Senioren nieuws

Binnen 50 seconden kreeg Jong Reiger Boys de eerste kans, toen Valerie een verkeerde uitspeelbal van grote afstand over de keepster heen, in het zijnet krulde. Dat beloofde nog wat, maar eerst moest Joyce gestrekt naar de hoek om een vroege achterstand te voorkomen. Vanaf dat moment bouwde Jong Reiger Boys aan een veldoverwicht, hetgeen in een reeks van kansen en corners (12 corners over de gehele wedstrijd gerekend, tegen 2 voor DVVA) resulteerde. Beau kon van de rand strafschopgebied aanleggen, maar met een katachtige reactie voorkwam de keepster erger. Fiore probeerde met een ver afstandsschot de keepster te passeren, maar had het vizier niet helemaal op scherp. Bij één van de uitvallen van DVVA tikte Ashley met een perfect getimede sliding de bal net voor de snelle spits weg. Eén van de mooiste aanvallen begon bij Amber, die aan de rechterkant oprukte en Valerie aan speelde. Via een kaats kwam de bal bij Bianca, die voor gaf op Zoë in het midden. Haar eerste schot werd gesmoord in de verdediging, het tweede schot werd een prooi van de keepster.

Hierbij maakt de Technische Commissie van v.v. Reiger Boys de selectie seizoen 2017/2018 bekend:

Herenselectie 2017 2018

Wij wensen de staf samen met de spelersgroep een sportief seizoen toe.

Technische Commissie Senioren

Reiger Boys Supercup 7x7 20Toen Patrick Barkey vijf jaar geleden met het idee kwam om na afloop van de competitie een toernooi te mogen organiseren voor 40-plussers kon men nog niet vermoeden dat dit toernooi, de 7x7 (40+) Supercup, niet meer weg te denken zou zijn als afsluiter van het seizoen. Nadat Patrick na een aantal jaren had aangegeven er minder tijd voor te hebben werd de organisatie-kar in dit 5e jaar getrokken door Frank Schuitenmaker en Peter Coesel. Zij zorgden dit jaar voor de uitnodigingen naar de teams, de sponsors, de scheidsrechters, en hadden de wedstrijdleiding in handen hierbij alles goed afgestemd met de mensen van de kantine.

7 tegen 7 supercup 2017Vier je het 1e lustrum met ons mee? 2013 – 2017! Geniet van het voetbal, ontmoet vrienden en (oud) – teamgenoten en drink na afloop gezellig een glaasje mee !

Poulewedstrijden op vrijdag 9, 16 en 23 juni 2017 en finales vrijdag 30 juni 2017. Eerste wedstrijden alle avonden vanaf 19.30 uur, locatie: SPORTPARK DE WENDING.

De standen en uitslagen zijn bijgewerkt

Stand en programma poule A en B

Odysseus Reiger Boys 13Het is de vrouwen van Reiger Boys zaterdag gelukt om binnen een jaar terug te keren in de hoofdklasse zaterdag. Na twee degradaties op rij begon het team dit seizoen onder een nieuwe trainer/coach, Cor Smit, en een behoorlijke nieuwe selectie aan de competitie in de 1e klasse. Met als doelstelling om bij de bovenste helft mee te draaien en in het tweede seizoen door te pakken bleek gedurende het seizoen dat de sfeer in het team steeds beter werd evenals de resultaten. Men moest weliswaar de titel aan SC Klarenbeek laten, maar via de nacompetitie waarin The Knickerbockers en Odysseus '91 werden verslagen werd alsnog de terechte promotie afgedwongen.