Reiger Boys Vrouwen winnen laatste oefenwedstrijd

rbnieuw2De Vrouwen van Reiger Boys zijn er afgelopen zondag in geslaagd de laatste test voordat het seizoen gaat beginnen in winst om te zetten. Winkel Vrouwen 1 dat uitkomt in de zondag 1e Klasse werd vrij simpel aan de kant gezet, het werd 4 – 0. Goals werden eerlijk verdeeld door de dames, 2 voor in de 1e helft en 2 in de 2de helft!

Het basisteam: Jana Spieker (K), Aniek Heemstra, Kelly Blankert (C), Hilde Spierings, Liz Mammen, Marouscha Ruiter, Manon Huisman, Fay Rood, Dominique Verweij, Judith de Bruin en Maartje van Haneghem. Ashley Koeleman, Michelle Knopp, Loes Wenker, Lysanne Hollenberg en Esmee Dekker waren de reserve – speelsters.

Dominique Verweij maakte er 2 (1 in de 1e helft en 1 in de 2de helft), Judith de Bruin en Esmee Dekker scoorden ook. Maar de Vrouwen van Reiger Boys, hadden een veel hogere uitslag kunnen en eigenlijk ook moeten neerzetten.

Reiger Boys Vrouwen 2 speelde niet, Winkel kon geen 2 volledige elftallen op de been krijgen.

Volgende week zaterdag (4 september) begint het echte weer, 3 bekerwedstrijden in een poule. En 25 september begint de competitie.

Reiger Boys Vrouwen 2 spelen op 4 september uit tegen DSS Vrouwen 2, die ze ook in de competitie gaan tegenkomen. En vervolgens 2x thuis tegen de Vrouwen van JVC Vrouwen 1 uit Juliandorp en Purmerend Vrouwen 2 uit Purmerend.

Reiger Boys Vrouwen 1 spelen 2x uit (op 4 en 18 september, 4 september Berkel Vrouwen 1 uit Berkel en Rodenrijs en 18 september CSW Vrouwen 1 in Wilnis) en daartussenin op zaterdag 11 september thuis tegen Ter Leede Vrouwen 1.


Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl