Deprecated: Joomla\Input\Input implements the Serializable interface, which is deprecated. Implement __serialize() and __unserialize() instead (or in addition, if support for old PHP versions is necessary) in /var/www/vhosts/reigerboys.nl/httpsdocs/oud/libraries/vendor/joomla/input/src/Input.php on line 41

Deprecated: Return type of Joomla\Input\Input::count() should either be compatible with Countable::count(): int, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /var/www/vhosts/reigerboys.nl/httpsdocs/oud/libraries/vendor/joomla/input/src/Input.php on line 170

Deprecated: Joomla\CMS\Input\Input implements the Serializable interface, which is deprecated. Implement __serialize() and __unserialize() instead (or in addition, if support for old PHP versions is necessary) in /var/www/vhosts/reigerboys.nl/httpsdocs/oud/libraries/src/Input/Input.php on line 31

Reiger Boys F8 - KSV F6 - VV Reiger Boys - Heerhugowaard

Reiger Boys F8 - KSV F6

Zaterdagochtend 15-03-2014 stond de wedstrijd van Reiger Boys F8 - KSV F6 op het progamma. Nadat alle 9 spelers om 08:30 aanwezig waren gingen we bespreken hoe we deze tegenstander kunnen verslaan. We waren met zijn alle van mening dat we deze wedstrijd moeten winnen en dat het belangrijk was om goed samen te spelen. We begonnen goed aan de wedstrijd er werd goed vroeg druk gezet op de bal waardoor de tegenstander KSV F6 moeite had om de bal in de ploeg te houden. De doelpunten werden dan prachtig gemaakt door kevin van de Lans 3x voor de rust, na een verdediging fout van Reiger Boys F8 scoorde KSV waardoor we met 3-1 de rust in gingen.

Na de rust gingen we op dezelfde spelwijze verder zoals we afgesproken hebben. dus vroeg druk zetten op de tegenstander.
KSV had nog steeds moeite om de bal in de ploeg te houden en dankzij de top verdedigers van Reiger Boys F8  Kris Kolkman en Tim Koopman kwamen ze niet echt bij onze doel. terwijl wij vrolijk verder gingen scoorde Rajeev pieterz en Tim Koopman nog voor Reiger Boys F8. Tevens heeft kevin perkasa een paar redingen vericht op doel bij Reiger Boys F8. Al om al hebben we de wedstrijd met 5-2 gewonnen, waarin we de jongens een grote compliment hebben gegeven. ga zo door Jongens.