Toernooi nieuws

De Foresters IYTDe Foresters O11 is de winnaar van het 8th Reiger Boys International Youth Tournament (U11). In het sterke deelnemersveld van 40 ploegen bleek de ploeg uit Heiloo in de finale veel te sterk voor de gastheer Reiger Boys (5-0). De twee regionale amateurverenigingen waren hiermee de baas over een groot aantal BVO's uit binnen en buitenland. Met namen als Tottenham Hotspur, Celtic, PSV, FC Utrecht, KV Mechelen, KV Oostende, PEC Zwolle en vele anderen had de organisatie namelijk voor een uitstekend deelnemersveld gezorgd.

RBIYT 2017

De foto's die Diane & Paul afgelopen zaterdag hebben gemaakt tijdens het 8th International Youth Tournament staan inmiddels allemaal online. Op onze speciale toernooipagina is er een album aangemaakt waar deze te bewonderen zijn. Klik hiervoor op de volgende link: https://www.facebook.com/pg/rbiyt/photos/?tab=album&album_id=462942537392745

Tevens zijn een groot aantal foto's ook te bestellen via de volgende link: https://www.oypo.nl/F66A44E9D902E9D2

Forester O11De Foresters O11 is de winnaar van het 8th Reiger Boys International Youth Tournament. In het deelnemersveld van 40 ploegen bleek de ploeg uit Heiloo in de finale veel te sterk voor de gastheer Reiger Boys (5-0). De thuisploeg had verrassend de finale bereikt door eerst de poule te winnen, en vervolgens in de kwartfinale Sparta na strafschoppen uit te te schakelen en in de halve finale hetzelfde te doen met het Schotse Celtic. De Foresters bereikte de finale door na de poulewinst in de kwartfinale af te rekenen met Zeeburgia en in de halve finale van het Belgische Beerschot te winnen. Vele foto's van de gehele toernooi dag zullen nog volgen..

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button