Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Senioren nieuws

0001Met het aanstellen van twee nieuwe trainers Raymond Huisman (Heren 1) en Tom Boukes (Heren 2) wil het bestuur van Reiger Boys aangeven dat de ambitie hoog is voor het seizoen 2018-2019. Maar liefst negen jeugdspelers zullen gaan aansluiten bij de grote selectie. Dat er in de nieuwe selectie veel eigen opgeleide spelers zitten geeft veel vertrouwen voor de toekomst.

De 1e training van de selectie begint al vroeg komend seizoen. Op dinsdag 7 augustus zal de voorbereiding beginnen op de Waardcup, welke op 18 augustus gaat beginnen.


rbnieuw2Deze week heeft Reiger Boys een nieuwe hoofdtrainer aangesteld. Raymond Huisman is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe verantwoordelijk man voor de herenselectie.

We kijken uit naar de samenwerking met Raymond en wensen hem veel succes.

Namens het bestuur,
Ben Rietveld
Voorzitter

VR1 nog een jaar hoofdklasseHet eerste vrouwenteam van v.v. Reiger Boys speelt ook komend seizoen in de hoofdklasse zaterdag. Afgelopen zaterdag wonnen de vrouwen in de nacompetitie van IJFC (1-0, na verlenging), en in principe had men komende zaterdag tegen Berkel moeten spelen. Hedenmorgen kwam er echter een melding van de KNVB dat VIOD zich heeft terug getrokken uit de hoofdklasse vrouwen en dat betekent dat Reiger Boys is gevrijwaard van degradatie.

130De thuiswedstrijd tegen ZCFC was voor Ilco van der Hel tevens de laatste wedstrijd in het shirt van Reiger Boys. Ilco was vele jaren een boegbeeld voor het eerste elftal, en wij danken hem dan ook voor zijn inzet in al die jaren. Wij wensen Ilco en zijn gezin heel veel geluk in de toekomst en we zien jullie graag nog eens terug op eens complex.

33601908 1884826194902967 2839830039652990976 n 1Reiger Boys Vrouwen 1 en 2 zoeken voor volgend seizoen nieuwe assistent-scheidsrechters. Ben jij degene die de achterhoede voor ons in de gaten houd. Meld je dan aan bij deze talentvolle voetbalsters en staf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Reiger Boys Hellas Sport 12Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainer Wesley Visser na dit seizoen zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen, heeft Wesley afgelopen dinsdagavond aan de selectie bekendgemaakt te zullen stoppen en met zijn gezin terug te keren naar Zeeland.

IMG 20180503 WA0002Janny Timisela is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de vrouwenselectie van Reiger Boys.

De huidige trainster van Jong Reiger Boys was voor het bestuur de ideale kandidaat.

Met haar voetbalervaring kan Janny bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie van Reiger Boys , met name de jeugdige speelsters, en voortborduren op de ingeslagen koers van verzorgd en attractief voetbal. Daarnaast past Janny ook prima als persoon binnen de club.

Zowel Reiger Boys als Timisela verheugen zich op de toekomstige samenwerking.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. Reiger Boys

Vrouwen 310318aAfgelopen zaterdag was er voor de vrouwenselectie (VR 1 en Jong) geen wedstrijden ingepland. Deze dag stond dan ook in het teken van een 'teambuildingsactiviteit'. Zij zijn met de gehele selectie wezen kickboksen (zaktraining) bij sportcentrum Loeks Gym in Alkmaar. Kickboksen draagt bij aan een gezond lichaam en geest. De traingen zorgen voor een goede conditie voor het lichaam. Tevens draagt kickboksen bij aan zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en geeft een goed gevoel. Onder leiding van Peter van Os, hoofdtrainer Loeks Gym, is er aandacht besteed aan een goede warming up en vervolgens mochten de dames hun trap- en stoottechnieken oefenen op een zak.

Kijk op onze FaceBook pagina voor meer foto's.

Vrouwen 010318aGisteravond (donderdag 1 maart) heeft de Vrouwen selectie (vrouwen 1 en jong RB) in het Sportpaleis Alkmaar getraind, omdat alle trainingen op het veld afgelast waren. Zij hebben een Shuttle Run test gedaan om de uithoudingsvermogen te testen en een toernooi.

De winnaar van de Shuttle Run test bij Vrouwen 1 is Aaike geworden en bij Rong Reiger Boys Fay! Winnaar van het toernooi waren de Kipnuggets (teamnaam) van teamcaptain Laura de Bonte.

Binnen 50 seconden kreeg Jong Reiger Boys de eerste kans, toen Valerie een verkeerde uitspeelbal van grote afstand over de keepster heen, in het zijnet krulde. Dat beloofde nog wat, maar eerst moest Joyce gestrekt naar de hoek om een vroege achterstand te voorkomen. Vanaf dat moment bouwde Jong Reiger Boys aan een veldoverwicht, hetgeen in een reeks van kansen en corners (12 corners over de gehele wedstrijd gerekend, tegen 2 voor DVVA) resulteerde. Beau kon van de rand strafschopgebied aanleggen, maar met een katachtige reactie voorkwam de keepster erger. Fiore probeerde met een ver afstandsschot de keepster te passeren, maar had het vizier niet helemaal op scherp. Bij één van de uitvallen van DVVA tikte Ashley met een perfect getimede sliding de bal net voor de snelle spits weg. Eén van de mooiste aanvallen begon bij Amber, die aan de rechterkant oprukte en Valerie aan speelde. Via een kaats kwam de bal bij Bianca, die voor gaf op Zoë in het midden. Haar eerste schot werd gesmoord in de verdediging, het tweede schot werd een prooi van de keepster.

Hierbij maakt de Technische Commissie van v.v. Reiger Boys de selectie seizoen 2017/2018 bekend:

Herenselectie 2017 2018

Wij wensen de staf samen met de spelersgroep een sportief seizoen toe.

Technische Commissie Senioren

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button