Wedstrijdverslag senioren

zaal 111019In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen is Reiger Boys/Woest de nieuwe koploper. Door in de derby tegen het nog ongeslagen Team Alkmaar/Sportstars met 3-5 te zegevieren nam de ploeg van coach Monique van der Rijst de eerste plaats over.

Uiteraard is de competitie net op gang, maar het is een welkome opsteker voor de piepjonge Heerhugowaardse formatie en dan met name omdat de ervaren tegenstander brutaal aan de kant werd gezet in de tweede helft toen het duel pas echt ontbrandde. 'Slecht, rommelig, te laag tempo", waren woorden die zowel Van der Rijst als coach Gerard Timmers bezigden na de eerste helft. En inderdaad viel er veel meer ook niet van te maken. De thuisploeg nam na zes minuten een voorsprong via Inge Woldhuis en kort voor de pauze maakte Floor Spaan gelijk.

zaal 041019In de Eredivisie zaalvoetbal voor vrouwen heeft Reiger Boys/Woest vrijdagavond een verdiende zege behaald op ZVV Den Haag. Na een met name sterke tweede helft zegevierde de ploeg van coach Monique van der Rijst met 4-2.

In een moeizame eerste helft was het vooral veel aftasten tussen de jonge talentvolle ploeg uit Heerhugowaard en de ervaren formatie uit Den Haag. Toch kwam de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong na een mooie aanval waarbij Lisa Luiken in stelling werd gebracht door aanvoerster Sanne Brand: 1-0.

VR1 300919Twee jaar op rij wisten de vrouwen van Reiger Boys het vege lijf te redden en op het nippertje degradatie uit de Hoofdklasse te ontlopen. Het ziet er naar uit dat de geel-zwarten ook nu een zwaar seizoen tegemoet gaan, al is voor de rest alles anders.

De technische staf van de vrouwenselectie bestaat dit seizoen uit Raimondo Palmas en Jeroen Knopp nadat Janny Timisela kort voor het eind van het vorige seizoen abrupt stopte. Men beseft dat het ook dit seizoen pittig zal worden in de hoofdklasse en dat er geen makkelijke wedstrijd tussen zal zitten, maar ook dat er genoeg rek in de groep zal zitten. Met het eveneens stoppen van een belangrijke ervaren speelster als Aaike Verschoor staat er een jonge groep. 'Er zit genoeg talent in deze groep, maar in de hoofdklasse wordt soms wat meer gevraagd. De sfeer is echter prima en de meiden hebben veel voor elkaar over. Daarbij zie je nog geen grote uitslagen dus het ziet er naar uit dat alles best wel dicht bij elkaar zit.'

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!