Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Pupil van de Week

Soufian TanHallo allemaal,

Mijn naam is Soufian Tan, ik ben 7 jaar en de keeper van onder 8-4. Ik speel nu bijna 2 jaar met veel plezier bij Reiger Boys. We hebben een erg leuk team en ik ga met plezier naar de trainingen en naar de wedstrijden. Naast voetbal zit ik ook op judo en ben ik vaak buiten aan het spelen met mijn vrienden.

Als ik thuis ben vind ik het erg leuk om te gamen met mijn vader en samen met mijn moeder kijk ik naar Soufiane Touzani op Youtube hoe hij trucjes doet met de bal. Mijn favoriete club is Ajax en ik wil net zo goed worden als Andre Onana. Ik vind het erg leuk dat ik Pupil van de Week ben!!

Soufian Tan

Cas BolHallo, ik ben Cas Bol. Ik ben 7 jaar oud en woon met mijn vader en moeder en mijn zusje Anna in Heerhugowaard. Ik speel nu mijn derde seizoen bij de Reiger Boys. Ik begon op mijn vierde jaar bij de kabouters (de Wolven) en voetbal nu in JO8-2.Ik vind voetbal heel leuk en ik ben een supporter van AZ! Ik ga regelmatig met mijn vader een wedstrijd kijken in het stadion! Ik vind het helemaal super - maar ook wel een beetje spannend - dat ik pupil van de week mag zijn en mee mag met de grote jongens! Als ik later groot ben wil ik graag voetballen bij AZ! Tot ziens op het veld!

Kalle Burger pvdwIk vond het heel leuk om Pupil van de Week te zijn. Iedereen was heel erg aardig voor me. Eerst mochten we naar de bestuurskamer en daar kreeg ik van Johan een speciaal trainingsjack waarop stond dat ik Pupil van de Week was. Toen ging ik mee naar de kleedkamer. Daar waren alle spelers van het eerste. Die hadden hele harde muziek aan. In de andere kamer kregen we broodjes en zette de trainer de opstelling op het bord. Toen gingen we het veld op en mocht ik inspelen met Daniël en Kevin. En toen begon de wedstrijd. Van de scheidsrechter kreeg ik een vaantje en toen mocht ik de aftrap nemen. De spelers deden niet zo goed hun best en zo kon ik makkelijk scoren, maar dat doelpunt telde niet echt mee.

Noor AbbingHallo, ik ben Noor. Ik ben 7 jaar en voetbal nu een jaar bij Reiger Boys. Ik speel in team O8-5, een super leuk team. We trainen 2 keer in de week en op zaterdagen spelen we wedstrijden. Daar geniet ik het meest van. Ik speel vooral in de verdediging en zelfs vanaf die positie heb ik vorige week een doelpunt gescoord.

Ik woon vlakbij Reiger Boys met mijn ouders en mijn broer Tim en zus Maud. Mijn broer voetbalt ook, hij voetbalt bij KSV en mijn zus speelt hockey. Afgelopen voorjaarsvakantie heb ik meegedaan aan de Voetbaldag die door Reiger Boys werd georganiseerd.

Op de foto zie je me rechts staan met de bokaal die we die dag hebben gewonnen. Leuk om komende zaterdag Pupil van de Week te zijn.

Hallo ik ben Quinthe Martens, ik vind het leuk om pupil van de week te zijn . IK speel ongeveer een half jaar bij Reiger Boys. Ik speel in MO13 team 2. Daarvoor zat ik nog op tennis dat vond ik ook heel leuk. Maar ik had toch een beter gevoel over voetbal. Dus ging ik naar Reiger Boys.

Ik ging ook op voetbal omdat ik vroeger toen ik 6 jaar oud was ging mijn vader altijd met mij voetballen dus daardoor kan ik het al een beetje. Ik woon met mijn moeder en mijn twee zussen in huis. Mijn droom is om profvoetbalster te worden en dan bij FC Barcelona te gaan spelen en anders in het Nederlands Elftal.

Groetjes,
Quinthe Martens

Opmerking redactie: We hebben geen foto van Quinthe ontvangen maar die volgt ongetwijfeld na afloop van de wedstrijd vanmiddag.

Roan PvdWHallo allemaal. Ik ben Roan en sinds september speel ik bij Reiger Boys in JO9-4. Ik heb het heel erg naar mijn zin met mijn teamgenoten en trainer Eric. Wij trainen op woensdag en vrijdag en op zaterdag spelen we een wedstrijd.

Afgelopen zaterdag was ik pupil van de week. Wat een verrassing! Ik was ook best een beetje zenuwachtig. Samen met mijn vader gingen we naar de bestuurskamer voor de wedstrijd van Heren1. Daarna mocht ik bij de wedstrijd bespreking zijn. Dat was heel leuk. Daarna ging ik met het team naar de kleedkamer en toen het veld op. Daar mocht ik de aftrap doen en scoren, dat lukte!

