Jeugd nieuws

voetbaldag fifa 270218

We hadden het beloofd en met het koude weer komt het goed uit: op de voetbaldag aanstaande dinsdag 27 februari kun je meedoen aan een heus FIFA18 knock-out toernooi. Dus naast het buitentoernooi, onderdelen om je voetbalskills te verbeteren en een voetbalquiz kun je ook laten zien wat je op FIFA18 kan. Onder leiding van Kees de Jong van www.sportvermaak.nl ga je een heus E-toernooi spelen. Het wordt weer een leuke, uitdagende voetbaldag!

Dus doe nog mee en meld je aan via deze link

voetbaldag 270218 cNog bijna een week en de tweede Reiger Boys voetbaldag gaat van start. Totaal zijn er al ca. 70 kinderen die zich hebben aangemeld en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij ook verschillende voetbalactiviteiten doen tijdens de schoolvakantie zoals een toernooi, een voetbalquiz en zelfs een FIFA competitie in de kantine? Meld je dan snel aan via deze link.

We zoeken ook nog enkele vrijwilligers. Denk aan: helpen lunch klaar te maken (2 uurtjes), meelopen met een groepje kinderen naar de verschillende voetbalonderdelen (dag of dagdeel) of bij een voetbalonderdeel staan (dag of dagdeel). Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Stefanie Hoogland 06-41918186.

speler voetbaldag 270218Zoals eerder aangekondigd zal op dinsdag 27 februari aanstaande weer een Reiger Boys voetbaldag worden gehouden. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

voetbaldag 2017Na het grote succes van de voetbaldag bij Reiger Boys op de stakingsdag op 12 december 2017, gaan we in 2018 ook voetbaldagen organiseren in de vakanties. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. De eerste voetbaldag zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 27 februari aanstaande. Ook deze dag staat weer bol van de voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

Verkopers Grote Clubactie 2018Vanmiddag net na de rust van de wedstrijd Reiger Boys Heren 1 tegen DEMM liep de bestuurskamer vol met verkopers van de Grote Clubactie loten en ouders.

De verkopers mochten allemaal plaats nemen aan de grote bestuurstafel en werden hartelijk bedankt voor hun inzet dit jaar. Ook werden er nog enkele tips gedeeld om volgend jaar nog meer loten te kunnen verkopen.

Naast de enveloppe met daarin hun opbrengst kregen zij namens het bestuur van Reiger Boys een heerlijke flesje AA aangeboden.

WP 20171223 10 35 02 ProAfgelopen zaterdagmorgen 23 december stond de kantine van Reiger Boys in het teken van de door de KNVB verplicht gestelde spelregeltoets met aansluitend een examen. Net als vorig seizoen heeft Reiger Boys de speelsters en spelers in de leeftijdscategorie O18 gemeend in samenwerking met de coördinatoren de mogelijkheid te bieden om samen met je teamgenoten en met de hulp van de scheidsrechterscommissie het spelregelcertificaat te behalen.

welkom met balWil je graag voetballen, maar denk je “er is vast geen plek”. Nou bij Reiger Boys is er wel plek. Ben je geboren in 2010 dan hebben wij nog een aantal plekken vrij voor jou. Wij hebben ruimte voor een aantal kinderen in Team JO8-9.

Ken je iemand die heel graag wil voetballen vertel dan aan hem of haar dat ze zich kunnen aanmelden bij Reiger Boys. Dan kan je na de winterstop voetballen en voor de winterstop nog beginnen met trainen.

Aanmelden kan via deze link. Zie je snel op de velden van sportcomplex de Wending.

Teams 221117

Afgelopen zaterdag heeft onze clubfotograaf weer een aantal teamfoto's gemaakt op ons complex. Inmiddels staan meer dan de helft van de ruim 80 teams op de foto. De teamfoto's zijn allen te bekijken via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1456839331050851 en zijn tevens te bestellen via: https://www.oypo.nl/AD550FB96105D692

Voor de teams die nog niet op de foto zijn geweest is er tot de winterstop nog gelegenheid toe. Maak hiervoor een afspraak met onze fotograaf door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp "Foto+teamnaam".

Van de KNVB ontving Reiger Boys weer een bericht dat er een speelster van Reiger Boys is geselecteerd om deel te nemen aan trainingsactiviteiten van de KNVB. Het betreft hier Lisette de Boorder, die is uitgenodigd voor de groep meisje onder de 12 van KNVB Noord Holland.

De trainers en bestuur van Reiger Boys wensen Lisette heel veel succes in het bijwonen van de KNVB trainingsactiviteiten.

Sanne Peereboom JO13 1Sanne Peereboom, speelster van Reiger Boys JO13-1, is door de KNVB West I uitgenodigd voor selectietrainingen Meiden Onder 13. Zaterdag speelde Sanne met haar team de competitiewedstrijd tegen VVA/Spartaan JO13 (8-4 winst) en na afloop van die partij spraken we even met haar.

Sanne, van harte gefeliciteerd met de KNVB-selectie, maar het is niet de eerste keer dat je bent uitgenodigd toch?
,,Nee klopt, dit is nu het derde jaar. In oktober 2015 ben ik voor het eerst opgeroepen en daarna telkens er bij geweest. Toch is het altijd weer spannend of je er bij zit of niet".

kabouters 051117

Is het geen plaatje? Onze kabouters zijn onze toekomst! Elke zondagmorgen om 10.00 uur trainen deze kanjers op ons complex. Interesse om uw kind eens te laten kennis maken met kaboutervoetbal? Kom dan gerust eens langs op zondagochtend om vrijblijvend mee te trainen of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.