Hoofdbanner site jubileum

Wedstrijdverslag senioren

De dag begon al fout want Theo had koek mee uit zijn bakkerij terwijl ik cake zou meenemen. Zo gaat natuurlijk wel een jarenlange traditie van cake in de bespreking voor de wedstrijd naar de filistijnen maar ik weet het goed gemaakt op 8 december neem ik cake mee die ik zelf ga bakken en dan beslist het team wie de beste bakker van ons tweetjes is. Wordt sowieso een leuke dag want dan worden we winterkampioen.

Heren 1 2018 2019In de top van de 3e Klasse A heeft Reiger Boys zaterdagmiddag met 4-3 verloren van koploper Purmersteijn. De ploeg van trainer Raymond Huisman knokte zich knap terug na een 4-1 achterstand. 'Als de wedstrijd nog vijf minuten langer duurt pakken we een punt of zelfs meer', verklaarde aanvoerder Pascal Kabalt na afloop.

Reiger Boys toonde dus een behoorlijk portie veerkracht nadat het kort na rust kansloos leek. 'In de eerste helft speelden we veel te apatisch, en onder ons niveau. Uiteindelijk hebben we daar de wedstrijd weggegeven', zo stelde Kabalt. Binnen het kwartier nam Purmersteijn een 2-0 voorsprong door twee goals van aanvaller Ricardo Stam die vlak na de rust ook scoorde na een fout in de opbouw bij Reiger Boys.

13969 15640 1200 1200De vrouwen van Reiger Boys draaien redelijk goed mee in de Hoofdklasse. Nadat afgelopen seizoen degradatie pas in de nacompetitie werd afgewend, staat de ploeg van trainer/coach Janny Timisela na vijf wedstrijden op een gedeelde vierde plaats. Zaterdag werd er nipt, gewonnen van het laaggeklasseerde DSS. De heren van de Heerhugowaardse vereniging draaien in de 3e klasse ook bovenin mee, maar moest zich op bezoek bij Wartburgia tevreden stellen met een punt.

Reiger Boys DSK 14EDAM - Een sterk opererend Reiger Boys heeft zaterdagmiddag korte metten gemaakt met EVC. In Edam won de ploeg van trainer/coach Raymond Huisman met maar liefst 0-4. Hoewel de trainer de strijdlust van zijn gehele team roemde was er een belangrijke rol weggelegd voor aanvaller Bert Inecia en keeper Nick van Duijn.

288Met een onvervalste zevenklapper is Reiger Boys zonder puntenverlies door de bekerpoule gekomen. Zaterdagmiddag won de ploeg van trainer/coach Raymond Huisman met maar liefst 7-0 van het Haarlemse DSK.

De trainer was na afloop dan ook tevreden al erkende hij dat er nauwelijks weerstand van de tegenstander was. ‘DSK was matig vandaag, maar het stemt mij wel tevreden dat ik vandaag dingen heb terug gezien die wij van de week getraind hebben. Daarnaast hebben we met een paar mooie aanvallen goede kansen gecreëerd en afgemaakt. Ik zie de beker als het verlengde van de voorbereiding en al met al hebben we na de Waard Cup en het bekertoernooi slechts eenmaal verloren. We gaan met vertrouwen de competitie in volgende week.’ Reiger Boys ontvangt dan in eigen huis DVC Buiksloot.

12859 14209 500 500Bij voetbalvereniging Reiger Boys trapten zowel het eerste heren- als vrouwenteam in een thuiswedstrijd af voor het bekertoernooi. Reiger Boys 1 van de nieuwe trainer/coach Raymond Huisman pakte daar, zei het moeizaam, drie punten tegen tien man van HYS. De vrouwen ging het een stuk minder af. Zij verloren in eigen huis kansloos van eersteklasser SC Stiens.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button