Jeugd nieuws

bubbelvoetbalKom je bubbelvoetballen op de voetbaldag? Naast de ‘vaste’ onderdelen als het toernooi, de voetbalquiz en spel- en techniekonderdelen kun je op de voetbaldag ook voetballen in een zogeheten bubbelbal. Bubbelvoetbal is enorm populair en we hebben bubbelvoetballen gehuurd. Lukt het jou om je voetbalkunsten ook in een bal te vertonen? We zijn benieuwd. Heb je je nog niet aangemeld voor de voetbaldag op dinsdag 1 mei aanstaande? Doe dit dan snel via: deze link.

Tot dinsdag!
Organisatie voetbaldag

Meer weten over bubbelvoetbal? Kijk dan op de site: http://www.nlbubbelvoetbal.nl/wat-het

Schoolvoetbal aGisteren in de finale van het schoolkampioenschap van Heerhugowaard is De Reflector kampioen geworden. Dit team, met vele Reiger Boys spelers, wist het team van de Pater Jan Smit school te verslaan na strafschoppen. Volgens het artikel in de media was de hoofdrol weggelegd voor Matthijs Kalisvaart, niet alleen keeper bij De Reflector maar ook bij Reiger Boys.

aankonding voetbaldag 010518Na het grote succes van de eerdere voetbaldagen bij Reiger Boys gaan we op 1 mei aanstaande weer een voetbaldag organiseren. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. Ook deze dag staat weer bol van voetbal en tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. We gaan ook weer een paar nieuwe dingen doen. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz krijgt een andere vorm en in plaats van voetbalspellen gaan we werken aan je voetbaltechniek met verschillende oefeningen.

Voetbaldag 270219aNa het succes van de voetbaldag in de voorjaarsvakantie gaat Reiger Boys ook in de meivakantie weer een voetbaldag organiseren. Na de positieve reacties van de vorige keren gaan we aan de slag om weer een aantrekkelijk voetbalprogramma samen te stellen. En na twee zeer koude voetbaldagen hopen we natuurlijk op mooi weer deze keer. Zet dinsdag 1 mei aanstaande dus alvast in de agenda en meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Organisatie voetbaldag

P.s. na inventarisatie en intern overleg hebben we om diverse redenen besloten om op de stakingsdag 14 maart aanstaande geen voetbaldag te organiseren.

IMG 0918Vandaag is onder prima maar koude omstandigheden voor de tweede maal dit seizoen een Reiger Boys voetbaldag gehouden. Hieraan deden ruim 90 kinderen mee, niet alleen onze eigen jeugd maar ook van verenigingen uit de omgeving. De kinderen werden tijdens de schoolvakantie vermaakt met een toernooi, allerlei spellen, een voetbalquiz en een FIFA competitie. Kijk hier voor het fotoverslag.

voetbaldag 270218 cNog bijna een week en de tweede Reiger Boys voetbaldag gaat van start. Totaal zijn er al ca. 70 kinderen die zich hebben aangemeld en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij ook verschillende voetbalactiviteiten doen tijdens de schoolvakantie zoals een toernooi, een voetbalquiz en zelfs een FIFA competitie in de kantine? Meld je dan snel aan via deze link.

We zoeken ook nog enkele vrijwilligers. Denk aan: helpen lunch klaar te maken (2 uurtjes), meelopen met een groepje kinderen naar de verschillende voetbalonderdelen (dag of dagdeel) of bij een voetbalonderdeel staan (dag of dagdeel). Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Stefanie Hoogland 06-41918186.

speler voetbaldag 270218Zoals eerder aangekondigd zal op dinsdag 27 februari aanstaande weer een Reiger Boys voetbaldag worden gehouden. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

voetbaldag 2017Na het grote succes van de voetbaldag bij Reiger Boys op de stakingsdag op 12 december 2017, gaan we in 2018 ook voetbaldagen organiseren in de vakanties. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. De eerste voetbaldag zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 27 februari aanstaande. Ook deze dag staat weer bol van de voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

Verkopers Grote Clubactie 2018Vanmiddag net na de rust van de wedstrijd Reiger Boys Heren 1 tegen DEMM liep de bestuurskamer vol met verkopers van de Grote Clubactie loten en ouders.

De verkopers mochten allemaal plaats nemen aan de grote bestuurstafel en werden hartelijk bedankt voor hun inzet dit jaar. Ook werden er nog enkele tips gedeeld om volgend jaar nog meer loten te kunnen verkopen.

Naast de enveloppe met daarin hun opbrengst kregen zij namens het bestuur van Reiger Boys een heerlijke flesje AA aangeboden.

WP 20171223 10 35 02 ProAfgelopen zaterdagmorgen 23 december stond de kantine van Reiger Boys in het teken van de door de KNVB verplicht gestelde spelregeltoets met aansluitend een examen. Net als vorig seizoen heeft Reiger Boys de speelsters en spelers in de leeftijdscategorie O18 gemeend in samenwerking met de coördinatoren de mogelijkheid te bieden om samen met je teamgenoten en met de hulp van de scheidsrechterscommissie het spelregelcertificaat te behalen.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button