Hoofdbanner site jubileum

Sponsorcommissie rb logoDe sponsorcommissie is recentelijk uitgebreid met twee enthousiaste vrijwilligers, nadat enkele hadden aangegeven het niet meer te kunnen combineren met andere werkzaamheden. De kans is dan ook groot dat nieuwe, maar ook bestaande sponsoren benaderd gaan worden door Astrid Bakker of Wil Verkooijen. Zij zijn inmiddels al druk bezig met het leggen van contacten voor o.a. het sponsoren van het aankomende jubileum, maar ook het Internationaal Jeugd Toernooi.

Daarnaast is de sponsorcommissie ook bezig om nieuwe sponsoropties te creëren, zoals een nieuwe vorm van teamsponsoring, waardoor het voor bedrijven aantrekkelijker wordt om in te stappen. Daarnaast nieuwe mogelijkheden om bedrijfsnaam of product op ons complex onder de aandacht te brengen.

Desondanks kunnen wij altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken die deuren kunnen openen. Heb je interesse of wil je weten wat dit inhoudt? Bel of mail met Wilko Bakker via 06-12963520 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button