Pupil van de Week

71D2B300 4871 43CE BA00 CDAA51EBB94BHoi allemaal,

Na spannende gewonnen wedstrijd van mijn team J08-2 tegen Alkmaarsche Boys J08-1 (5-4) mocht ik in de middag Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Reiger Boys 1 tegen EVC 1( 0-0). Eerst vond ik het heel spannend maar daarna superleuk. Ik ging eerst naar de kleedkamer daarna deed ik mee met de warming-up ( passen en trappen met trainer Theo) Toen mocht ik de aftrap nemen en in de goal schieten. Alle spelers en trainers waren aardig en lief en zorgden goed voor me. Ik kreeg ook een bal met handtekeningen erop en drankje en patatje in de bestuurders kamer. Ik heb een hele leuke middag gehad!

Bedankt en groetjes Lazar

Fien Mathot pvdw 290220Zaterdag 29 februari mocht ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Reiger Boys Vrouwen 1 tegen Barendrecht. Eigenlijk had ik eerst zelf een oefenwedstrijd tegen SVW, maar door het slechte weer ging deze helaas niet door. Daardoor duurde het wachten tot 14:00 uur wel lang.

Om 14:00 uur moest ik me melden bij de bestuurskamer en daar kreeg ik het trainingspak en de warme jas van de Pupil van de Week. Hierna ging ik naar de kleedkamer waar de meiden vooral naar hele harde muziek aan het luisteren waren, heel gezellig.

53989867 79BE 41CB 9C4D EFE3EB8A97BBHoi hoi

Ik vond het erg leuk om de Pupil van de Week te zijn. Alleen ik was wel een beetje laat maar dat maakt niet zoveel uit. Het leukste vond ik in de kleedkamer en om bij de wissels te zitten dat vond ik erg leuk om mee te kletsen enzo. En het patatje was ook erg lekker ha ha ha ha.

Vriendelijke groet Sem

Nora bij vr1Hoi allemaal,

Ik was zaterdag Pupil van de Week. Eerst vond ik het spannend maar daarna leuk 😀. Ik ging eerst naar de kleedkamer daarna deed ik mee met de warming-up. Toen mocht ik de aftrap nemen en proberen te scoren.

Het was een leuke wedstrijd en we hebben 1-1 gespeeld. Ik kreeg ook een bal met handtekeningen erop en een patatje. Ik heb een hele leuke middag gehad!

Groetjes,
Nora

Thomas de Marie 071219Afgelopen zaterdag was ik Pupil van de Week. Ik vond het erg gezellig met de mannen. In de kleedkamer werd harde muziek gedraaid. Ik mocht de aftrap nemen en in de dug-out bij de wisselspelers zitten. De wedstrijd begon niet goed. Met rust een grote achterstand. In de 2e helft kwam Reiger Boys goed terug. De laatste minuten waren erg spannend. We dachten 4-4, maar de scheidsrechter gaf toch buitenspel. 3-4 verloren. Helaas! Na afloop kreeg ik in de bestuurskamer een cola, chips, een bon voor een happy meal en een voetbal met alle handtekeningen van de spelers.

Ik wil iedereen bedanken voor een super toffe dag.

Groetjes,
Thomas

Thomas de MarieHallo, mijn naam is Thomas de Marie, 10 jaar en spelend in JO11-1, een heel leuk team. Ik voetbal al sinds de kabouters bij Reiger Boys. Komende zaterdag mag ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Heren 1. Ik vind het spannend maar heb er ook heel veel zin in. Tot zaterdag!

Groetjes, Thomas

Nadine Remiens pvdwHoi, ik ben Nadine Remiëns, ik ben 12 jaar en ik speel in MO13-1. Dat is een superleuk en gezellig meidenteam. We doen het best goed, we staan nu derde in onze poule. Dit is mijn eerste jaar op voetbal en het is echt heel erg leuk. Naast voetbal zit ik ook op waterpolo. En natuurlijk op school, in de eerste klas op Johannes Bosco.

Ik vond het afgelopen zaterdag heel gezellig met de meiden, in de kleedkamer hadden ze harde muziek. Ik mocht de aftrap nemen en zat bij de wisselspeelsters in de dug-out. Gelukkig kreeg ik een warme jas aan, want het was best koud. De wedstrijd was spannend, onze meiden wonnen uiteindelijk door een penalty met 1-0

Na afloop kreeg ik in de bestuurskamer cola en een patatje oorlog. Ook kreeg ik een voetbal met al hun handtekeningen erop en een bon voor een happy meal.

Ik vond het een superleuke dag. Bedankt!

Colin Conijn pvdwHoi ik ben Colin Konijn. Ik ben 8 jaar en ik zit nu voor het tweede jaar bij Reiger Boys. Ik sta vaak voorin. Het liefste rechtsvoor. Bij elkaar heb ik in de wedstrijden ongeveer al 25 doelpunten gemaakt. Ik zit in JO9-3. Ik heb goede trainers en mijn team is goed. Ik hou van voetbal en ik wil later ook voetballer worden. Mijn broer Robin speelt ook bij Reiger Boys. Hij zit in JO11-3 en hij heeft ook een goed team. Ik ben voor Ajax. Ik ben al 3 keer bij een wedstrijd van Ajax geweest. De beste van Ajax vind ik Donny van de Beek.

Lynn Maat pvdwHi ik ben Lynn en ik ben 9 jaar oud. Sinds dit seizoen speel ik bij Reiger Boys (girls ;-)) in de MO11-1.

Ik vind het superleuk in mijn team omdat er alleen maar leuke meisjes in voetballen. Onze allereerste wedstrijd verloren we, maar daarna hebben we alleen nog maar gewonnen en 2x gelijk gespeeld. Mijn favoriete positie is rechtsbuiten...dan kan ik heel snel naar voren rennen en een goede pass geven aan onze spitsen.

Ik heb superveel zin om Pupil van de Week te zijn. Ik wil ook later in het eerste elftal spelen van Reiger Boys.

Tim Kroon pvdwIk ben Tim Kroon. Ik ben 8 jaar en speel in JO10.1. Mijn zus Lieke voetbalt ook bij Reiger Boys in JO11.1. Samen voetballen we ook veel in de speeltuin.

Komende zaterdag mag ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Heren 1 en daar heb ik heel veel zin in! Tot zaterdag!

Groetjes, Tim

Rosa Pupil van de WeekHallo mijn naam is Rosa van den Berg. Ik ben 9 jaar en ik zit in groep 7 van De Reflector. Ik zat eerst op kickboksen, dat vond ik ook leuk. Maar het allerliefste wilde ik op voetbal. Ik voetbal sinds dit seizoen bij Reiger Boys bij de meiden onder de 11. Het zijn echt hele leuke meiden en we voetballen altijd met veel plezier. Ik vind Lieke Martens heel goed voetballen. En van de mannen ben ik fan van Guus Til & Teun Koopmeiners, die heb ik een keer zien spelen bij AZ.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!