Hoofdbanner site jubileum

Toernooi nieuws

sinterklaas voetbalSinterklaas is weer in het land,
Handschoenen mogen weer aan de hand.
Reden voor ons er een reminder eruit te gooien,
Je snel nog aan te melden voor de toernooien!

Het voorjaar lijkt nog heel ver weg. De ervaring leert echter dat de tijd voorbij vliegt en voor we het weten staan de uittoernooien voor de deur. Flink balen als je je in maart nog wilt aanmelden en je gekozen toernooi geen plek meer heeft… Ga dus snel naar de website, meld je team aan (klik hier), dan is alles vóór de winterstop geregeld. Fijn voor ons, en voor de organiserende clubs

OliebollenZoals al eerder gemeld gaan we bij Reiger Boys gaan we het jaar voetballend afsluiten. In het laatste weekend van dit jaar, op zondag 30 december, zal een heus oliebollentoernooi plaatsvinden. Dit toernooi is een mixed toernooi op het Reiger Boys complex en wordt in twee delen gesplitst, te weten:

- de O8 t/m O12 van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het Bart Bloktoernooi voor de O8 t/m O12 is hierin opgenomen en wordt dus een buitentoernooi dit jaar.

- de O13 t/m O17 van 15.00 uur tot 21.00 uur. Het toernooi duurt tot 18 uur, daarna is er voor deze groep eten (gourmetten) geregeld en een optreden van DJ Lars Boelhouwer.

OliebollenBij Reiger Boys gaan we het jaar voetballend afsluiten. In het laatste weekend van dit jaar, op zondag 30 december, zal een heus oliebollentoernooi plaatsvinden. Dit toernooi is een mix toernooi op het Reiger Boys complex en wordt in twee delen gesplitst, te weten:

  • de O8 t/m O12 van 10.00 uur tot 14.00 uur. Het Bart Bloktoernooi voor de O8 t/m O12 is hierin opgenomen en wordt dus een buitentoernooi dit jaar.
  • de O13 t/m O17 van 15.00 uur tot 21.00 uur.

Uiteraard wordt voor oliebollen gezorgd! Meer informatie over de aanmelding volgt spoedig.

Met vriendelijke groet,
Organisatie oliebollentoernooi en Bart Bloktoernooi

toernooienHet is weer mogelijk om Reiger Boys jeugdteams aan te melden voor toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen.

Aanmelden kan via de aanmeldings pagina waarbij tevens een overzicht van uit-toernooien kan worden gevonden.

172HEERHUGOWAARD – Na twee speeldagen in de strijd om de Waard Cup hebben KSV en SVW ’27 de beste papieren om de beker in hun bezit te krijgen. Beide ploegen zijn het toernooi begonnen met twee overwinningen. Ook Reiger Boys staat op zes punten, maar had daar een wedstrijd meer voor nodig. Hugo Boys en WMC zijn inmiddels uitgeschakeld voor de hoofdprijs en spelen zaterdag nog om de sportieve eer.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button