Toernooi nieuws

teams IYT 2018De eerste namen van het negende Reiger Boys International Jeugd Toernooi (International Yourth Tournament) dat op zondag 20 mei gehouden gaat worden zijn bekend. Dit jaar is voor het eerst onze regionale trots AZ van de partij met een Onder 11-team. Regerend landskampioen Feyenoord en ook PSV (2 teams) zijn net als vorig jaar present. Overige Nederlandse BVO's die naar Sportpark De Wending komen zijn: ADO Den Haag, FC Utrecht, NEC, De Graafschap, Fortuna Sittard, FC Emmen en Almere City.

Van de buitenlandse inbreng is de deelname van het Schotse Celtic inmiddels een traditie. Uit Engeland komt dit jaar Everton naar Heerhugowaard en Reiger Boys verwelkomt drie Belgische ploegen, KV Mechelen, KV Oostende en Beerschot.

Naast deze prachtige clubs doen er natuurlijk ook nog 24 amateurverenigingen mee aan ons toernooi. Een volledige update met alle deelnemende teams volgt spoedig via deze site en onze speciale FaceBook pagina.

team BBT 030118Woensdagochtend om 10:00 uur stonden de eerste spelers klaar om de spits af te bijten van het jaarlijks terugkerende Bart Blok jeugd zaalvoetbal toernooi. Doordat er voor de leeftijdcategorie MO/JO 08-09 een minieme opgave is geweest, mede door negatieve berichtgeving over het toernooi stond de organisatie voor een dilemma. Moeten we deze groep, laten spelen of lassen we deze af? Gelukkig hebben wij als organisatie het besluit genomen om alsnog deze spelers een wedstrijd te laten spelen voor de prijzen die de organisatie voorbestemd had voor iedere leeftijdcategorie.

Prijzen Bart Blok toernooiDe organisatie van het Bart Blok zaalvoetbal toernooi heeft weer een mooi wedstrijdprogramma in elkaar weten te draaien, waarbij de verschillende teams zullen gaan strijden voor de ereplaatsen. Dit jaar stelt de organisatie voor alle spelers die eindigen als nummer 1, 2 of 3 in hun leeftijdscategorie een tastbare herinnering ter beschikking. Voor diegene die niet weet wat het Bart Blok toernooi inhoud even een korte uitleg.

De Foresters IYTDe Foresters O11 is de winnaar van het 8th Reiger Boys International Youth Tournament (U11). In het sterke deelnemersveld van 40 ploegen bleek de ploeg uit Heiloo in de finale veel te sterk voor de gastheer Reiger Boys (5-0). De twee regionale amateurverenigingen waren hiermee de baas over een groot aantal BVO's uit binnen en buitenland. Met namen als Tottenham Hotspur, Celtic, PSV, FC Utrecht, KV Mechelen, KV Oostende, PEC Zwolle en vele anderen had de organisatie namelijk voor een uitstekend deelnemersveld gezorgd.

RBIYT 2017

De foto's die Diane & Paul afgelopen zaterdag hebben gemaakt tijdens het 8th International Youth Tournament staan inmiddels allemaal online. Op onze speciale toernooipagina is er een album aangemaakt waar deze te bewonderen zijn. Klik hiervoor op de volgende link: https://www.facebook.com/pg/rbiyt/photos/?tab=album&album_id=462942537392745

Tevens zijn een groot aantal foto's ook te bestellen via de volgende link: https://www.oypo.nl/F66A44E9D902E9D2

Forester O11De Foresters O11 is de winnaar van het 8th Reiger Boys International Youth Tournament. In het deelnemersveld van 40 ploegen bleek de ploeg uit Heiloo in de finale veel te sterk voor de gastheer Reiger Boys (5-0). De thuisploeg had verrassend de finale bereikt door eerst de poule te winnen, en vervolgens in de kwartfinale Sparta na strafschoppen uit te te schakelen en in de halve finale hetzelfde te doen met het Schotse Celtic. De Foresters bereikte de finale door na de poulewinst in de kwartfinale af te rekenen met Zeeburgia en in de halve finale van het Belgische Beerschot te winnen. Vele foto's van de gehele toernooi dag zullen nog volgen..