Wedstrijdverslag jeugd

IMG 20190616 WA0017

Afgelopen weekend was Reiger Boys met maar liefst 3 teams vertegenwoordigd op het internationale toernooi bij SV Venray. Op vrijdagmiddag vertrokken de JO 13-1, JO 15-1 en JO 15-2 met z'n allen in de bus richting Venray om daar een heel weekend in tenten op het terrein te verblijven en het seizoen af te sluiten. Veel gezelligheid en ondanks de korte nachten werd er sportief toch goed gepresteerd; alle 3 de teams gingen met een derde prijs naar huis. Alle trainers, begeleiders, ouders die kwamen kijken (al dan niet met overnachting) en natuurlijk spelers: bedankt voor dit fantastische onvergetelijke weekend!

Het is zaterdag 2 Maart met fantastisch voetbalweer. De boys moeten vandaag om 12.30 uur op veld 4 zijn voor de Bekerwedstrijd tegen Dirkshorn JO 17-1. Het gaat hier om de 8e finales. Deze wedstrijd stond eigenlijk gepland voor zaterdag 16 februari waar de voorjaarsvakantie begon. We zijn druk bezig geweest om deze wedstrijd te verzetten en ik wil Pedro Blom bedanken voor zijn inzet richting de KNVB waarbij hij alles uit de kast heeft gehaald om dit te regelen.

We hebben de boys op tijd naar de kleedkamer laten komen om met het hele team de tactiek te bespreken waarbij Rene Kamp, onze coach, de boel goed presenteert en de boys op scherp zet.

17562994 4786 4BC9 80DE E1F001DF8ADBAlweer 7 wedstrijden onderweg in dit seizoen. Vanuit de 9x9 voor het eerst naar de 11x11 in de hoogste klasse. Een lastige overgang, met meer spelers, een groter veld en een belangrijke nieuwe regel : buitenspel. Een uitdaging voor de spelers en de trainer Nick. Begonnen met een valse start tegen BFC en Volendam, maar daarna wel de stijgende lijn te pakken qua spel. De wedstrijd uit tegen Koninklijke HFC werd onfortuinlijk verloren, waar een gelijkspel wel terecht was. Het hoogtepunt kwam een week later : de knappe overwinning op AFC’34. De uitslagen zaten daarna een beetje tegen (Purmersteijn en PVCV) terwijl ook in die wedstrijden een goed resultaat haalbaar was.

Het was dringen op de eerste rij van de tribune bij vv Winkel. De supporters van Reiger Boys waren in grote getalen meegereisd. Gezien de vrouwelijke vertegenwoordiging leek het meer op een reisje naar de huishoudbeurs, maar het ging deze zaterdag om de voetbalwedstrijd van de MO15-1. De meiden van Reiger Boys zijn dit jaar aan een prima seizoen bezig. Er wordt hard getraind onder de bezielende leiding van Hilde en Remco en de vreugde spat van het veld. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Winkel op het programma. Vorige week legde Reiger Boys Westzaan op de pijnbank en speelde Winkel gelijk tegen Ado '20, maar gezien de stand in de competitie beloofde het een serieuze beproeving te worden vandaag.

Reiger Boys JO13 2007 1 AFC 34 JO13 2007 1 13Afgelopen zaterdag won Reiger Boys JO13-2007-1 thuis met 3-1 van AFC 34 13-2007-1. We spraken trainer Nick van Duijn na afloop.

Gefeliciteerd! Hoe kijk je terug op de wedstrijd?

“We begonnen onwijs scherp tegen AFC'34 en de eerste 10 à 20 minuten waren we de bovenliggende ploeg en scoorden we ook. Daarna zakte het allemaal iets in en raakten we iets uit concentratie en scoorde AFC'34 de gelijkmaker.

De eerste derby van het nieuwe seizoen tussen SVW JO19-2 en Reiger Boys JO19-1. Vreemd gezicht helemaal in het zwart. Iets met verkeerde shirts. Reiger Boys begon voortvarend en kwam al gauw met een afstand op 0-1. Daarna leek er geen beleving meer,en best raar om tegen jongens te spelen die je allemaal goed kent, maar SVW had daar geen last van en scoorde er flink op los, wat er op neer kwam dat we met 5-1 de rust in gingen.

IMG 20180929 WA0009Vandaag in speelronde 2 stond de derby tegen KSV JO12-3 op het programma. Met een gemotiveerd team, enthousiaste ouders langs de kant en een heerlijk zonnetje aan de hemel ging de wedstrijd van start. Na een aftastend begin van onze kant met veel balbezit was het na een minuut of 10 plotseling raak 0-1. Dinand schoot na een knappe aanval beheerst raak. Na de 0-2 van Thijmen, was het Sidney die slim snel in dribbelde na een uitbal, uithaalde en de bal prachtig in de linker bovenhoek knalde. Daarmee werd de ruststand op het scorebord gezet 0-3.

IMG 20180922 112049De competitie is begonnen voor de 13-1 van Reiger Boys. Zij speelden afgelopen zaterdag 2-2 tegen de 13-1 van ADO ’20. We stellen 3 vragen aan Scott Swart, trainer van de 13-1 van Reiger Boys.

Hoe kijk je terug op de wedstrijd?
Zoals altijd proberen we het positieve terug te halen uit de wedstrijd, en deze keer was dat gelukkig weer het geval. Buiten een onterechte uitslag van 2-2 op het formulier, hebben we een groep gezien die klaar staat voor elkaar in iedere situatie en bereid is om geweldig voetbal te laten zien op een hoog niveau.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!