Jeugd nieuws

welkom met balWil je graag voetballen, maar denk je “er is vast geen plek”. Nou bij Reiger Boys is er wel plek. Ben je geboren in 2010 dan hebben wij nog een aantal plekken vrij voor jou. Wij hebben ruimte voor een aantal kinderen in Team JO8-9.

Ken je iemand die heel graag wil voetballen vertel dan aan hem of haar dat ze zich kunnen aanmelden bij Reiger Boys. Dan kan je na de winterstop voetballen en voor de winterstop nog beginnen met trainen.

Aanmelden kan via deze link. Zie je snel op de velden van sportcomplex de Wending.

Teams 221117

Afgelopen zaterdag heeft onze clubfotograaf weer een aantal teamfoto's gemaakt op ons complex. Inmiddels staan meer dan de helft van de ruim 80 teams op de foto. De teamfoto's zijn allen te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1456839331050851 en zijn tevens te bestellen via: https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692

Voor de teams die nog niet op de foto zijn geweest is er tot de winterstop nog gelegenheid toe. Maak hiervoor een afspraak met onze fotograaf door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Foto+teamnaam".

Van de KNVB ontving Reiger Boys weer een bericht dat er een speelster van Reiger Boys is geselecteerd om deel te nemen aan trainingsactiviteiten van de KNVB. Het betreft hier Lisette de Boorder, die is uitgenodigd voor de groep meisje onder de 12 van KNVB Noord Holland.

De trainers en bestuur van Reiger Boys wensen Lisette heel veel succes in het bijwonen van de KNVB trainingsactiviteiten.

Sanne Peereboom JO13 1Sanne Peereboom, speelster van Reiger Boys JO13-1, is door de KNVB West I uitgenodigd voor selectietrainingen Meiden Onder 13. Zaterdag speelde Sanne met haar team de competitiewedstrijd tegen VVA/Spartaan JO13 (8-4 winst) en na afloop van die partij spraken we even met haar.

Sanne, van harte gefeliciteerd met de KNVB-selectie, maar het is niet de eerste keer dat je bent uitgenodigd toch?
,,Nee klopt, dit is nu het derde jaar. In oktober 2015 ben ik voor het eerst opgeroepen en daarna telkens er bij geweest. Toch is het altijd weer spannend of je er bij zit of niet".

kabouters 051117

Is het geen plaatje? Onze kabouters zijn onze toekomst! Elke zondagmorgen om 10.00 uur trainen deze kanjers op ons complex. Interesse om uw kind eens te laten kennis maken met kaboutervoetbal? Kom dan gerust eens langs op zondagochtend om vrijblijvend mee te trainen of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

AZ O10 toernooi 241017DEM heeft dinsdag de tweede dag van het AZ O.10 Toernooi gewonnen. Door in de finale van Reiger Boys te winnen waren de Beverwijkers het stralende middelpunt van de prijsuitreiking. Zij kregen de grootste bokaal overhandigd door Pantelis Hatzidiakos en Teun Koopmeiners.

Net als op de openingsdag stonden ook op dag 2 enkele wedstrijden onder leiding van AZ 1-spelers. Fred Friday, Dabney Dos Santos, Jeremy Helmer en Owen Wijndal namen de rol van scheidsrechter op zich. Met een glimlach, want de spelvreugde onder de deelnemers was niet te missen. Van de regen trokken zij zich duidelijk niets aan.

rbnieuw2Het is weer mogelijk om Reiger Boys jeugdteams aan te melden voor toernooien die georganiseerd worden door andere verenigingen. Aanmelden kan via de aanmeldings pagina waarbij tevens een overzicht van uit-toernooien kan worden gevonden.

trainers tekenen 191017Donderdagavond was er een overleg met de selectietrainers van de jeugdafdeling waarbij bestuurslid Voetbal Technische Zaken Dirk Van Barneveld en Hoofd Jeugdopleidingen Kamil Karaer aanwezig waren. Hierbij werd de stand van zaken binnen de jeugdopleiding besproken en tevens werd van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nog enkele contracten/overeenkomsten te overhandigen. Op de foto's ziet u Kamil Karaer met zeven van deze jeugdtrainers die hopelijk in de toekomst nog een hoop gaan betekenen voor onze vereniging namelijk Maurice van Dienst (MO17-1), Jacob-Jan Deen (JO17-2), René Kauwen (JO15-1), Burak Kebapci (JO14-1), Thivis Mohananthasivam (JO13-1), Scott Swart (JO13-2) en Barry Schipper (JO11-1). Kijk hier voor meer foto's.

meiden en vrouwen voetbal

Trots zijn wij als Reiger Boys dat er 2 meiden vanuit onze vereniging uitgenodigd worden voor een vervolg selectieactiviteit van de meisjes onder 12 Noord-Holland vanuit de KNVB. Lisette de Boorder en Isa van der Veen zijn hiervoor door de KNVB uitgenodigd. De trainingen worden gehouden op de maandagavond op Sportpark ’t Loodt bij Flamingo’s in Alkmaar. Lisette en Isa, het bestuur, de technische- en begeleidingstaf van Reiger Boys wensen jullie allebei veel succes met deze uitnodiging voor selectieactiviteiten welke jullie wellicht gaan helpen in de verdere ontwikkeling van jullie voetbalkwaliteiten.

Meiden succes!

speeltoestel 131017Het speeltoestel waaraan al enkele weken aan is gewerkt is klaar en goedgekeurd. Vanaf morgenochtend 9:30 uur kan en mag er door de jeugd gebruik van worden gemaakt.

Dit speeltoestel is gekocht uit de opbrengst van de Grote Clubactie van vorig jaar en is in elkaar gezet door een aantal vrijwilligers zoals Piet Schouten, Jack Wezepoel en Wilko Bakker. Speciaal dank aan Piet die hier menig uurtje besteed heeft en ster sponsor van Muijen Betonbouw voor het verzorgen van de benodigde beton zodat het stevig is verankerd.

 

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button