Wedstrijdverslag jeugd

JO12 3 aJa de vorige keer dat wij iets hebben geschreven was toen we aan het klimmen waren bij het klimcentrum Alkmaar. In de tussentijd hebben we verschillende wedstrijden gespeeld. Niet altijd met het gewenste resultaat, toch hebben we een goede opkomst. En toen was er de wedstrijd tegen HSV 012-1. Op papier een lastige tegenstander en in de praktijk viel alles een keer de goede kant op.

Clinc 10 1 fOndanks dat er geen officiele wedstrijden zijn en bezoek mogelijk is gebeurd er toch het nodig op het complex. Zo kreeg Reiger Boys Onder 10-1 een clinic van Hugo Vliese.

Hugo Vliese is een Nederlandse Freestyle voetballer, welke behoort tot de top 5 van Nederland op het moment. Veel van Hugo’s trucs heeft Hugo vastgelegd in filmpjes, die ook op zijn YouTube-kanaal zijn te vinden, zoek op YouTube maar eens op ‘Hugovoetbal‘. Eén van Hugo’s motto’s is: ‘Als je niet blijft proberen, zal het ook nooit lukken’. Daarnaast heeft Hugo zich laten ontvallen dat als hij geen profvoetballer kan worden, hij professioneel football freestyler wil worden.

verslag 141120 c

Van Masja en Wil hebben we deze foto's ontvangen. heb jij ook nog foto's? Mail ze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afgelopen zaterdag op ons sportcomplex de Wending. Lekker zonnetje maar de ochtend begon nogal fris. Perfect weer voor een training of oefenpartij. Er waren dan ook verschillende teams op het complex aanwezig. Helaas zonder toeschouwers. De redactie heeft verschillende foto's ontvangen. Een oefenpartij gespeeld op het hoofdveld tussen JO16-1 en JO16-2 maar ook een wedstrijd tussen MO15-2 en JO13-1.

Ook hadden we een ambulance op het terrein. Gelukkig niet voor een speler maar voor een jonge zwaan die in de uiterste hoek van het terrein achter gelaten was door zijn ouders en broertjes / zusjes. Dat het niet goed ging met het jonge beest maar toch met flinke afmetingen werd al snel duidelijk dus hij werd in een zgn. zwanentas meegenomen.

16 1 tegen 16 2 071120 a

MO15 2 tegen JO13 1 071120

Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl