stefanie van der gragt toernooiOp zaterdag 27 en zondag 28 juni 2020 organiseert Reiger Boys voor de eerste keer een groot meidentoernooi op het complex in Heerhugowaard. Een nieuw toernooi dat gekenmerkt wordt door het 2-daagse karakter en waarmee het Meidenvoetbal in de omgeving nog meer op de kaart wordt gezet.

Op zaterdag 27 juni 2020 zullen de poulefases worden gespeeld. Op zondag 28 juni 2020 is het tijd voor de finalerondes. Als afsluiting van deze eerste editie zullen zondag in de middag de finales worden gespeeld.

 

Op dit moment is de inschrijving geopend voor het Stefanie van der Gragt toernooi. Er wordt in beginsel gespeeld in 4 leeftijdscategorieën:

  • Meiden onder 11 jaar. 8 teams
  • Meiden onder 13 jaar. 16 teams
  • Meiden onder 15 jaar. 24 teams
  • Meiden onder 17 jaar. 16 teams

Inschrijving kan in deze leeftijdscategorieën voor alle teams op de verschillende niveaus. Mocht er een dermate groot verschil ontstaan in niveau dan wordt dit besproken met de aanmeldende club. We zullen dan kijken naar de mogelijkheden om te komen tot een zo leuk mogelijk toernooi voor alle teams.

Uw aanmelding kunt u doen via het inschrijf formulier (klik hier) of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook bij vragen, opmerkingen en leuke ideeën vragen we u contact op te nemen.


Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!