Hoofdbanner kerst 2018

Jeugd nieuws

voetbaldag 190219Voetbalvereniging Reiger Boys heeft wederom een succesvolle voetbaldag voor de jeugd georganiseerd. Sinds de eerste voetbaldag in december 2017, ontstaan door een landelijke schoolstaking, organiseert de club bij regelmaat dergelijke dagen waarbij kinderen zich de hele dag kunnen vermaken op het complex. Ditmaal gebeurde dat dus in de voorjaarsvakantie en met de komst van pannakampioen Nasser el Jackson kreeg de dag extra glans en beleefden de kinderen volop plezier.

Stefanie Hoogland, hoofd jeugd coördinator,en Hoofd jeugdopleidingen Kamil Karaer zijn twee van de drijvende krachten achter de voetbaldag, maar vertellen gelijk dat zij het niet alleen kunnen. 'Aangezien wij dit op doordeweekse dagen doen zijn wij afhankelijk van vrijwilligers, zowel op het veld als in de kantine. We verzorgen een lunch dus er moeten broodjes gesmeerd worden, en rondom de spelletjes en oefeningen zijn ook alle handjes welkom. Gelukkig lukt het alle keren om deze vrijwilligers bij elkaar te krijgen en daar zijn wij dankbaar voor.'

Nasser el Jackson 4Reiger Boys heeft Nasser el Jackson weten te strikken voor de voetbaldag. Nasser El Jackson werd op zijn 15e ontdekt en mag zichzelf op inmiddels 23-jarige leeftijd al tweevoudig wereldkampioen ‘groundmoves’ noemen. Met zijn geweldige voetbal skills is Nasser te zien in Fifa street, werd hij 2e bij Red Bull Street Style 2016 en was hij 3 jaar op rij officieel ambassadeur van het KNVB Straatvoetbal. Ook is hij een van de landelijke gezichten van sportketen Aktiesport. Nasser is een allrounder want naast zijn freestyle skills is hij ook een absolute professional in panna voetbal. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat hij iedereen, van jong tot oud, weet in te pakken!

Jo13 2007 110219Afgelopen maandag is het team van Nick van Duijn gestart met een serie bijeenkomsten in het kader van samenwerking en teambuilding. Doel: een topteam worden! Daar wordt hard aan gewerkt. Met het voetballend vermogen zat het al wel goed in het team, er wordt intensief getraind en dat werpt zijn vruchten af, de ontwikkeling die de jongens doormaken is mooi om te zien. Nu wordt daar dus nog een element aan toegevoegd; coaching buiten het veld!

IMG 1511Na het grote succes van de vorige keren organiseert Reiger Boys opnieuw een voetbaldag in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 19 februari aanstaande. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.12 en staat weer bol van voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz en de verschillende oefeningen/spellen waarbij je kunt werken aan je voetbaltechniek.

MO15 2 Meyro gymTer voorbereiding op de tweede seizoenshelft zijn de JO15-2 gaan kickboksen bij Mejiro Gym Heerhugowaard.

Het was een leuke en leerzame middag waar de jongens goed hun energie kwijt konden raken!

Levi BernhardReiger Boys speler Levi Bernhardt is uitgenodigd per brief door AZ om deel te nemen aan de AZ voetbalschool.

De voetbalschool is begonnen met het idee om de beste talenten uit de regio in eigen leeftijd te laten spelen bij hun eigen club en extra te laten trainen bij de AZ Voetbalschool in de regio. Dit traject is een stage van een paar maanden om zich te kunnen ontwikkelen en te meten met de besten.

Levi speelt bij Reiger Boys in de JO10-1 en heeft eveneens al een traject bij Ajax doorlopen.

Wij wensen Levi veel plezier en succes toe namens
Bestuur en Jeugdopleiding Reiger Boys

knvb logo nwReiger Boys ontving het leuke nieuws per brief vanuit de KNVB dat 2 van onze speelsters zijn uitgenodigd voor de activiteiten omtrent regio selectie voetbal meisjes Onder 12 Noord-Holland. Het gaat om speelsters uit de MO13-1 en dat zijn Alicia Jozefzoon en Quinthe Martens.

Namens het bestuur wensen wij hun veel plezier en succes toe.

Jessica OvertoomDe winterstop zit er weer op en de keeperstrainingen gaan weer starten.

Vanavond (vrijdag 18 januari) starten de niet-selectiekeepers op het kunstgrasveld met trainen onder leiding van Jessica Overtoom, Jeroen van Heijningen en met ondersteuning van Auke de Jong. De tijden zijn als volgt:

  • O8 t/m O11 van 18:00 uur tot 19:00 uur
  • O12 t/m O19 van 19:00 uur tot 20:00 uur

De selectiekeepers starten aankomende dinsdag 22 januari onder leiding van Nick van Duijn. De tijden zijn als volgt:

  • O10 t/m O13 van 19:00 uur tot 19:40 uur
  • O15 t/m O19 van 19:40 uur tot 20:20 uur

Het verzoek van de trainers is om 15 minuten voor de training aanwezig te zijn en langs de zijlijn een eigen warming-up te doen. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de trainingstijd die daarvoor is gereserveerd

Met sportieve groet,

Kamil Karaer
Hoofd Jeugdopleiding

boardingtoernooiAfgelopen weekend namen 3 teams van Reiger Boys deel aan het Old Alkmaar Boardingtoernooi. Een toernooi in de zaal georganiseerd door Meervogels uit Akersloot. Het toernooi bestaat al jaren en kenmerkt zich door korte intensieve wedstrijden van 12 minuten in 5x5 vorm. In de laatste minuut wordt de druk extra opgevoerd met keiharde muziek. Bijzonder is dat de boarding gebruikt mag worden wat het spel nog intensiever maakt. Op vrijdagavond trapte de 13-1 af om van de 8 deelnemende teams te proberen bij de eerste 3 te eindigen om zo een plek te bemachtigen in de BVO poules op zondag. Helaas eindigden ze niet bij de eerste 3 maar werden na een knappe zege op AFC '34 5e. Op zaterdag deden de JO9-1 en de JO10-1 mee. Deze teams werden beide 4e.

Voor meer informatie en een foto-impressie: https://www.boardingtoernooi.com

IMG 20190112 WA0010De Reiger Boys meiden van Onder 15-3 waren door Ruud Alwart van Mejiro Gym Heerhugowaard uitgenodigd voor een Kickboks Clinic. Het blijkt dat dit soort kickbokslessen, in aanvulling op je huidige sport, ervoor zorgen dat je zowel lichamelijk als geestelijk sterker wordt. 💪 Ruud vond de meiden BIKKELS en de meiden zijn Ruud dankbaar voor zijn uitnodiging en hebben een geweldige teammiddag gehad! Pas maar op voor dit meiden team oeshhhh🥊⚽️

Meer informatie over kickboksen vind je hier: https://mejirogym-heerhugowaard.nl

Strandtraining 2019Vandaag heeft Reiger Boys de traditie van de strandtraining hervat. Ruim 120 kinderen uit teams van O.8 t/m O.13 hebben op het strand van Luna de regen en wind getrotseerd en op het strand of gras gebikkeld. Na de training was er gelegenheid om in de kantine door te warmen met tomaten/kippensoep en stokbrood met kruidenboter. Alle vrijwilligers die dit op korte termijn mogelijk hebben gemaakt, bedankt!

Met sportieve groet
Organisatie strandtraining

P.s voor een foto-impressie, klik hier

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button