Jeugd nieuws

rbnieuw2Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het volgende seizoen. De coördinatoren zijn bezig met de indelingen van de teams, er wordt gewerkt aan het nieuwe trainingsschema en aan- en afmeldingen worden verwerkt. We vragen nog even geduld want met zo'n 800 jeugdleden is het een hele klus. Vanaf 1 juni aanstaande verschijnen de (voorlopige) teamindelingen op de site.

Voor het volgende seizoen zijn er wat wijzigingen bij de coördinatoren. De verdeling zal als volgt zijn:

 • Kabouters: Hudson Louis, voor volgend seizoen wordt nog een opvolger gezocht
 • Coördinator JO8 en JO9: Hudson Louis
 • Coördinator JO10 en JO11: Carlo Sanna
 • Coördinator JO12 en JO13: Miriam Lof
 • Coördinator bovenbouw JO14 t/m JO19: Nicole Nieuwboer, tevens Hoofd jeugdcoördinator
 • Coördinator Meiden: Claudia Visjager

Mocht u vragen hebben, dan kunt u de coördinatoren bereiken. Hun contactgegevens vind je onder wie is wie (klik hier).

Op naar de afronding van dit seizoen en hopelijk een normaal nieuw seizoen.

Met sportieve groet,
Nicole Nieuwboer
Hoofd Jeugdcoördinator

voetbaldag 5 meiVandaag was er weer een Voetbaldag. Eén bui in de ochtend maar gelukkig bleef het verder droog. Zo'n 40 kinderen hebben zich vermaakt met een warming up, circuittraining, vrij voetballen, een toernooi en voetballen tegen de trainers en schieten op doel met keeper Noah. Het toernooi werd gewonnen door team FC Barcelona, tweede werd Real Madrid en derde Manchester City. Justin ontving de sportiviteitsprijs. De foto's en een filmpje van de warmingup zijn terug te vinden op onze FaceBook pagina. Helaas ontbreekt een foto van één van de winnende teams, maar allen gefeliciteerd!

Namens het bestuur dank aan Kay en alle vrijwilligers voor de organisatie!

voetbalschool 3 210221Wil jij jezelf dit seizoen nog extra verbeteren in voetbal ? Meld je dan nu aan voor de laatste voetbalschool groep van het seizoen 2020/2021.

De laatste paar weken van dit ‘’gekke’’ voetbalseizoen zijn aangebroken en graag willen wij jullie helpen om jezelf nog beter te maken in onder andere: technische bal handelingen, voetbalhoudingen, overspelen en schieten. Dit doen we natuurlijk in een combinatie met een hoop plezier.

Aanmelden voor de komende sessie is helaas niet meer mogelijk.

Informatie:

 • Dag/datum: iedere zondag, vanaf 9 mei tot en met 13 juni.
 • Groepen: selectie en recreatie, meld je ook bij de juiste groep aan!
 • Leeftijd: onder 8 spelers tot en met onder 15 spelers.
 • Tijd: selectie: 09:45-11:00 uur. Recreatie: 11:15-12:30 uur
 • Kosten: 55 euro per persoon

Verder informatie wordt in de loop van deze week toe gestuurd via de ingevulde e-mail

Contact persoon: Sten Schellingerhout - 06-86603235 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

voetbaldag 190220aOp woensdag 5 mei organiseert Reiger Boys weer een Voetbaldag. Deze keer zal Kay Brands, trainer van de Reiger Boys Voetbalschool, JO 14-1 en MO 17-1 samen met anderen het programma verzorgen.

 • 9.30 uur wordt je verwacht. Ouders mogen niet mee het complex op vanwege de Corona maatregelen. Bij de poort word je opgevangen.
 • 10.00 uur start programma. Je leert allerlei voetbaltechnieken m.b.v. een circuittraining.
 • 11.30 uur lunch.
 • 12.00 uur start middag met voetbalspelletjes.
 • 13.00 uur start eindtoernooi. De teams worden door de trainers ingedeeld o.b.v. aantal aanwezigen.
 • 14.30 uur afronden toernooi en opruimen.
 • 15.00 uur je kunt weer worden opgehaald bij de poort.

voetbaldag 221019Na het grote succes van de eerdere Voetbaldagen bij Reiger Boys organiseren wij weer een nieuwe editie op woensdag 5 mei 2021. Deze dag is voor voetbalmeiden- en jongens van 8 jaar tot en met 14 jaar.

Eerder organiseerde Reiger Boys al meerdere Voetbaldagen en die waren een groot succes. Beide keren kwamen hier tientallen voetballertjes op af. Ook op 5 mei kunnen ze zich weer heerlijk uitleven op Sportpark De Wending.

Het programma van de voetbaldag wordt later via de website bekend gemaakt, de voetbaldag duurt van 09:30 tot 15:00 uur.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

toernooienEr zijn verschillende teams die zich de afgelopen maanden hebben aangemeld voor toernooien die georganiseerd worden door allerlei verenigingen. Zoals het er nu naar uit ziet zullen weinig of geen van deze toernooien doorgang kunnen vinden. Van de eerste hebben wij al een afbericht ontvangen. Het team die zich hiervoor had aangemeld is inmiddels op de hoogte gebracht.

