Senioren nieuws

RB7 2017

Met een eclatante thuisoverwinning van 6-0 en aansluitend een groot feest in de kantine, werd het toenmalige Reiger Boys 7 op 13 mei 2017 opgeheven. Na deelnames aan een aantal 7x7 voor- en najaarsreeksen als RB7a en RB7b verdween dit gezelligheidsteam gaandeweg uit beeld.

Binnenkort komt hier echter verandering in met de voorzichtige heropstart van een gezamenlijke trainingsavond op elke 2e donderdag van de maand. Zoals voor deze groep gebruikelijk, uiteraard met een gezellige nazit in de kantine om het vochtgehalte weer op peil te brengen. Wees dus niet verbaasd als de tankwagen van Amstel bier alweer iets eerder dan oorspronkelijk gepland komt voorrijden op de Wending!

RB7 2021 tribune

grensrechter"Je kan ook goed spelen, zonder een bal te raken". Kan jij je hierin vinden? Wij namelijk wel en zijn dan ook op zoek naar jou!

Zowel Reiger Boys vrouwen 1 als vrouwen 2 zijn op zoek naar een vlagger voor het seizoen 21/22. Vrouwen 1 komt uit in de landelijke hoofdklasse en vrouwen 2 speelt 2e klasse. We spelen altijd op zaterdag. Naast een gezellige en sportieve groep meiden, krijg je er een aantal stedentrips bij. Van Groningen tot Assen, we nemen je overal mee naartoe. Daarnaast krijg je niet te maken met een clubscheids, maar altijd met een bondsscheids (VR1). Zonder gemekker, dus erg lekker! Termen als promoveren en een derde helft zijn ons ook erg bekend, woorden die jij hopelijk ook kent?

Heb je interesse of zou je meer willen weten? Neem dan contact op met Junior Pourier (06 22529022).

rbnieuw2Het afgelopen seizoen, is er één om snel te vergeten. Ondanks alles heeft onze Heren-selectie bijna iedere week gewoon twee tot drie maal getraind. Complimenten voor de staf en spelers v.w.b. de inzet en de betrokkenheid. Ondertussen heeft onze Heren-selectie zomervakantie, dus leek het ons een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar volgend seizoen. Op het gebied van staf en spelers zijn een aantal veranderingen.

De staf van de Heren-selectie heeft een aantal wisselingen ondergaan. Zo zullen wij afscheid nemen van Theo Sondervan (assistent-trainer Heren 1), Ronald Cornelisse (keepertrainer), Johan Kraak (teamchef Heren 1), Marcel Kokkelkoren (verzorger) en Dinand Bakker (grensrechter). De vereniging bedankt een ieder voor de jarenlange inzet en betrokkenheid bij de Heren-selectie.

strandtraing vrouwen

Afgelopen dinsdagavond heeft de vrouwenselectie de training verplaatst naar het strand. Er werd een toernooi gespeeld met een partijvorm en voetvolley. De dames gingen verdeeld over vier teams onderling de strijd met elkaar aan en Junior en Maurice maakten als trainers ook de nodige invalbeurten. Uiteindelijk werd het een leuke, gezellige maar bovenal sportieve avond waarbij goed is getraind en ook veel is gelachen. De sfeer voor komend seizoen lijkt er al goed in te zitten en het vertrouwen is er. Na de training werd er nog gezellig nagezeten met muziek en wat te drinken. Grote dank aan Maartje voor het organiseren en regelen van deze avond!

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl