Jeugd nieuws

kampioenenbal 130619Afgelopen donderdag vond weer het jaarlijkse kampioenenbal plaats. Helaas dit jaar slecht 4 kampioenen verdeeld over veld en zaal. Daarnaast werd ook de penaltybokaal uitgereikt in de jeugdcategorieën JO8/JO9 en JO10/JO11. Team van het jaar werden Reiger Boys JO15-1 (zaal) en Reiger Boys JO15-3 (veld).

2018 01 26 kopieVanaf dinsdag 28 mei starten de open trainingen bij Reiger Boys voor meiden die uitkomen in de MO15 en MO17 categorie.

Iedereen mag zich aanmelden of je nou in het hoogste of laagste team wilt voetballen en ook ervaring maakt bij ons geen verschil. Binnen Reiger Boys kan je hogerop komen om later door te stromen naar het eerste elftal onder begeleiding van gediplomeerde en ervaren trainers. Nu is de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Er wordt getraind van half 6 tot 7 en onderaan dit bericht is weergegeven wat het volledige trainingsschema zal zijn.

spelvorm icoon scheidsrechter.240 0 1Je bent 11 jaar of ouder en het leiden van pupillenwedstrijden lijkt je gaaf? Reiger Boys kan dan jouw hulp heel goed gebruiken.

Dat willen we dan als volgt doen:

  • Je start met een bijeenkomst waarin de spelregels van 6 tegen 6 wedstrijden worden uitgelegd. Daarna kun je direct van start als spelbegeleider bij de 6x6 wedstrijden (JO8 / JO9 / JO10).
  • Hierna kun je doorstromen naar de 8 tegen 8 wedstrijden (JO11 / JO12 / MO13).
  • Mocht je daarna verder willen als scheidsrechter dan kun je een opleiding volgen tot verenigingsscheidsrechter en mag je ook 11 tegen 11 wedstrijden fluiten.

rbnieuw2Beste ouders en spelers, wij hebben al het e.e.a. toegelicht over de voorbereidingen en nieuwe indelingen voor volgend seizoen. In iedere lichting zijn er inmiddels gesprekken en/of trainingen of twin games geweest en zullen er nog gesprekken en trainingen volgen. Ondertussen zijn er aan- en afmeldingen van spelers. Een vraag die veel gesteld wordt is: wanneer zijn de nieuwe teamindelingen bekend? Het antwoord is: na 15 juni. Tot die tijd hebben spelers de tijd om zich over te laten schrijven van en naar andere clubs. Vanaf 1 juni zal dan de voorlopige indeling bekend gemaakt worden. De voorlopige indeling van de selectie kan wellicht iets eerder bekend worden. Nog even geduld dus.

Groetjes Stefanie Hoogland Hoofdcoordinator jeugd en Kamil Karaer Hoofd Jeugdopleiding

XXL voetbaldartbordDe extra activiteiten voor de voetbaldag zijn bekend! Je gaat op deze dag aan de slag met jouw persoonlijke records en je kunt proberen ze te verbeteren. Zo zijn er de Salah challenge, maar ook de Touzani-, Neymar-, Messi- en Ronaldo challenge. Wat ze inhouden leer je op de voetbaldag. Ook hebben we een XXL voetbaldartbord gehuurd en een snelheidsmeter om de snelheid van jouw schot te meten. Ben je erbij op 30 april? Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.12 en staat weer bol van voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex weer prima vermaken. Wat op verzoek blijft is het toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), de voetbalquiz en de verschillende oefeningen/spellen waarbij je kunt werken aan je voetbaltechniek. En uiteraard hebben we weer een lunch en zijn er weer mooie prijzen te winnen. Om je in te schrijven hoef je geen lid te zijn van Reiger Boys.

Schrijf jezelf en je vriendjes snel in! Meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven vind je via deze link. Vol=vol!

Organisatie Voetbaldag

P.s. wil je een impressie van een vorige voetbaldag? Bekijk dan de foto’s deze link.

rbnieuw2Het einde van dit seizoen komt in zicht en achter de schermen zijn we samen met de trainers en coördinatoren al begonnen met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Dit betekent inventariseren wie blijven, wie elders meespelen en welke spelers naar onze club willen komen. We begrijpen dat dit wat onzekerheid met zich mee brengt: wie blijven er? Met wie zit ik straks in het team? Welke trainer gaat ons team trainen? Inmiddels hebben we al veel trainers aangetrokken en maken we zsm bekend hoe de indeling er uit zal zien voor volgend seizoen. We willen dit op een zorgvuldige manier doen door overleg, interne scouting en bijvoorbeeld twin games, dus we vragen nog even jullie geduld.

Alvast bedankt en als er vragen zijn horen we dit graag.
Kamil Karaer (Hoofd Jeugdopleiding) en Stefanie Hoogland (Hoofdcoordinator jeugd)

MO15 2 b 310319De MO15-2 zijn dit weekend als teamuitje naar Texel geweest. Wat hebben we het getroffen met het weer, en met de accommodatie groepsverblijf de Zilvermeeuw.

Vrijdagmiddag om 16:00 verzamelen en dan met 4 auto's richting Den Helder. Even lekker chillen op de boot. Eenmaal in Texel aangekomen en de meiden waren gesetteld gingen we een hapje eten bij de locale snackbar. ‘s avonds gezelligheid kent geen tijd heerlijk karaoke gedaan, gesjoeld en tafeltennis eerst er ook bij gehaald.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!