Vrienden en sponsor avond 19 mei 2017  2Vrijdagavond 19 mei is voor de “Vrienden van Reiger Boys” en de sponsors van onze club (en hun partners/introduce’s) een prachtige avond geworden. Al bij de inloop was er een gezellige sfeer, men liet zich de koffie en de door Theo Sondervan gesponsorde cake goed smaken.

Om 20.00 begon het avondprogramma met het Sportcafé. Speciale gasten waren Wim Kieft en oud-scheidsrechter Roelof Luinge. Presentator was Eddy van der Ley, sportjournalist bij het AD. Door zijn vragen en opmerkingen ontlokte hij veel verhalen, uitspraken en anekdotes aan Wim Kieft en Roelof Luinge. Zo kregen de aanwezigen een mooi, leuk en soms zelfs ontroerend kijkje achter de schermen van het betaalde en internationale voetbal. Beide heren schroomden bovendien niet om af en toe zeer persoonlijke zaken te vertellen. Zeker Wim Kieft liet zijn persoonlijke kant echt zien, en hij vertelde heel openhartig over de jaren na zijn profcarrière, waarin het behoorlijk slecht met hem is gegaan. In het boek dat met en over hem is geschreven laat hij niets onvermeld.

Na de pauze vertelden zij verder en er was ruimschoots de gelegenheid voor alle aanwezigen om vragen te stellen over van alles en nog wat. Tot slot was er een voetbalquiz. Met opstaan en gaan zitten kon men laten zien of een bepaald antwoord goed of fout was. Tenslotte waren er 5 winnaars, zij wonnen een door Kieft en Luinge gesigneerde bal of een gesigneerd shirt van de nieuwe Reiger Boys collectie. Het tweede deel van de avond was er muziek, er waren drankjes en heerlijke hapjes en er werd al gauw volop gedanst, tot in de late uurtjes.

Alles bij elkaar een super-geslaagde avond voor de jarige “Vrienden van Reiger Boys” (20-jarig bestaan!) en voor de onmisbare sponsors.

Voor wie ook “Vriend van Reiger Boys” wil worden: dat kan heel eenvoudig via de website van Reiger Boys of in de kantine (vraag er naar en betaal dan via de kassa). De jaarlijkse bijdrage is €50,- en daarmee wordt veel goeds gedaan voor de vereniging.

Vrienden en sponsor avond 19 mei 2017  2

Vrienden en sponsoravond 19 mei 2017  3

Vrienden en sponsoravond 19 mei 2017   5

Vrienden en sponsoravond 19 mei 2017