Wedstrijdverslag jeugd

Toppers JO9 2

Toppers van Reiger Boys J09-2 met dit jaar als hoofdtrainer J09-1 en 2 Bert Assendelft, trainer J09-2 Sander van der Meij met assistenten Collin Groen en Hans Blokdijk zijn uitstekend begonnen aan de competitie in de 1e klasse en zijn hard op weg om in de hoofdklasse uit te komen na de herfstvakantie. In de eerste drie competitie wedstrijden werd maar liefst 29 keer gescoord en maar vier goals weggeven. Eerste wedstrijd tegen HSV J09-1 werd met 15-1 gewonnen. Daarna volgden de zeges uit tegen De Foresters J09-1 (1-3) en thuis tegen Alcmaria Victrix J09-1 (11-2). Ook in de voorbereiding werd met de grote uitslagen gewonnen uit tegen v.v. Kolping Boys J09-2 (2-12) en thuis tegen KSV J09-1 met 8-0.

Na de herfstvakantie zullen we kijken hoe de team aan de vervolg van de competitie begonnen zijn dan volgt een nieuwe terugblik.

Sportieve groet, team J09-2

Foto RBoys 11 1 Randstad CupOp 6 september namen we met Reiger Boys 11-1 deel aan het Randstad Cup toernooi. Per regio (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht) is er een toernooi waarbij teams kunnen strijden om de regio titel en zich kunnen plaatsen voor het grote Randstad Cup finale toernooi later in het seizoen, waar alle geplaatste teams vanuit alle 4 de regio’s samen komen.

Op voorhand wisten we dat het loodzwaar zou worden om ons te plaatsen voor de eindronde. 2 poules van 5 teams met niet de minste 11-1 teams, t.w. Koninklijke HFC, AS'80 (Almere), Fortuna Wormerveer, Waterwijk (Almere) en Abcoude om er maar een paar te noemen. Wij zaten in de poule bij Koninklijke HFC 11-1, AS'80 11-1, Kolping Boys 11-1 en Fortuna Wormerveer 11-1. Met 10 man sterk (2 wissels) kwamen we aan op terrein van Foresters. Jesse Mannes, Tim Kroon, Marvin Girigorie, Lionel Diogo, Gene Los, Lenn Zand, Kaya Ozkur, Luca Boon, Siem Grooten en Lukas van Oord waren de mannen die het moesten gaan doen vandaag. Helaas is Boedi Aarse nog herstellende van een gebroken arm maar zoals bij elke wedstrijd was hij wel aanwezig voor het aanmoedigen van zijn teamgenoten.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. De eerste officiële wedstrijd voor het merendeel van de meiden van MO11. Ze hadden wel al een oefenwedstrijd gespeeld, maar die tegenstanders waren wel erg groot. Nu konden we zien hoe deze, dus veelal beginnende speelsters, zich in de competitie staande konden houden. We hadden wel hulp gekregen van twee meiden van MO13, zodat we voldoende wissels hadden.

WedstrijdverslagBeste trainers en begeleiders, spelers en ouders,

Morgen begint de competitie voor onze jeugdspelers. Het lijkt ons leuk als er dit seizoen wat wedstrijdverslagen te lezen zijn op onze website en Facebook. Als je het met je team leuk vindt om wat te delen dan kun je dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoek je inspiratie? Stel de trainer of spelers dan de volgende vragen:

  1. Hoe kijk je terug op de wedstrijd?
  2. Waar zijn jullie het meest trots op?
  3. Waar gaan jullie mee aan de slag voor de volgende wedstrijd?

Succes allemaal!

Groetjes Stefanie Hoogland
Hoofd jeugdcoordinator Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl