Hoofdbanner kerst 2018

Sponsorcommissie rb logoReiger Boys voor Business, Business voor Reiger Boys!

Met dit statement geeft de sponsorcommissie van v.v. Reiger Boys haar visie op sportsponsoring aan. Wij kunnen wat voor u betekenen en wij hebben u ook nodig.

v.v. Reiger Boys is een bloeiende voetbalvereniging in Heerhugowaard van ruim 1.250 leden, en is daarmee één van de grotere verenigingen van Nederland. Wekelijks betreden duizenden bezoekers ons moderne complex, en onze internetsite wordt dagelijks door honderden geïnteresseerden bezocht.

Sportpark "De Wending" onze prachtige thuishaven met een fantastische uitstraling is gelegen aan de Lotte Beesedijk in Heerhugowaard, omringd door 5 nieuwbouw wijken, te weten;

wijkoverzicht sponsoring

Een jonge bevolkingsgroep welke midden in het leven staat en een fantastische doelgroep is, ook voor uw bedrijf.

Ook voor ruim 100 andere bedrijven is v.v. Reiger Boys al jaren een uitstekend en goedkoop medium om haar naamsbekendheid een impuls te geven onder haar doelgroepen. Onze leden en bezoekers zijn werkzaam in diverse branches in de provincie Noord-Holland, woonachtig in de regio en consumerend in Heerhugowaard en Alkmaar. Van deze bedrijven zijn er altijd wel geïnteresseerde aanwezig op ons complex waarvan u eigenlijk wilt dat uw bedrijfsnaam herhaaldelijk onder de aandacht wordt gebracht.

U kunt profiteren van de sportieve uitstraling en de commerciële mogelijkheden die v.v. Reiger Boys u biedt. Ook op het gebied van sportieve en maatschappelijk verantwoorde activiteiten onderscheid de v.v. Reiger Boys zich in de regio en ver daarbuiten.

Buiten de reguliere competitie en de bekerwedstrijden organiseren wij bijvoorbeeld;

  • Het grote internationale jeugdtoernooi waarbij 12 betaald voetbal organisaties en 28 hoofdklasse jeugdteams  e-pupillen) de strijd met elkaar aangaan.
  • Jaarlijks twee grote jeugdtoernooien voor alle jeugdleden van de vereniging en verenigingen in de regio.
  • Het jaarlijkse kaboutertoernooi voor de allerkleinsten van onze vereniging en die van omliggende verenigingen in de regio.
  • Aankomend jaar voor het eerst het meidentoernooi
  • 2-3 maal per jaar de meiden talentendagen in samenwerking met de KNVB.
  • Vanaf aankomend seizoen staat er een voetbalschool op de zondag op de planning waarbij wij in tegenstelling tot de reguliere commerciële voetbalscholen de tarieven voor deze voetbalcursus willen reduceren zodat deze voor een grotere groep bereikbaar wordt. De doelstelling van Reiger Boys is in deze geen commercieel belang maar kostendekkend ieder kind de kans te geven om beter te worden en nog meer plezier aan het voetbalspel te beleven.
  • Wij faciliteren 20 maal per jaar aan Sanquin Bloedbank om het centraal bloedafnamepunt te kunnen verwezenlijken zodat +/- 150 man per keer hun donatie kunnen doen. Een kopje koffie, fris en een koekje horen daar natuurlijk ook bij.
  • Wij hebben voor aankomend seizoen een kledingplan in het leven geroepen om de aanschaf kosten van kleding voor ieder lid te beperken. U hoeft hierdoor dus geen voetbalkleding aan te schaffen wat sponsoring bij v.v. Reiger Boys dus nog aantrekkelijker maakt.

Zo ziet u, de v.v. Reiger Boys timmert aan de weg, bouwt u met ons mee?

U zult begrijpen dat een grote, ambitieuze vereniging als v.v. Reiger Boys zijn doelstellingen en zijn activiteiten niet kan realiseren zonder een extra financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. Daar hebben wij u voor nodig en kunnen onderstaande mogelijkheden aanbieden om onze vereniging financieel bij te staan.

Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden, kosten en invulling van uw wensen en hopen dat wij een overeenkomst kunnen realiseren waarmee zowel u als wij vooruit kunnen kijken.

Interesse? Als u ons mailt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maken wij graag een afspraak met u!

Met vriendelijke Groet
Namens de Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys
Arjan de Back
Bestuurslid Commerciële Zaken
06-53924984

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button