Toernooi nieuws

IYT logoTot onze spijt heeft Reiger Boys moeten besluiten om de 10e editie van het International Youth Tournament op 30 mei (Hemelvaartsdag) niet door te laten gaan.

Diverse oorzaken hebben ons dit doen besluiten. Daar wij niet de (inter)nationale clubs konden binnenhalen die wij juist graag op deze jubileumeditie hadden gezien was er al sprake van een devaluatie van het toernooi.

Tevens lopen wij tegen diverse logistieke problemen aan met betrekking tot parkeren en maatschappelijke veiligheid waardoor wij in geval van calamiteiten de veiligheid niet kunnen garanderen. Aangescherpte procedures zorgen daarin voor een te grote belasting voor onze organisatie.

Wij vinden het zeer jammer dat, uitgerekend in ons jubileumjaar, een jarenlange traditie voor Heerhugowaard verloren gaat.

De organisatie van het Reiger Boys I.Y.T.

toernooienHeb je je team nog niet aangemeld voor uitwedstrijden?

Het overzicht van beschikbare toernooien is vandaag bijgewerkt met een aantal nieuwe toernooien en hier te bekijken.

Meld je team aan snel aan (klik hier).

rbiytDe datum van het Reiger Boys International Youth Tournament (U11) is bekend. De 10e jubileumeditie vindt dit jaar plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei.

Er zijn nog enkele plekken vrij dus u kunt zich als vereniging nog aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarna er contact met u wordt opgenomen.

toernooienHet is weer mogelijk om Reiger Boys jeugdteams aan te melden voor toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen.

Aanmelden kan via de aanmeldings pagina waarbij tevens een overzicht van uit-toernooien kan worden gevonden.

172HEERHUGOWAARD – Na twee speeldagen in de strijd om de Waard Cup hebben KSV en SVW ’27 de beste papieren om de beker in hun bezit te krijgen. Beide ploegen zijn het toernooi begonnen met twee overwinningen. Ook Reiger Boys staat op zes punten, maar had daar een wedstrijd meer voor nodig. Hugo Boys en WMC zijn inmiddels uitgeschakeld voor de hoofdprijs en spelen zaterdag nog om de sportieve eer.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!