Pupil GavanniMijn naam is Gavanni Lopez Diaz en ik ben 7 jaar oud. Na 3 zeer leuke jaren bij de Kabouters (Wolven), heb ik me al goed kunnen ontwikkelen in het voetballen. Nu train en speel ik samen met mijn team Jo8-1 voetbal bij Reiger Boys. Maandag en vrijdag train ik vaak samen met Jo8-2 en 3 en natuurlijk met mijn teamgenoten. Dit vind ik erg leuk, omdat ik dan ook met mijn vriendjes van het andere team samen een potje kan voetballen. Op zaterdag spelen we competitie en gaan we naar diverse andere clubs om te spelen. Het team begint steeds meer op elkaar ingespeeld te raken en we winnen steeds meer wedstijden!

Yara KosterMijn naam is Yara Koster en ik ben 10 jaar oud. Ik zit nu een half jaar op voetbal bij Reiger Boys in het meidenteam MO11 en mijn trainers zijn James en larissa, en we hebben een heel erg leuk team. Ik schrijf dit stukje omdat ik werd uitgekozen om Pupil van de Week te zijn. Zaterdag 9 december mocht ik een middag mee met het meidenteam van het eerste. Ik mocht eerst naar de wedstijdbespreking en daarna ging ik samen met het team naar de kleedkamer en ging ik met Aaike kleding halen en dit mocht ik aan. Daarna gingen we het veld op om te trainen en warm te lopen, dit was erg leuk, ze hadden leuke muziek op tijdens de training, dit hebben wij nooit, en het ging erg goed. Daarna gingen we weer naar de kleedkamer om ons om te kleden.

Luca de Laat pvdwHoi, ik ben Luca de Laat en ik ben 9 jaar. Ik speel voor het 3e jaar bij Reiger Boys en zit nu in het team O10-4, het allerleukste team. Twee december was ik pupil van de week. Als eerste gingen we de posities doen en daarna de teambespreking. Na de bespreking gingen we naar de kleedkamer toe, waar ze een bak met stukjes sinaasappel hadden en dat was best wel lekker. Toen de spelers waren aangekleed gingen we in de gang op een rij staan en als de scheidsrechter ging lopen, gingen wij ook lopen. Nadat er handjes waren gegeven aan de tegenstander, mocht ik op doel schieten. Voordat ik kon schieten, moest ik eerst langs de tegenstanders. Daarna ging ik rennen naar de dug out om naar de wedstrijd te kijken. Het was wel een beetje koud, dus hadden we een deken gepakt om over onze benen te doen.

Glenn pvdw 181117bHallo, ik ben Glenn en ik speel voor het tweede seizoen bij Reiger Boys. En ik werd verrast door mijn vader hij zij dat ik Pupil van de Week ben. Ik had er heel veel zin in en een dag daarna was het zover. Ik mocht in de kleedkamer,in de dug out,ik mocht de aftrap nemen en scoren in het doel,trainen voor de wedstrijd, ik mocht de warmingup doen,ikhad heel veel foto's gemaakt en ik ga er een in mijn kamer hangen,ik kreeg een bal met al hun handtekeningen erop en ik mocht in de bestuurskamer lekker patatjes eten. En ik vond het echt superrrrrrrrr leuk. En Ik wil ook heel graag bij het eerste voetballen.

Glenn Waasdorp

Nikki van WerkhovenHallo Reiger Boys vrienden, Ik ben Nikki van Werkhoven en speel al twee seisoenen samen met de jongens bij Reiger Boys. Op dit moment speel ik bij J09-4 met heel veel plezier. Mijn positie in het team is verdediger (laatste vrouw). Ik was erg verrast dat ik Pupil van de Week was en ik was vooraf best wel een beetje zenuwachtig. Zaterdag 4 november was het zover en om half twee werd ik verwacht. Omdat het best wel een beetje fris was kreeg ik een extra warme jas van Paula. Ik mocht mee doen met de warming-up. Daarna mocht ik de aftrap verrichten en mocht ik scoren in het doel van de tegenstander. Wat helaas wel uiteindelijk het enige doelpunt van Reiger Boys bleek te zijn. Na afloop mocht ik ook in de meiden kleedkamer waar de muziek heel hard stond. Toen mocht ik nog samen met mijn familie naar de bestuurskamer waar ik een voetbal met alle handtekeningen erop kreeg. Ook kreeg ik nog een heerlijk patatje een Fristi en een capry sun. Ik wil Reiger Boys bedanken voor deze hele leuke dag.

Voetbal groet
Nikki van Werkhoven

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button