Scheidsrechters nieuws

knvb logo nwHet seizoen zit er nagenoeg op en jawel een kleine aanpassing van de spelregels voor het komende seizoen.

Hieronder een overzicht van de meest voorkomende wijzigingen en voor de liefhebbers de link naar de KNVB site / een pdf bestand met uitleg van de spelregel wijzigingen.

valentijn bakkerValentijn Bakker, een van onze eigen jeugdscheidsrechters, heeft vandaag zijn SOIII veldvoetbal diploma gehaald. Voor het behalen van deze diploma heeft hij vier bijeenkomsten moeten volgen waarbij hij ook wedstrijden heeft moeten fluiten die door de KNVB zijn aangesteld. Tijdens deze wedstrijden is hij beoordeeld door een praktijdbegeleider.

Wij feliciteren Valentijn hartelijk met het behalen van deze diploma.

ArbitrageopleidingenBrian van Alphen en Dylan Entius, spelers van JO15-05, zijn begonnen met fluiten bij de jongste jeugd, inmiddels in bezit van diploma Pupillenscheidsrechter en wekelijks te bewonderen als scheidsrechter op de velden van Reiger Boys. Op 26 november 2018 begonnen Brian en Dylan aan de KNVB cursus Verenigingsscheidsrechter, locatie Kolping Boys. De cursus bestond uit 4 cursusavonden met tussendoor veel ervaring opdoen tijdens reguliere wedstrijden bij Reiger Boys. Bij deze wedstrijden was het belangrijk om een zelfreflectieverslag te schrijven, waarin ze een doel per wedstrijd voor ogen hadden en zichzelf moesten beoordelen.

fluitjesOnze huidige planner heeft aangegeven vanaf 9 februari a.s. met deze taak te willen stoppen. Met urgentie zijn we daarom op zoek naar iemand die deze belangrijke functie zou willen invullen.

In deze functie heb je regelmatig contact met onze clubscheidsrechters (Lijst met scheidsrechters aanwezig) en maak je in overleg met hen een rooster voor alle wedstrijden. Deze functie kun je vanaf huis uitvoeren met behulp van e-mail en telefoon/whatsapp. Tijdsbelasting: circa 2-3 uur per week.

Interesse? Stuur een mailtje naar Frank Heemsbergen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bellen / whatsappen mag natuurlijk ook: 06-22696808

IMG 20181013 WA0001Van 6 t/m 14 oktober was de week van de scheidsrechter. Een goed moment om alle vrijwillige scheidsrechters en spelbegeleiders eens in het zonnetje te zetten. Een aantal teams heeft hun scheidsrechter bedankt met een heus cadeau: een bal of een gele Reiger Boys bidon met alle namen van de spelers. Op de foto zie je het cadeau van de MO 15-2 van Reiger Boys voor de scheidsrechter bij de wedstrijd tegen Jong Holland MO 15-1.

Scheidsrechters: nogmaals bedankt voor al jullie goede werk!

scheidsrechter appEen nieuw seizoen, met een nieuwe wedstrijdvorm: de pupillen O11 en O12 maken dit seizoen kennis met 8 tegen 8. Voor alle pupillenscheidsrechters betekent dit dat ze te maken krijgen met nieuwe spelregels, zoals andere veldafmetingen, geen inworp maar indribbelen en invoering van time-outs.

Om pupillenscheidsrechters zo goed mogelijk op deze wijzigingen voor te bereiden is de KNVB-app Het Nieuwe Fluiten volledig geüpdate. In het Handboek van de app vind je alle spelregels, rituelen en afspraken terug, die gelden binnen 6 tegen 6 én 8 tegen 8. Het Nieuwe Fluiten is gratis te downloaden in de App Store voor iOS en Android.

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/50226/nieuwe-spelregels-bereid

week van de scheidsrechter posterVan 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechters laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten!

scheidsrechter 090918Zaterdagochtend, 08:45 uur. Twee voetbalteams lopen het veld op om te beginnen aan de belangrijkste bijzaak in de wereld, voetbal. De scheidsrechter blaast op zijn fluit en de twee teams gaan minimaal een uur aan plezier tegemoet. Wij van de scheidsrechterscommissie Reiger Boys zijn super trots dat wij samen met voetballers, trainers en ouders Reiger Boys een gezellige club laten zijn!

MDWF

Het seizoen is weer begonnen, de teams en scheidsrechters gaan weer werken met het mDWF.

Hoe gaat dat ook al weer. Zie deze link met info over het mDWF.

De ervaring van vorig jaar is dat het eenvoudig werkt.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!