aankonding voetbaldag 010518Na het grote succes van de eerdere voetbaldagen bij Reiger Boys gaan we op 1 mei aanstaande weer een voetbaldag organiseren. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. Ook deze dag staat weer bol van voetbal en tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. We gaan ook weer een paar nieuwe dingen doen. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz krijgt een andere vorm en in plaats van voetbalspellen gaan we werken aan je voetbaltechniek met verschillende oefeningen.

Vorige keer hadden we een FIFA toernooi binnen, maar omdat we nu rekenen op prachtig weer hebben we een leuke verrassingsactiviteit voor buiten geregeld (al is er bij slecht weer altijd een binnenalternatief). Ook hebben we weer een lunch en zijn er weer mooie prijzen te winnen. Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys.

Vroegboekkorting
Als je je snel inschrijft voor deze dag, namelijk vóór 15 april aanstaande, dan kun je gebruik maken van een vroegboekkorting en betaal je € 17,50 in plaats van € 20,-. Dus schrijf jezelf en je vriendjes snel in via deze link. Vol=vol!

Organisatie Voetbaldag

P.s. wil je een impressie van de vorige dag? Bekijk dan de foto’s via: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1590329681035148


Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button