IMG 3373Vrijdag 20 januari was de kantine gevuld met vele Vrienden van Reiger Boys en Sponsors. Het was de avond waarop al twee jaar was gewacht, maar door corona steeds moest worden uitgesteld. De Vrienden vierden alsnog hun 25-jarig bestaan en samen met de Sponsorcommissie van Reiger Boys hadden zij een mooi programma samengesteld.

Het begon, na de inloop met koffie en een gebakje met Reiger Boys-logo, met een uur waarin de AZ-mannen Max Huiberts (directeur voetbalzaken) en Michael Koster (commercieel directeur), via interview-vorm, veel vertelden over het reilen en zeilen bij AZ en voetbal- en sponsorzaken in breder verband. Een zeer geanimeerd uurtje voor alle aanwezigen.

Hierna was er, naast gezelligheid met hapjes en drankjes voor iedereen, een mooie wijnproeverij. Martin Rootring (“Rootring wijnen”) liet velen proeven van de prachtige wijnen die hij had meegenomen. Een flink aantal van de proevers was zo onder de indruk dat zij pardoes een bestelling plaatsten bij Martijn (overigens, Martijn is een echte Reiger Boys-man, die jarenlang in het eerste elftal speelde en daarna in het beroemde Mr. Cockerteam).

Na de proeverij weer heerlijke hapjes en drankjes, gevolgd door een loterijtrekking. Iedere Vriend en Sponsor had bij binnenkomst een gratis lot gekregen. De trekking gebeurde met het Rad van Avontuur. Er waren zeer aantrekkelijke prijzen te winnen (dinerbonnen, wedstrijdballen, wijnpakketten, boodschappen-vouchers etc.). De AZ-mannen kwamen met een wel héél mooie prijs ter verloting: tweemaal een voucher voor een bezoek (voor 4 personen) van een thuiswedstrijd van AZ naar keuze, inclusief ontvangst in de Kees Kist lounge en inclusief een diner.

Rond 24.00 uur werd de avond afgesloten. Van alle kanten waren er positieve reacties over de avond. Uiteraard werden alle mensen die die avond achter de bar en in de keuken stonden van harte bedankt.

IMG 3373

IMG 4086

Bar medewerkers

Kijk voor meer foto's op onze FaceBook pagina