Hoofdbanner site jubileum

Wedstrijdverslag senioren

Reiger Boys DSK 14EDAM - Een sterk opererend Reiger Boys heeft zaterdagmiddag korte metten gemaakt met EVC. In Edam won de ploeg van trainer/coach Raymond Huisman met maar liefst 0-4. Hoewel de trainer de strijdlust van zijn gehele team roemde was er een belangrijke rol weggelegd voor aanvaller Bert Inecia en keeper Nick van Duijn.

288Met een onvervalste zevenklapper is Reiger Boys zonder puntenverlies door de bekerpoule gekomen. Zaterdagmiddag won de ploeg van trainer/coach Raymond Huisman met maar liefst 7-0 van het Haarlemse DSK.

De trainer was na afloop dan ook tevreden al erkende hij dat er nauwelijks weerstand van de tegenstander was. ‘DSK was matig vandaag, maar het stemt mij wel tevreden dat ik vandaag dingen heb terug gezien die wij van de week getraind hebben. Daarnaast hebben we met een paar mooie aanvallen goede kansen gecreëerd en afgemaakt. Ik zie de beker als het verlengde van de voorbereiding en al met al hebben we na de Waard Cup en het bekertoernooi slechts eenmaal verloren. We gaan met vertrouwen de competitie in volgende week.’ Reiger Boys ontvangt dan in eigen huis DVC Buiksloot.

12859 14209 500 500Bij voetbalvereniging Reiger Boys trapten zowel het eerste heren- als vrouwenteam in een thuiswedstrijd af voor het bekertoernooi. Reiger Boys 1 van de nieuwe trainer/coach Raymond Huisman pakte daar, zei het moeizaam, drie punten tegen tien man van HYS. De vrouwen ging het een stuk minder af. Zij verloren in eigen huis kansloos van eersteklasser SC Stiens.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button