Wilko Bakker stopt met bestuurlijke taken - vacature bestuurslid Commerciële Zaken

rbnieuw2Afgelopen week heeft Wilko laten weten dat hij om persoonlijke redenen gaat stoppen met zijn rol als bestuurslid Commerciële Zaken en Kantine.

Inmiddels heeft Simone van der Kraan aangegeven de kantine te willen invullen aangezien vanuit haar rol binnen de activiteitencommissie er al veel zaken aan de kantine gerelateerd zijn.

Wilko zal nog regelmatig op het complex te vinden zijn want hij blijft nog vele andere zaken vervullen zoals het beheer van onze website en sociale media kanalen. Daarnaast vele technische zaken zoals het beheer aan ons kassasysteem, narrowcasting (schermen) systemen in het gebouw, internet en wifi netwerk, geluidsinstallatie en alarmsysteem.

De komende periode zal gebruikt worden om de verschillende werkzaamheden over te dragen. Vanuit het bestuur danken wij Wilko voor zijn tomeloze inzet als bestuurslid Commerciële Zaken en Kantine en dat hij zijn niet bestuurlijke werkzaamheden blijft continueren.

Vacature Commerciële Zaken

Voor de rol bestuurslid Commerciële Zaken wordt een vacature geopend. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij onze secretaris Simone van der Kraan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zullen de vacature bestuurslid Commerciële Zaken ook meenemen voor de komende ALV.

Met sportieve groet.
Het bestuur v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl