Hoofdbanner site jubileum

Jeugd nieuws

VoetbalmasterzOok dit jaar is er weer een grote groep junioren die het spelregelbewijs gaat halen. Dit seizoen moeten voetballers geboren in het jaar 2002 het spelregelbewijs halen. Zij hebben tot 1 september 2019 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Sinds het seizoen 2014/2015 moeten junioren hun spelregelbewijs halen. Het spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter. Dit zorgt weer voor een sportiever spel. Het spelregelbewijs kan gehaald worden via Voetbalmasterz.nl Een website die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Sint en pieten op bezoekVandaag waren sinterklaas en zijn pieten op ons complex op bezoek voor de kabouter en onder 8 teams. Sint werd al rond kwart voor elf op het kunstgrasveld gespot waar de kabouters nog aan het trainen waren. Daar ging hij met een aantal kabouters op de foto en werdt hij ook uitgedaagd om even in het doel plaats te nemen. Na een korte rustpauze kwam hij uiteindelijk rond kwart over 11 aan in de kantine. Daar werden een aantal teams naar voren gehaald zodat sint enkele verhalen uit zijn grote boek kon voorlezen. Ook werden de prijswinnaars van de kleurplatenactie naar voren gehaald. Rond 12 uur vertrok hij weer en mochten de kinderen hun schoen ophalen die zij bij Keukensale.com hadden ingeleverd. Uiteraard met een leuk kado er in.

Kijk voor de foto's op onze FaceBook pagina.

schoenzetten RBElk jaar bereidt sinterklaas zich natuurlijk goed voor op zijn bezoek aan Reiger Boys. Dit jaar is er iets veranderd bij Reiger Boys. De kabouters, JO8 en JO9 hebben een nieuwe hoofdsponsor en nu lopen al deze spelers in een stoer Reiger Boys shirt met daarop het logo van Keukensale.com.

Sinterklaas, of eigenlijk keukenpiet, kan ook wel een nieuwe keuken gebruiken dus maar eens kijken bij Keukensale.com Heerhugowaard. Wat staan daar veel keukens en wat is het daar groot! Genoeg ruimte voor de kinderen uit de kabouters en JO8 om hun schoen te zetten. Na overleg met meneer Sander van Keukensale.com Heerhugowaard is het volgende afgesproken:

Jong AZ 1Op zaterdag 3 november hebben de jongens van Reiger Boys Onder 13-2007-1 een geweldige avond gehad bij AZ- De Graafschap, zo leuk dat er meteen bedacht werdt “ dit moeten we vaker gaan doen”. Groot was de verrassing voor de jongens dan ook dat na even een praatje dinsdag voor de training over de laatste wedstrijd, trainer Nick met de volgende mededeling kwam. Onze jongens mochten meelopen met Jong AZ -Top Oss als mascotte het veld op. In eerste instantie in Wormerveer, maar later in de week werdt bekend dat de wedstrijd toch in het AFAS stadion gespeeld zou worden wat de feestvreugde nog groter maakte.

sinterklaasvoetbalVia via is vernomen dat ook dit jaar Sinterklaas weer een bezoek zal brengen aan Reiger Boys. Sinterklaas wordt verwacht op zondag 2 december.Voor het sinterklaasfeest zijn alle spelers van de kabouters en de JO8 uitgenodigd. Het feest zal beginnen om 11:15 uur (na de training van de kabouters) en duurt tot ca 12:30 uur.

De kantine zal hiervoor weer in 2 delen worden gesplitst waarbij het deel bij de instructieruimtes voor sinterklaas en de spelers is. Voor de ouders, broertjes en zusjes is de andere kant (kant van de tv en bar gereserveerd.

Jessica OvertoomNa een korte onderbreking is er vanaf vanavond weer keeperstraining. Naast Nick van Duijn (keeper Heren 1) die op dinsdag de trainingen voor selectiekeepers verzorgt, zal Jessica Overtoom uit de damesselectie samen met Jeroen van Heijningen de trainingen voor de niet-selectiekeepers op vrijdag geven. De eerste training is vanavond van 17 uur tot 18 uur. Deze training is dus alleen voor de niet-selectiekeepers.

Groet,

Kamil Karaer
Hoofd Jeugdopleiding

2B0A1CF4 5A60 4FB9 B1BE FABF0C06C6DEAfgelopen zondag is bijna de voltallige 13-1 afgereisd naar Genk in België om hun trainer aan te moedigen. Scott Swart is trainer van de 13-1 maar ook fervent karter. Zijn deelname aan het NK kon dan ook niet plaatsvinden zonder supporters. Compleet met Reiger Boys vlag werd hij door zijn team aangemoedigd. Helaas voor Scott zat er geen podiumplaats in, maar voor de jongens een onvergetelijke ervaring. En tijdens het wachten op de 2e heat werd er op het parkeerterrein uiteraard gevoetbald. 

voetbaldag 231018fGisteren hebben we weer een geslaagde voetbaldag gehad waaraan ruim 60 kinderen hebben deelgenomen. Een dag met een toernooi, voetgolf en een voetbalquiz. Een leuke dag mede dankzij vele vrijwilligers.

Kijk op onze FaceBook pagina voor een fotoverslag (klik hier).

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button