Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Jeugd nieuws

Reiger Boys Kampioenenbal 2018 50Op donderdag 14 juni was het traditionele kampioenenbal voor de jeugd.

Zeven teams werden dit jaar kampioen.

- JO12-1, JO14-2, MO17-1 en JO19-1 (veld)
- JO13-2, JO15-3 en MO17-1 (zaal)

voetbaldag 01052018aHet begon vanmorgen met regen, harde wind en een lage temperatuur. Maar aan het eind van de ochtend klaarde het op en begon de zon te schijnen. Een geslaagde voetbaldag in de mei vakantie waaraan 66 spelers hebben deelgenomen. Dit met dank aan vele vrijwilligers.

Kijk hier naar het fotoverslag.

voetbaldag 121217Morgen dinsdag 1 mei houdt Reiger Boys weer een voetbaldag op het Reiger Boys complex. Wij zijn er (bijna) klaar voor!

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld, waarbij plezier en voetbalspel samen gaan. Naast het toernooi, het bubbelvoetballen, de voetbalquiz, een aantal spellen en techniekonderdelen, komt ook onze keeperstrainer Brennain penalty’s stoppen!

Om deze sportieve dag goed te laten verlopen willen wij nog een aantal dingen onder de aandacht brengen:

  • De deelnemers worden om 8.15 uur verwacht bij de ingang/ontvangstruimte van het complex en het programma is om 16.30 uur afgelopen. Rond 16.00 uur bent u welkom voor de prijsuitreiking en de afsluiting. Meer informatie over het programma vindt u hier.
  • We hebben rekening gehouden met dieetwensen en zoveel mogelijk met de wens om bij vriendjes in het team te zitten. We kunnen dit niet helemaal garanderen omdat we ook eerlijke teams willen maken, maar we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Geef geen waardevolle spullen mee. De kantine is de hele dag geopend dus er kan wat gekocht worden maar er is voorzien in eten en drinken voor iedereen. Ook ouders die even komen kijken tussendoor kunnen dus even een kop koffie of thee drinken.
  • Zorg dat uw kind zoveel mogelijk omgekleed aankomt dan kunnen we op tijd beginnen. Vanwege de eventuele regen is het handig om extra droge kleding en/of een regenjack mee te geven.
  • Er gelden een aantal huisregels voor deze dag.
  • Bij vertrek zullen wij weer streng controleren wie er alleen naar huis mag en wie er door wie opgehaald wordt.

Aanmelden kan helaas niet meer.

We gaan er weer een mooie sportieve dag van maken!

Met sportieve groeten,
Mede namens alle Organisatoren en Vrijwilligers

bubbelvoetbalKom je bubbelvoetballen op de voetbaldag? Naast de ‘vaste’ onderdelen als het toernooi, de voetbalquiz en spel- en techniekonderdelen kun je op de voetbaldag ook voetballen in een zogeheten bubbelbal. Bubbelvoetbal is enorm populair en we hebben bubbelvoetballen gehuurd. Lukt het jou om je voetbalkunsten ook in een bal te vertonen? We zijn benieuwd.

Tot dinsdag!
Organisatie voetbaldag

Meer weten over bubbelvoetbal? Kijk dan op de site: http://www.nlbubbelvoetbal.nl/wat-het

Schoolvoetbal aGisteren in de finale van het schoolkampioenschap van Heerhugowaard is De Reflector kampioen geworden. Dit team, met vele Reiger Boys spelers, wist het team van de Pater Jan Smit school te verslaan na strafschoppen. Volgens het artikel in de media was de hoofdrol weggelegd voor Matthijs Kalisvaart, niet alleen keeper bij De Reflector maar ook bij Reiger Boys.

IMG 0918Vandaag is onder prima maar koude omstandigheden voor de tweede maal dit seizoen een Reiger Boys voetbaldag gehouden. Hieraan deden ruim 90 kinderen mee, niet alleen onze eigen jeugd maar ook van verenigingen uit de omgeving. De kinderen werden tijdens de schoolvakantie vermaakt met een toernooi, allerlei spellen, een voetbalquiz en een FIFA competitie. Kijk hier voor het fotoverslag.

voetbaldag 270218 cNog bijna een week en de tweede Reiger Boys voetbaldag gaat van start. Totaal zijn er al ca. 70 kinderen die zich hebben aangemeld en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij ook verschillende voetbalactiviteiten doen tijdens de schoolvakantie zoals een toernooi, een voetbalquiz en zelfs een FIFA competitie in de kantine? Meld je dan snel aan via deze link.

We zoeken ook nog enkele vrijwilligers. Denk aan: helpen lunch klaar te maken (2 uurtjes), meelopen met een groepje kinderen naar de verschillende voetbalonderdelen (dag of dagdeel) of bij een voetbalonderdeel staan (dag of dagdeel). Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Stefanie Hoogland 06-41918186.

speler voetbaldag 270218Zoals eerder aangekondigd zal op dinsdag 27 februari aanstaande weer een Reiger Boys voetbaldag worden gehouden. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

voetbaldag 2017Na het grote succes van de voetbaldag bij Reiger Boys op de stakingsdag op 12 december 2017, gaan we in 2018 ook voetbaldagen organiseren in de vakanties. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. De eerste voetbaldag zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 27 februari aanstaande. Ook deze dag staat weer bol van de voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button