Scheidsrechters nieuws

RefLifeDeze activiteit is in verband met het corona virus afgelast. De organisatie komt met een nieuwe datum.

Donderdag 19 maart komen Shona Shukrula en Franca Overtoom naar Reiger Boys voor een presentatie boordevol met uitleg over spelregels en tips & tricks voor iedereen die fluit of wilt starten met fluiten.

Shona Shukrula (28) is afkomstig uit Alkmaar en maakte furore als scheidsrechter in het (inter)nationale voetbal. Zij mocht al tal van vrouweninterlands en Europese wedstrijden in het vrouwenvoetbal fluiten en in december mocht zij zelfs als eerste vrouwelijke scheidsrechter haar debuut maken in de Tweede Divisie bij de wedstrijd Jong Sparta-ASWH.

RB Scheidsrechters 6816 03Al langere tijd is er sprake van een tekort aan scheidsrechters waardoor steeds meer wedstrijden zonder scheidsrechter in het programma staan. Komend weekend worden er 26 thuiswedstrijden gespeeld waarvan er 18 zonder scheidsrechter staan.

Om te zorgen dat deze bezetting weer omhoog gaat doen we een beroep op de spelers uit de lichtingen O17-O19. Zij zullen vanaf heden worden toegewezen aan wedstrijden van O13-O15 waarvoor geen scheidsrechter beschikbaar is.

Op 1 februari zullen de eerste wedstrijden worden gefloten door spelers/speelsters uit de O17-O19.

weekvandescheidsrechterOok dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Zonder scheidsrechter geen wedstrijd en daarom bedankt Reiger Boys onze scheidsrechters. Voor iedere scheidsrechter van Reiger Boys ligt a.s. zaterdag (5 oktober) een presentje klaar in de ontvangstruimte.

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als de spelers, coaches en toeschouwers de scheidsrechters willen bedanken aanstaande zaterdag. Heb jij of je team een leuke actie bedacht voor onze scheidsrechters, laat het ons weten en maak een foto die we dan volgende week weer kunnen publiceren.

knvb logo nwHet seizoen zit er nagenoeg op en jawel een kleine aanpassing van de spelregels voor het komende seizoen.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende wijzigingen en voor de liefhebbers de link naar de KNVB site / een pdf bestand met uitleg van de spelregel wijzigingen.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!