Zet je in voor meer spelplezier!

Website Header wedstrijdformulierIedereen bij Reiger Boys heeft baat bij een gelijkwaardige competitie. Het seizoen wordt spannender, wedstrijden zijn interessanter en teams en spelers worden uitgedaagd beter te presteren.

De KNVB richt de competitie onder andere in op basis van informatie uit het digitaal wedstrijdformulier. Dus: hoe juister en completer die formulieren zijn ingevuld, hoe leuker het wordt. Voor iedereen! Graag vragen we jullie hulp hierbij omdat dit nog niet altijd even goed gaat. Het digitaal wedstrijdformulier kan ook in de ontvangstruimte worden ingevuld op de nieuwe tablets.

Wat doen wij?
Om teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders aan te sporen het digitaal wedstrijdformulier in de Wedstrijdzaken app in te vullen, ontwikkelden we de campagne 'meer spelplezier met een correct wedstrijdformulier!'

Via dit bericht melden wij dat dit belangrijk is voor alle leden. Ook zal er via de voetbal.nl app aandacht besteed worden en mailen we teammanagers, scheidsrechters en spelbegeleiders voor zover die bij ons bekend zijn.

Wat moet er gebeuren?

  1. Voor de wedstrijd begint
    Het is zo geregeld. Voor de wedstrijd begint, geeft de teammanager in de spelersopgaaf aan wie er mee kunnen doen aan de wedstrijd, zowel basis- als wisselspelers. Spelers die er niet bij zijn, horen niet op het wedstrijdformulier te staan. De scheidsrechter (vanaf o13) controleert of alle spelers er ook echt zijn. En iedereen geeft akkoord.
  2. Als de wedstrijd is afgelopen
    Direct na de wedstrijd vult de scheidsrechter of spelbegeleider de uitslag in via de wedstrijdzaken app en eventueel ook het wedstrijdverloop. Hoe meer informatie, hoe gelijkwaardiger (en leuker) de volgende competitie.

Klik hier voor alle informatie over het gebruik van het wedstrijdformulier.

Wat kan jij doen?
Informeer de teammanagers, trainers, scheidsrechters en spelbegeleiders over de functie van het wedstrijdformulier en de bijdrage die het levert aan een gelijkwaardiger en leuker competitie. Daarbij kun je aangeven hoe belangrijk het is dat het formulier correct wordt ingevuld. Vaak doet men dat invullen even vlug-vlug, zonder te controleren of de opgegeven spelers ook degene zijn die aanwezig zijn en kunnen spelen. Wedstrijdsecretarissen controleren na afloop of een uitslag is ingevuld.

Alvast bedankt.

Met sportieve groet,
KNVB

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl