Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Wedstrijd nieuws

MDWFZaterdag 2 september start het mDWF (Mobiele Digitale Wedstrijd Formulier) voor alle teams vanaf Onder 13 en ouder. De scheidsrechters zijn al geinstrueerd en weten wat ze moeten doen. Echter van trainers en begeleiders wordt ook actie verwacht. Zorg dat je goed voor bereid bent door de KNVB wedstrijd app op je mobiel te installeren en in te loggen. Doe dit niet aanstaande zaterdag net voor de wedstrijd maar vooraf. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan.

Op onderstaande link staat informatie en antwoorden op vragen hierover, zodat je goed voorbereid bent. http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld--en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

rbnieuw2De KNVB heeft de eerste beker- en competitiewedstrijden bekend gemaakt en zijn inmiddels in het wedstrijdschema zichtbaar. Er wordt nog gewerkt aan het optimaliseren van deze pagina, zo worden enkele team verkeerd benoemd. Dit zal spoedig worden aangepast.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button