Zodra wij van andere verenigingen annuleringen ontvangen zullen wij de betreffende teams informeren. Daarnaast hebben wij de aanmeldingsmogelijkheid voor uittoernooien voorlopig uit gezet. Over enige tijd verwachten wij deze weer aan te kunnen zetten voor toernooien in het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,
Koos Koster
Coordinator uittoernooien

voetbalschool 2 070321Afgelopen zondag is de eerste dag van de Reiger Boys voetbalschool van start gegaan. Met de enthousiaste en energieke deelnemers zijn de trainers Kay, Sten en Brian hard bezig geweest om er een mooie en leerzame eerste dag van de maken. De training was vooral gericht op balcontrole en snelheid in combinatie met het beoefenen van de technische vaardigheden zowel met als zonder bal.

‘We kijken terug op een hele leuke eerste dag van de voetbalschool. De keuze om dit jaar de groepen op te splitsen in selectie en recreatie is zowel voor de trainers als voor de spelers een goede keuze geweest. Wij kunnen op deze manier het niveau aanbieden waar de spelers behoefte aan hebben. Dit vinden wij erg belangrijk. Spelers individueel nog beter proberen te maken op verschillende gebieden die er zijn in de voetballerij is het mooiste wat er is. Samen werken naar een doel om het resultaat te behalen is een vorm van doorzettingsvermogen en leergierigheid. Zowel als kind en als speler op deze leeftijden is dat ontzettend interessant om mee te werken.’

Kay Brands, Brian Blankert & Sten Schellingerhout

voetbalschool 1 210221 voetbalschool 2 210221 voetbalschool 3 210221

De vorig seizoen opgestarte voetbalschool gaat weer van start, alleen dit jaar in een iets ander jasje. Vorig jaar hebben wij gemerkt dat alle groepen bij elkaar niet altijd even goed werkt. De ene speler heeft wat meer uitdaging nodig en de andere speler heeft wat meer individuele aandacht nodig. Hierom gaan we dit seizoen met drie verschillende groepen werken: een meiden groep, een jongens groep en een jongens selectie groep.

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar en wil je nog meer voetballen en je verder ontwikkelen? Meld je dan nu aan voor het volgende traject van de voetbalschool!

We werken in trajecten van zes weken waarin je iedere zondag één uur en 15 minuten training krijgen. Deze trainingen zullen gericht zijn op het ontwikkelen van de individuele techniek (traptechniek, dribbeltechniek, het perfect aannemen van de bal etc.), maar ook willen wij gaan trainen op de zogeheten CLUKS. Dit zijn de vijf bewegingsvaardigheden: coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid.

Bij de jongere leeftijden zullen wij vooral bezig zijn met voet/oog coördinatie en de techniek. Bij de oudere leeftijdsgroep gaan we al iets meer aan de slag met hoe snel je reageert en hoe sterk je bent in jouw duel. Daarnaast komt ook daar de techniek aan bod.

Het traject van zes weken kost 55 euro per speler en is toegankelijk voor interne, maar ook externe spelers!

Tim Kroon l Daniël Jonker RZowel Tim Kroon van de huidige 11-1 en Daniël Jonker van de huidige 10-1 van Reiger Boys maken volgend seizoen allebei de overstap naar de 11-1 van AZ.

Tim Kroon begon in 2016 bij de jongste kabouters van Reiger Boys. Met een prachtige linkervoet en razendsnel viel toen al op dat Tim erg goed met de bal overweg kon. Het duurde dan ook niet lang voordat Tim naar een leeftijdscategorie ouder werd doorgeschoven. Hier kwam Tim terecht in een talentvolle lichting welke nog steeds de basis vormt van de huidige O11-1 van Reiger Boys.

Met dit team speelde Tim mooie competities en toernooien waar o.a. tegen vele amateur topteams en (internationale) BVO's zoals bv. FC Köln, Rapid Wien, ADO Den Haag en FC Zwolle werd gespeeld en vaak ook met een mooi resultaat. Op meerdere toernooien werden mooie prijzen behaald met hier en daar een mooie titel. Zo waren de 1e prijs bij het AZ toernooi en plaatsing voor de finaleronde van de Randstad Cup mooie hoogtepunten naast de vele andere leuke (o.a. straat- en zaal) toernooien die keer op keer weer een garantie waren voor spektakel.

IMG 2557Joost Meijer trainer van de onder 13-1 had het geweldige plan om een mix toernooi te organiseren met de jongens en de meiden. Dit werd verdeeld in poule A en B. Met als winnaar AZ en Juventus. De kinderen waren zichtbaar aan het genieten en het was lekker druk op het complex. Ook sommige trainers waren zoals altijd fanatiek (ik zal geen namen noemen).

Mooi om te zien dat onze voorzitter Dick Kuijl zelf de vrijwilligers voorzag van koffie. Ook nu weer alle vrijwilligers bedankt voor het mogelijk maken van dit toernooi. Hopelijk krijgt het nog een keer vervolg.

Webshop logo site-klDemoshop is vanaf 4 september
weer geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl