Jeugd nieuws

info 250920Vrijdag 25 september vond in de kantine van Reiger Boys de ‘Uitleg spelregels voor ouders’ plaats. Met genoeg animo vertelde Jack Wezepoel, een zeer ervaren KNVB clubscheidsrechter, over alle ins en outs over de spelregels bij voetbal. Onderwerpen zoals inworp, corner, buitenspel, vrije trap, maar ook de verschillende regels bij pupillen en senioren, kwamen aan bod. Er was ook genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen, die duidelijk en met veel plezier werden beantwoord door Jack Wezepoel. Het was een zeer geslaagde avond, die wij vaker zullen organiseren.

De presentatie is via de volgende link te downloaden.

voetbalmasterz kleinSpeelsters en spelers geboren in 2003 tot 1998 moeten eerst hun spelregelbewijs behalen voordat ze mogen voetballen.

Het behalen van het spelregelbewijs gaat via voetbalmasterz.nl. Inloggen gaat op deze site met de inloggegevens van de app voetbal.nl. Wel is het belangrijk dat het e-mailadres bij de app voetbal.nl hetzelfde is als die in de ledenadministratie (Sportlink). Is jouw voetbal.nl e-mailadres anders, vraag dan aan de ledenadministratie om dit aan te passen. Dit kun je doen door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog geen voetbal.nl account, dan kun je gewoon met je e-mailadres van Sportlink/ ledenadministratie inloggen op voetbalmasterz.nl

rbnieuw2Vorig jaar hebben we voor het eerst ouderbijeenkomsten gehouden voor het begin van het seizoen. Dit was een groot succes en daarom herhalen we het dit jaar. Het doel van de ouderbijeenkomsten is om ouders en spelers te informeren over diverse onderwerpen rondom het voetballen bij Reiger Boys:

  • het verloop van trainingen en wedstrijden
  • kleding en materialen
  • jeugdopleiding en het volgen van de ontwikkeling van spelers
  • vrijwilligerswerk doen
  • Coronamaatregelen

De data voor de bijeenkomsten zijn als volgt gepland:

  • 11 augustus: JO 8 en 9
  • 13 augustus: JO 10,11 en MO 11 + MO 13
  • 20 augustus: JO 12,13, 14 en MO 15
  • 25 augustus: JO 15 t/m 19 en MO 17 + MO 19

Aanvang is 19.00 uur en rond 20.00 uur ronden we af.

De bijeenkomsten vinden plaats in de kantine, waar de Coronamaatregelen nageleefd worden. Meer informatie hierover vind je hier (link)

Graag tot dan!

Rick Zwanenburg (bestuurslid Voetbalzaken Facilitair a.i.), Scott Swart (Hoofd Jeugdopleiding) en Stefanie Hoogland (Bestuurslid Vrijwilligerszaken)

voetbalschool 4Begin dit jaar is Reiger Boys gestart met haar eigen voetbalschool! De voetbalschool is bedoeld voor alle leden binnen de volgende leeftijdscategorie:

  • Onder 8 t/m onder 15.

Het maakt bij de voetbalschool niks uit of je een jongen of een meisje bent. Of je selectie speelt of geen selectie. Het is voor iedereen!

Het doel van de voetbalschool is: het beter opleiden/ontwikkelen van spelers die graag op een hoger niveau willen voetballen. In de voetbalschool zal je technisch, maar ook lichamelijk extra getraind worden.

trainerDe meeste jeugdteams zijn inmiddels voorzien van trainers en begeleiders voor het nieuwe seizoen. Voor een aantal teams is Reiger Boys echter nog op zoek naar trainers en begeleiders. Vind je het leuk om een team te trainen of te begeleiden? Als je papieren en/of ervaring hebt is dat natuurlijk fijn, maar als je dat niet hebt biedt Reiger Boys je ondersteuning.

Heb je interesse? Meld je dan aan voor één van de volgende teams:

rbnieuw2Beste deelnemers (en ouders) aan de Vakantie Voetbalschool bij Reiger Boys,

Superleuk dat je meedoet aan de Reiger Boys Vakantie Voetbalschool deze zomer op het Reiger Boys complex. Aanstaande dinsdag start het voor jou.

Er is een gevarieerd programma samengesteld, waarbij techniek en voetbalspel samen gaan. Het programma is als volgt:

Dinsdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: activiteit 1: FIFA Skill games (op het veld) en activiteit 2: Voetbalwedstrijden
Woensdag
- Ochtend: 6 techniek oefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Sport en spelactiviteiten
Donderdag
- Ochtend: 6 techniekoefeningen van 20 minuten
- Lunch
- Middag: Voetbal toernooi

rbnieuw2Laatste update, eventuele wijzigingen worden niet meer via deze site gecommuniceerd: Het is inmiddels eind mei en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Vanaf vandaag verschijnen deze op de site. Achter de schermen is door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met hoofdtrainers, Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we zo'n 800 kinderen in zo'n 55 à 60 teams.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl