Voorlopige teamindelingen seizoen 2022-2023

rbnieuw2Nieuwe update 25/06/22 Het is inmiddels juni en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Achter de schermen is door de facilitaire- en technische coördinatoren een monsterklus geklaard om samen met de trainers de teamindelingen te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen.

Dit betekent dat het kan gebeuren dat spelers (en soms ook ouders) teleurgesteld kunnen zijn over de indeling. Helaas is dit niet te voorkomen. De indelingen zijn en blijven voorlopige indelingen die we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben proberen te maken. In de komende weken kunnen er dus nog wat wijzigingen plaatsvinden, al proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen. Voor vragen kunnen jullie terecht bij de desbetreffende trainer van het team of de coördinator van de lichting. Na de definitieve overschrijvingsdatum, 15 juni aanstaande, worden de indelingen definitief. Het kan echter zo zijn dat sommige indelingen pas aan het begin van het nieuwe seizoen definitief worden. Wij vragen hierbij jullie geduld en begrip.

Helaas zijn nog niet alle nieuwe indelingen bekend. Deze worden zo spoedig als mogelijk op de site geplaatst, in ieder geval voor de overschrijvingsdatum van 15 juni.

Namens de Facilitaire- en Technische Coördinatoren:
Marco, Hudson, Demelsa, Claudia, Cindy, Alex, Sten, Burak, Rick, Kay en Nicole (Hoofd Jeugd Coördinator)

P.S. Meer informatie over overschrijven, zie hier

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl