Toernooi nieuws

toernooienDe afgelopen week hebben wij van een aantal verenigingen al informatie ontvangen over toernooien die gehouden gaan worden aan het begin van het volgende seizoen. Reiger Boys teams kunnen zich nu al aanmelden voor deze eerste toernooien. Zodra er meer toernooien zijn zullen deze in het overzicht worden aangevuld.

Kijk hier voor een overzicht van de toernooien.

Kijk hier voor aanvullende informatie m.b.t. het aanmelden en klik hier om je team aan te melden.

prijzenWow! Wat een ontknoping op de finaledag van de Champions Cup Mixtoernooi. 4 onvervalste thrillers, de 2 halve finales, de finale en de wedstrijd om plek 3 waren allen wedstrijden waarbij iedereen op het puntje van zijn stoel zou zitten. Spanning, zenuwen, prachtige acties en doelpunten waren de ingrediënten van vandaag. Helaas nog steeds zonder toeschouwers maar dat mocht de pret niet drukken.

De 4 geplaatste teams voor de halve finales zouden vandaag gaan uitmaken wie de felbegeerde Champions Cup omhoog zou mogen houden.

2 halve finales stonden op het programma. Barcelona - Juventus ( nr 1 tegen 4 van de voorronde) en Liverpool - PSG ( nr. 2 tegen 3 van de voorronde) Verder speelden Ajax en Bayern Muchen de wedstrijd voor plek 5.

Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2Vooraf wisten we dat de beslissingen vandaag gingen vallen. Met 2 speelrondes op 1 dag voor de boeg, en in de wetenschap dat alleen Barcelona zich al verzekerd van een plek voor de halve finale, waren spannende potten vrijwel zeker gegarandeerd. Er waren nog 3 plaatsen te vergeven en ieder team had nog kans om zich te plaatsen. Vooraf genoeg ingrediënten dus om er een mooie voetbalochtend van te maken.

Speelronde 4
Bayern Munchen - Ajax 4 - 5
De verliezer van deze wedstrijd wist vooraf dat plaatsing voor de halve finale niet meer mogelijk zou zijn. In een enerverende wedstrijd, waar beide teams wisselend aan de goede kant van de score stonden, was het uiteindelijk team Ajax die de laatste strohalm greep en met 4 - 5 de overwinning naar zich toe trok. Bayern Munchen wist zich hierdoor sowieso veroordeelt tot de wedstrijd om plek 5 en 6 op de laatste speeldag.

Juventus - Barcelona 5 - 2
Juventus moest winnen van de nog ongeslagen koploper Barcelona om zicht te houden op de eerste plaats. Het reeds geplaatste Barcelona was niet in staat om hun vorm van de voorbije weken vast te houden en Juventus trok dan ook terecht aan het langste eind. Dankzij een 5 - 2 overwinning behield ook Juventus nog kans op de eerste plek.

Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2Het was prachtig voetbalweer afgelopen zaterdag en er stonden weer een paar mooie wedstrijden in de planning. Alweer de 3e speelronde met o.a. de kraker tussen beide koplopers.

    rust     eindstand  
Ajax - Juventus 1 - 7 5 - 13
Liverpool - Bayern Munchen 0 - 1 5 - 3
PSG - Barcelona 0 - 4 4 - 6


Anders dan de uitslag doet vermoeden was de wedstrijd tussen Ajax en Juventus redelijk aan elkaar gewaagd. Waar Juventus het vizier wel op scherp had staan had Ajax dat echter niet, daardoor behaalde Juventus een toch wel ruime overwinning. 13-5

Bayern Munchen liet dit keer zien dat ze een heel behoorlijk team hebben staan die, als ze ervoor knokken, het iedereen lastig kunnen maken. Tot ruim in de 2e helft hadden ze een voorsprong van 2-0 tegen het sterke Liverpool. Uiteindelijk trok Liverpool, ondanks een aantal schitterende reddingen van keeper Jesse Mannes, de wedstrijd toch nog naar zich toe met 5-3.

Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2Standen, uitslagen en statistieken zijn terug te vinden via de volgende  link www.tournify.nl/live/reigerboysmto11eno10

  rust   eindstand
Liverpool - Ajax 12 - 0 21 - 2
PSG - Juventus 2 - 3 8 - 3
Barcelona - Bayern Munchen   3 - 1 9 - 2


Afgelopen zaterdag stond alweer de 2e speelronde voor de deur. De weergoden waren ons goed gezind dit keer. Het was fris maar er stond geen harde wind en het was droog. Al met al heerlijk voetbalweer en op goed bespeelbare grasvelden. Wederom stonden er 3 wedstrijden op het programma met toch wel overduidelijke uitslagen. Er vielen vandaag weer heel veel prachtige doelpunten en ook alle keepers onderscheidden zich regelmatig met heerlijke reddingen.

Poster Mixtoernooi 6 tegen 6v2Afgelopen zaterdag zijn we gestart met de "Champions Cup "mixtoernooi bij Reiger Boys. De teams van de 11-1, 2 en 3 en de 10-1 en 2 zijn onderverdeeld in 6 teams. Zij gaan de komende weken de strijd met elkaar aan om de "Champions Cup Mixtoernooi" en andere mooie prijzen.

Allereerst is er een selectie gemaakt van trainers, keepers, verdedigend ingestelde spelers en aanvallend ingestelde spelers. Aan de hand daarvan en welk team/ lichting, is iedereen ingedeeld. De jongens en meiden zijn verdeeld over niet de minste teams t.w. Ajax, Barcelona, Juventus, Paris Saint Germain, Liverpool en Bayern Munchen. Deze teams zullen 5 zaterdagen lang strijden om de cup. De wedstrijden duren 2x25 minuten op een vergroot 6 tegen 6 veld.

Webshop logo site-klDemoshop is vanaf 4 september
weer geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl