Pupil van de Week

Yara KosterMijn naam is Yara Koster en ik ben 10 jaar oud. Ik zit nu een half jaar op voetbal bij Reiger Boys in het meidenteam MO11 en mijn trainers zijn James en larissa, en we hebben een heel erg leuk team. Ik schrijf dit stukje omdat ik werd uitgekozen om Pupil van de Week te zijn. Zaterdag 9 december mocht ik een middag mee met het meidenteam van het eerste. Ik mocht eerst naar de wedstijdbespreking en daarna ging ik samen met het team naar de kleedkamer en ging ik met Aaike kleding halen en dit mocht ik aan. Daarna gingen we het veld op om te trainen en warm te lopen, dit was erg leuk, ze hadden leuke muziek op tijdens de training, dit hebben wij nooit, en het ging erg goed. Daarna gingen we weer naar de kleedkamer om ons om te kleden.

Luca de Laat pvdwHoi, ik ben Luca de Laat en ik ben 9 jaar. Ik speel voor het 3e jaar bij Reiger Boys en zit nu in het team O10-4, het allerleukste team. Twee december was ik pupil van de week. Als eerste gingen we de posities doen en daarna de teambespreking. Na de bespreking gingen we naar de kleedkamer toe, waar ze een bak met stukjes sinaasappel hadden en dat was best wel lekker. Toen de spelers waren aangekleed gingen we in de gang op een rij staan en als de scheidsrechter ging lopen, gingen wij ook lopen. Nadat er handjes waren gegeven aan de tegenstander, mocht ik op doel schieten. Voordat ik kon schieten, moest ik eerst langs de tegenstanders. Daarna ging ik rennen naar de dug out om naar de wedstrijd te kijken. Het was wel een beetje koud, dus hadden we een deken gepakt om over onze benen te doen.

Glenn pvdw 181117bHallo, ik ben Glenn en ik speel voor het tweede seizoen bij Reiger Boys. En ik werd verrast door mijn vader hij zij dat ik Pupil van de Week ben. Ik had er heel veel zin in en een dag daarna was het zover. Ik mocht in de kleedkamer,in de dug out,ik mocht de aftrap nemen en scoren in het doel,trainen voor de wedstrijd, ik mocht de warmingup doen,ikhad heel veel foto's gemaakt en ik ga er een in mijn kamer hangen,ik kreeg een bal met al hun handtekeningen erop en ik mocht in de bestuurskamer lekker patatjes eten. En ik vond het echt superrrrrrrrr leuk. En Ik wil ook heel graag bij het eerste voetballen.

Glenn Waasdorp

Nikki van WerkhovenHallo Reiger Boys vrienden, Ik ben Nikki van Werkhoven en speel al twee seisoenen samen met de jongens bij Reiger Boys. Op dit moment speel ik bij J09-4 met heel veel plezier. Mijn positie in het team is verdediger (laatste vrouw). Ik was erg verrast dat ik Pupil van de Week was en ik was vooraf best wel een beetje zenuwachtig. Zaterdag 4 november was het zover en om half twee werd ik verwacht. Omdat het best wel een beetje fris was kreeg ik een extra warme jas van Paula. Ik mocht mee doen met de warming-up. Daarna mocht ik de aftrap verrichten en mocht ik scoren in het doel van de tegenstander. Wat helaas wel uiteindelijk het enige doelpunt van Reiger Boys bleek te zijn. Na afloop mocht ik ook in de meiden kleedkamer waar de muziek heel hard stond. Toen mocht ik nog samen met mijn familie naar de bestuurskamer waar ik een voetbal met alle handtekeningen erop kreeg. Ook kreeg ik nog een heerlijk patatje een Fristi en een capry sun. Ik wil Reiger Boys bedanken voor deze hele leuke dag.

Voetbal groet
Nikki van Werkhoven

Kian van den DriesHallo Reiger Boys vrienden!

Even voorstellen; mijn naam is Kian van den Dries en ik was afgelopen zaterdag Pupil van de Week. Ik speel in onder 10-4 en ben 8 jaar. Vooraf vond ik het wel een spannend idee om met het 1e elftal een middag op te trekken maar ze hebben me geweldig opgevangen. Het leek wel alsof ik ook bij het 1e elftal zat, een super ervaring! Helaas verloren we de topper tegen OFC, iedereen was erg teleurgesteld natuurlijk.

Lieke kroonIk ben Lieke Kroon. Ik ben 9 jaar en speel in JO9.1. Mijn broertje Tim voetbalt ook bij Reiger Boys in JO8.1. Samen voetballen we ook veel in de speeltuin. Afgelopen zaterdag mocht ik Pupil van de Week zijn bij de wedstrijd van Vrouwen 1 tegen Rijnvogels 1. Ik mocht bij de voorbespreking zijn, meedoen met de warming up, de eerste aftrap nemen en in het doel van de tegenstander schieten. De wedstrijd liep 45 minuten uit, omdat een meisje van Rijnvogels 1 door een ambulance opgehaald moest worden. De politie kwam er ook nog bij. Ik mocht daarom extra overschieten en op doel schieten met Vrouwen 1. Ik heb een hele leuke middag gehad en ga zeker meer kijken bij Vrouwen 1. Aaike komt misschien ook een keer bij mij kijken. Dat lijkt me heel leuk. Bedankt voor de mooie bal met alle handtekeningen. Daar ben ik heel trots op! Groetjes, Lieke

Noah MolenaarHallo allemaal,

Ik ben Noah Molenaar. Ik ben 8 jaar en woon in Heerhugowaard, samen met mijn vader, moeder en mijn zusje Bo. Dit is mijn derde seizoen bij Reiger Boys. Ik ben begonnen bij de kabouters. Vorig jaar zijn we kampioen geworden en dit jaar speel ik in het team JO9-3. Ik ben een grote fan van Real Madrid. Ik vind het super leuk om pupil van de week te zijn! Ik hoop dat het eerste gaat winnen!

Gr Noah

Bram van Zwieten pvdwHallo,

Ik ben Bram van Zwieten en mocht de Pupil van de Week zijn bij de eerste competitiewedstrijd van Heren 1 tegen Alcmaria. Ik zat vorig jaar bij de kabouters en voetbal nu bij JO8-6 Ik wilde net als mijn grote broer Pim van Zwieten het liefst bij Reiger Boys voetballen. Pim speelt al 10 jaar bij Reiger Boys en zit in JO19-1. Ik moest altijd mee naar zijn wedstrijd en ben zo fan van Reiger Boys geworden.

Lindsey BakkerIk ben Lindsey Bakker, ik ben 7 jaar en speel in 08-6. Het is super leuk om te voetballen. Mijn broers voetballen ook bij Reiger Boys. Deze week mocht ik als Pupil van de Week, de wedstrijd van Vrouwen 1 kijken ook mocht ik bij de voorbereiding zijn en de aftrap nemen. Natuurlijk heb ik meteen een doelpunt gemaakt. Na de wedstrijd kreeg ik in de bestuurskamer nog een bal met alle handtekeningen van de spelers. Ik heb een hele leuke middag gehad en ik wens Vrouwen 1 een mooi seizoen en als ik nog een keer moet scoren kan je altijd even bellen. Groetjes van Lindsey.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button