Tim Kroon l Daniël Jonker RZowel Tim Kroon van de huidige 11-1 en Daniël Jonker van de huidige 10-1 van Reiger Boys maken volgend seizoen allebei de overstap naar de 11-1 van AZ.

Tim Kroon begon in 2016 bij de jongste kabouters van Reiger Boys. Met een prachtige linkervoet en razendsnel viel toen al op dat Tim erg goed met de bal overweg kon. Het duurde dan ook niet lang voordat Tim naar een leeftijdscategorie ouder werd doorgeschoven. Hier kwam Tim terecht in een talentvolle lichting welke nog steeds de basis vormt van de huidige O11-1 van Reiger Boys.

Met dit team speelde Tim mooie competities en toernooien waar o.a. tegen vele amateur topteams en (internationale) BVO's zoals bv. FC Köln, Rapid Wien, ADO Den Haag en FC Zwolle werd gespeeld en vaak ook met een mooi resultaat. Op meerdere toernooien werden mooie prijzen behaald met hier en daar een mooie titel. Zo waren de 1e prijs bij het AZ toernooi en plaatsing voor de finaleronde van de Randstad Cup mooie hoogtepunten naast de vele andere leuke (o.a. straat- en zaal) toernooien die keer op keer weer een garantie waren voor spektakel.

Onderstaande tekst kreeg Tim als rapport na het seizoen in de 9-1 (2018/2019) en eigenlijk is hier niks van overdreven en is dit nog steeds van toepassing:

TIM Kroon; Stylist, kilometervreter en doelpuntenmaker
Waar moeten we beginnen met complimenten? Wat een ontwikkeling heb jij doorgemaakt Tim. Dat je kan voetballen wisten we al maar je wordt alleen maar beter en beter. Het is en blijft smullen geblazen om jou te zien voetballen. Op zowel trainingen als in de wedstrijden geef je altijd 110% en knok je voor elke meter en tot de laatste seconde. Jij bent zo een speler die voetbal makkelijk doet lijken.

Alles lijkt vanzelf te gaan bij jou. Je bent aanvallend goed, verdedigend goed en oh ja…….. op het middenveld ben je ook goed. Je hebt heel veel doelpunten gemaakt maar hebt verdedigend ook je mannetje gestaan. Je vader ziet je het liefst in de aanval !-) maar omdat je overal zo goed in bent hebben we vaak een beroep op je gedaan als middenvelder en verdediger en ook daar scoorde je altijd een hele dikke voldoende. Ik hoop dat we nog jaren kunnen genieten van je voetballende kwaliteiten bij Reiger Boys maar stiekem denk ik dat dit niet jouw plafond is.

In januari 2020 is Tim, samen met een aantal teamgenoten van de 11-1 en jongens uit de 10-1 begonnen bij de AZ Voetbalschool in de regio Alkmaar. Iedere week trainen op de zondagochtend onder AZ trainers. Ook hier erkenden ze het talent van Tim al snel en Tim werd doorgeschoven naar de woensdaggroep waar werd getraind op het AZ complex. Na een aantal weken trainen op de woensdag had AZ genoeg gezien en besloot om Tim als 1 van de eersten aan zich te binden voor de 11-1 van AZ voor het seizoen 21/22.

Verassend?? Wij denken van niet.......!-) Verdiend, dat zeker!

Tim is geliefd bij zijn temgenoten, trainers en begeleiders en we zullen hem dan ook zeker gaan missen, niet alleen als speler maar ook als persoon. Iedereen van en rondom het team was blij en trots met het nieuws dat Tim de stap naar AZ gaat maken.

Tim, het is je van harte gegund! En uiteraard ook voor je zus Lieke en je ouders. Een verdiende overstap waar je met recht trots op mag zijn. Wij wensen je veel succes bij AZ en hopen uiteraard op een mooi debuut in het eerste van AZ ergens in het seizoen 27/28.

Tristan en Robin

Wij hebben dit jaar mogen genieten van Daniel Jonker in de Reiger Boys JO10-1 vanuit de JO9-2. Hier zijn wij erg blij mee geweest, we hebben onwijs genoten van Daniel zijn mooie acties. Met zijn Braziliaanse heupen beweegt hij het hele veld door, geen verdediger die hem stoppen kan. Daniel heeft een onwijs mooie dribbel, bal aanname en schitterend schot. Daarnaast werkt Daniel ook erg hard voor het team en doet hij alles voor de overwinning van het team. Kortom van zijn mooie, goede techniek hebben wij echt kunnen genieten. Na dat hij een half jaar in ons team zat mocht hij al naar de voetbalschool van AZ. Daniel had niet lang nodig zichzelf daar ook te bewijzen en is sinds vorige week woensdag aangenomen bij de O11 van AZ. Wij als team zijn heel blij dat je bent aangenomen bij AZ Daniel! Wij wensen je onwijs veel succes om van je droom werkelijkheid te maken bij je favoriete club AZ Alkmaar.

Jeremy Box

Tim Kroon l Daniël Jonker R


Webshop logo site-klDemoshop is de komende
periode gesloten.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en worden
dan bij u thuisbezorgd.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl