4 zege van afgelopen zaterdag bij Opperdoes en wil graag ook DZS aan de zegekar binden. Op donderdag 22 februari is de kantine de gehele avond geopend en is de aftrap van de wedstrijd om 20.00 uur. Komt allen!

MDWFZaterdag 2 september start het mDWF (Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier) voor alle teams vanaf Onder 13 en ouder. De scheidsrechters zijn al geinstrueerd en weten wat ze moeten doen. Echter van trainers en begeleiders wordt ook actie verwacht. Zorg dat je goed voor bereid bent door de KNVB wedstrijd app op je mobiel te installeren en in te loggen. Doe dit niet aanstaande zaterdag net voor de wedstrijd maar vooraf. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

Op onderstaande link staat informatie en antwoorden op vragen hierover, zodat je goed voorbereid bent. http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

rbnieuw2De KNVB heeft de eerste beker- en competitiewedstrijden bekend gemaakt en zijn inmiddels in het wedstrijdschema zichtbaar. Er wordt nog gewerkt aan het optimaliseren van deze pagina, zo worden enkele team verkeerd benoemd. Dit zal spoedig worden aangepast.