Wedstrijdverslag senioren

Vrouwen 2 110921Vandaag was het zo ver, de 2e bekerwedstrijd stond op de planning. Dit keer was JVC Vr1 onze tegenstander. We starten met de volgende 11 speelsters: Myrthe, Fatma, Jente, Reza, Mandy, Mila, Maud, Lucie, Indira, Lieke en Joy. Wissels: Zaila, Richelle en Floor

We begonnen scherp en energiek aan de warming up, daardoor gingen we met vol vertrouwen de wedstrijd in. Dat resulteerde al in de 1e minuut in een prachtig afstandsschot van 30 meter door Mandy, helaas ging de bal niet het doel in. Al snel volgden er vele kansen. In de 15e minuut kwam het eerste doelpunt met een assist van Lucie en een doelpunt van Mila. Helaas zakte we wat in. Hierdoor viel vlak voor rust een doelpunt voor JVC. Daardoor gingen we de rust in met een 1-1 stand.
We herpakten ons en na een goede opbouw van achteren werd het 2-1 voor ons, met een assist van Lieke en een doelpunt van Joy.

rbnieuw2De Vrouwen van Reiger Boys zijn er afgelopen zondag in geslaagd de laatste test voordat het seizoen gaat beginnen in winst om te zetten. Winkel Vrouwen 1 dat uitkomt in de zondag 1e Klasse werd vrij simpel aan de kant gezet, het werd 4 – 0. Goals werden eerlijk verdeeld door de dames, 2 voor in de 1e helft en 2 in de 2de helft!

Het basisteam: Jana Spieker (K), Aniek Heemstra, Kelly Blankert (C), Hilde Spierings, Liz Mammen, Marouscha Ruiter, Manon Huisman, Fay Rood, Dominique Verweij, Judith de Bruin en Maartje van Haneghem. Ashley Koeleman, Michelle Knopp, Loes Wenker, Lysanne Hollenberg en Esmee Dekker waren de reserve – speelsters.

Dominique Verweij maakte er 2 (1 in de 1e helft en 1 in de 2de helft), Judith de Bruin en Esmee Dekker scoorden ook. Maar de Vrouwen van Reiger Boys, hadden een veel hogere uitslag kunnen en eigenlijk ook moeten neerzetten.

361D74D4 4AE1 48D5 B242 D5B88BDBC9C2Reiger Boys heeft de 2de oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen in winst om weten te zetten! DTS werd op sportpark De Wending eigenlijk met ‘slechts’ 2 – 0 verslagen, doelpunten werden eerlijk verdeeld over de beide helften.

Er werden in beide helften zeker 5 goede kansen op doelpunten niet tot doelpunt gepromoveerd. Hopelijk worden in de volgende wedstrijden, de kansen wel afgemaakt. Daarentegen hadden de beide keepers van Reiger Boys 1 (in de 1e helft Julian Koopman en in de 2de helft Jorrit Stoop) betrekkelijk weinig te doen. Maar wat ze deden als DTS gevaarlijk uitbrak, was dit subliem en wisten beide keepers daardoor de 0 te houden. Als de heren keepers zo blijven presteren, gaat de Trainer / Coach straks voor een hele moeilijke keuze te staan! Maar dat is dan aan de Trainer / Coach.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl