Hoofdbanner mrt 2019

Reiger Boys Woest Selectie 2018 2019De vrouwen van Reiger Boys/Woest hebben een punt over gehouden aan het uitduel bij Os Lusitanos. Een knappe prestatie aangezien de ploeg van coach Monique van der Rijst bij rust nog tegen een 3-1 achterstand aan keek.

In tegenstelling tot de voorgaande wedstrijden begon Reiger Boys nu wel scherp aan de wedstrijd. Al na drie minuten was het de pas 15-jarige Floor Spaan die met een prachtige goal alweer haar vierde van het seizoen maakte. 'Door persoonlijke fouten gaven we die voorsprong echter weg en gingen wij met een 3-1 achterstand rusten', zo vertelde Van der Rijst.

'Gelukkig zijn we in de tweede helft wel geconcentreerd blijven voetballen en ontstonden er veel kansen over en weer. Die kansen waren aan Os Lusitanos niet besteed met name omdat Jacky Reus die de tweede helft het doel verdedigde geweldig stond te keepen bij ons'. Namens Reiger Boys scoorde Chantal Hendriksen wel uit een vlotte combinatie en even later stond Jaimy Visser op de juiste plek om een rebound te benutten.

'Hierna hebben we keihard gewerkt om dat punt vast te houden en ben dan ook erg trots op de meiden', aldus Van der Rijst die volgende week met haar ploeg TPP Rotterdam ontvangt.

ZAALVOETBAL EREDIVISIE VROUWEN

Os Lusitanos - Reiger Boys/Woest 3-3 (3-1)
3. Spaan 0-1
6. Playfair 1-1
7. Moudou 2-1
12. Moudou 3-1
34. Hendriksen 3-2
35. Visser 3-3

Bron: Heerhugowaards Dagblad

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button