Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Toernooi nieuws

bokaal halcupMorgen vanaf 09:30 uur strijden ca. 800 jeugdspelers mee vanuit de regio bij Reiger Boys om voor hun vereniging punten te verdienen om de HAL Cup te winnen! Bij Reiger Boys zijn de Mini’s, Kabouters, O10, O11 en O12 actief verdeeld over 21 poules. Deze  800 spelers spelen tegelijkertijd met andere leeftijdsgroepen, ca. 900 spelers die bij Kolping Boys actief zijn. Vanuit alle uitslagen die op beide complexen verspeeld worden zal een regionale CLUB WINNAAR bekend worden.

AZ winnaar IYT2018AZ Alkmaar is overtuigend winnaar geworden van de 9e editie van het Reiger Boys International Youth Tournament door FC Emmen in de finale te verslaan. Het U11-toernooi met veertig deelnemende teams en meer dan 200 wedstrijden was wederom een groot succes op een zonovergoten Sportpark De Wending.

Voor AZ was het de eerste deelname aan het toernooi daar men in de voorgaande jaren nog niet over een O11-team beschikte. Vooraf werd het team al gezien als een van de favorieten nadat het ongeslagen kampioen was geworden, en die rol maakte de ploeg volledig waar.

Logo IYT Reiger BoysHet wedstrijdprogramma, uitslagen en (tussen)standen van de negende editie van het Reiger Boys Internationaal Jeugd toernooi zijn live te volgen via deze link.

Bent u op het complex? Op de verschillende schermen bij de kleedkamers en in onze kantine kunt u deze ook volgen.

17 05 18 4Komende zondag 20 mei is het alweer het 9e International Youth Tournament van Reiger Boys. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie dat de JO11-1 die namens Reiger Boys deelneemt aan het toernooi een paar dagen voor het evenement worden uitgenodigd in de bestuurskamer. Voorzitter Ben Rietveld en commissielid Paul van der Molen leggen dan aan het team uit wat zij zondags kunnen verwachten op het toernooi.

IYT 1Komende zondag 20 mei wordt op sportpark De Wending voor de 9e keer het International Youth Tournament van Reiger Boys georganiseerd. Het toernooi voor spelers tot 11 jaar is inmiddels een begrip in de regio, al moet men dit jaar voor het eerst uitwijken naar de zondag in plaats van de zaterdag.

Waar het toernooi al acht keer werd georganiseerd op de zaterdag na Hemelvaartsdag gaat men nu dus naar Pinksterzondag. Voorzitter Ben Rietveld van de Heerhugowaardse vereniging legt uit waarom: ‘Vanwege het feit dat de competitie dit seizoen laat op gang kwam was er afgelopen zaterdag een vol programma. Voor komend weekend is dat niet anders, en daarom hebben wij besloten om het toernooi naar 1e Pinksterdag te verplaatsen.’

voorblad programma gids IYT2018Nog bijna een week en dan is het weer zover, de negende editie van het Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi. Aan dit toernooi doen vele clubs mee zowel Betaald Voetbal Organisaties (BVO's) als amateurverenigingen uit binnen en buitenland.

De programma gids ligt voor alle bezoekers zondag 20 mei klaar maar is vanaf nu al te downloaden (klik hier).

Kijk voor meer informatie op onze FaceBook pagina.

IYT logoDe poule-indeling is bekend (uiteraard onder voorbehoud van eventuele wijzigingen). Helaas moest het Engelse Everton afzeggen, maar met het Schotse Celtic, een aantal Belgische teams, de Nederlandse toppers PSV, Feyenoord en AZ en vele andere BVO's en amateurverenigingen staat er een mooi deelnemersveld. Het definitieve speelschema volgt spoedig. Voor meer informatie kijk op onze FaceBook pagina.

Halcup 2018In november 2017 zijn Reiger Boys en Kolping Boys een unieke samenwerking aangegaan door het opzetten van de HAL-cup. De HAL-cup is een toernooi voor de jeugd in diverse leeftijdscategoriën, verspreid over meerdere speeldagen en verenigingen vanuit het HAL-gebied. Overigens kunnen verenigingen buiten het HAL-gebied ook deelnemen aan dit toernooi Deze deelnemers zijn alleen uitgesloten van deelname aan de strijd om de HAL wisselbokaal. De deelnemers van buiten het HAL-gebied strijden wel mee om de prijzen voor de verschillende.

teams IYT 2018De eerste namen van het negende Reiger Boys International Jeugd Toernooi (International Yourth Tournament) dat op zondag 20 mei gehouden gaat worden zijn bekend. Dit jaar is voor het eerst onze regionale trots AZ van de partij met een Onder 11-team. Regerend landskampioen Feyenoord en ook PSV (2 teams) zijn net als vorig jaar present. Overige Nederlandse BVO's die naar Sportpark De Wending komen zijn: ADO Den Haag, FC Utrecht, NEC, De Graafschap, Fortuna Sittard, FC Emmen en Almere City.

Van de buitenlandse inbreng is de deelname van het Schotse Celtic inmiddels een traditie. Uit Engeland komt dit jaar Everton naar Heerhugowaard en Reiger Boys verwelkomt drie Belgische ploegen, KV Mechelen, KV Oostende en Beerschot.

Naast deze prachtige clubs doen er natuurlijk ook nog 24 amateurverenigingen mee aan ons toernooi. Een volledige update met alle deelnemende teams volgt spoedig via deze site en onze speciale FaceBook pagina.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button