De penaltybokaal in de huidige vorm is in het seizoen 2005/2006 van start gegaan.

In het seizoen 2006/2007 heeft deze penaltybokaal gekregen. De naam van de bokaal is "Fred Blok Penaltybokaal" geworden. Fred heeft jarenlang enorm veel werk voor Reiger Boys (en in het bijzonder voor onze jeugd) verzet. Helaas is Fred in 2006 overleden. In een gesprek met de Corrie en Wouter Blok hebben wij toestemming gekregen de bokaal naar Fred te mogen noemen. Op deze manier blijft de naam Fred Blok aan onze jeugd verbonden.

Spelregels penaltybokaal:

  • Aan de Fred Blok Penaltybokaal nemen alle E- en F-pupillen deel.
  • Na iedere competitiewedstrijd worden er in deze groepen penalty's genomen. Deze penalty's worden door de begeleider van het team genoteerd.
  • Met ingang van het seizoen 2008/2009 zullen ook de scores van de keepers genoteerd worden (hoeveel penalty's zijn er op hem genomen en hoeveel zijn er daarvan gemaakt/gestopt).
  • De Fred Blok Penaltybokaal duurt het hele seizoen en begint bij aanvang van de eerste competitie wedstrijd.
  • Er is een bokaal te winnen bij de E-pupillen en bij de F-pupillen.
  • Bij het bepalen van de stand zal er gebruik gemaakt worden van het gemiddeld aantal genomen penalty's per leeftijdsgroep.

Aanmelding:

Zoals eerder aangegeven doen alle E- en F-pupillen mee aan deze bokaal. Aan het begin van ieder seizoen ontvangt iedere begeleider het invulformulier. Een voorbeeld hiervan:

penaltybokaal

Op dit formuliert dient het team ingevuld te worden en de voor- en achternaam van de speler. De achternaam van de keeper aanvullen met (K). Zo weten wij wie de keeper is.

Per datum invullen wat de score is: 1 = gescoord, 0 = gemist. Bij de keeper staat dit voor 1 = gestopt, 0 = doorgelaten.

In de laatste kolom zullen de scores per speler (via een formule) bijgehouden worden. Tevens ontstaat er zo een score per team.

Alle scores van de spelers worden in een totaaloverzicht bijgehouden. Bij de keepers zal een aparte stand bijgehouden worden.

Let op! Alleen competitiewedstrijden tellen mee.

Doorgeven van scores:

De scores dienen iedere 14 dagen (2 wedstrijden) door de begeleider te worden doorgegeven. Er is een speciaal e-mail adres aangemaakt waarnaar de scores toegezonden kunnen worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De doorgegeven scores worden regelmatig in de Reiger en op de website gepubliceerd.

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!