Inname kleding en materialen seizoen 2021/2022

rbnieuw2Het einde van het seizoen is bijna in het zicht. Dit betekent dat binnenkort alle ter beschikking gestelde kleding, materialen en sleutels dient te worden ingeleverd. Zowel voor vertrekkende / stoppende leden als voor leden die volgend seizoen blijven voetballen bij v.v. Reiger Boys.

De procedure voor inname seizoen 2021 - 2022 is dit jaar als volgt:

 • De teamtassen, sporttassen, trainingspakken en (indien van toepassing) trainingskleding dient gewassen en in goede staat te worden ingeleverd bij het kledingfonds van v.v. Reiger Boys in de kantine.

 • De sleutels, hessen, hoedjes + standaard en de trainingsballen die men zelf in bezit heeft inleveren op:
  • Dinsdag 28 juni 2022, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO8/9 en JO10
  • Woensdag 29 juni 2022 , tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO11/12/13/14 en JO15
  • Donderdag 30 juni 2022 tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO16/17/19 en alle MO- teams en overige senioren teams
  • Woensdag 6 juli 2022, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: alle kabouters teams

Mochten deze momenten niet schikken in verband met werk o.i.d zoek dan iemand anders uit het team en meld dit dan tijdig bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • De teamtassen, sporttassen, trainingspakken en (indien van toepassing) trainingskleding zal door de trainer/begeleider te zijn gecontroleerd en daarna gecontroleerd worden door het kledingfonds op beschadigingen / schade. Direct zal er beoordeeld worden of de beschadigingen/schade gebruikschade betreft of dat dit andere redenen heeft.

 • Beschadigde / kapotte kousen. Bekend is dat de kousen een iets mindere kwaliteit hebben dan de shorts en shirts. Voor de kousen die ingeleverd worden, zullen wij geen kosten berekenen. De kousen worden vervangen voor een nieuw en sterker type kous.

 • Bij eventuele beschadigingen / schade en/of verlies zullen er kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen direct moeten worden betaald aan het kledingfonds. Dit kan uitsluitend via PIN. Pas na de betaling zal de bruikleenovereenkomst worden afgetekend door het kledingfonds.

 • Na betaling zal het betreffende kledingstuk en/of tas eigendom worden van de persoon.

 • Bij goedkeuring door het kledingfonds wordt de bruikleenovereenkomst afgetekend.

Procedure bij leden die stoppen als lid of bij overschrijvingen:

 • Procedure van toepassing zoals hierboven is omschreven.

 • Bij goedkeuring of betaling van de beschadigingen/schade en/of verlies zal het kledingfonds een ontvangstbevestiging opstellen en een e-mail sturen naar de ledenadministratie. Deze ontvangstbevestiging en e-mail zijn benodigd om je door de ledenadministratie over te laten schrijven naar een andere club. Tevens zal de ledenadministratie bij de penningmeester controleren of aan alle betalingsverplichtingen is voldaan.

 • Indien de kleding niet wordt ingeleverd of als een speler niet aan zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan, heeft dit consequenties voor de speler zelf. De overschrijving kan niet worden uitgevoerd en het is niet mogelijk voor de speler om voor een andere club te spelen.

Aanvullende procedure als de betaling bij beschadigingen/schade en/of verlies uitblijft:

 • Er wordt een aanmaning gestuurd waarop de speler, ouder of verzorger dient te reageren. In deze aanmaning zullen de gevolgen van het niet inleveren van de teamtassen, sporttassen, trainingspakken en trainingskleding (indien van toepassing), inclusief de kosten worden vermeld.

 • Bij geen reactie ontvangt de speler, ouder of verzorger een rekening met de kosten van de op dat moment geldende prijzen van de teamtassen, sporttassen, trainingspakken en (indien van toepassing) trainingskleding.

 • Bij het uitblijven van een betaling volgt er een incassoprocedure met een boete van minimaal € 35,-- (kosten incassobureau). Hiermee geeft de club de vordering uit handen aan een incassobureau.

Mochten er naar aanleiding van het bovenstaande vragen zijn, stuur een e-mail naar het kledingfonds Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer, betreffende team en uw vraag. Vanuit het kledingfonds zal dan contact worden opgenomen middels e-mail of telefoon.

Verantwoordelijke begeleider
De verantwoordelijke begeleider zal de uitgegeven sporttassen, trainingspakken, trainingsoutfitten en presentatieoutfitten innemen van de speler(ster). Deze zal beoordelen of er kosten in rekening dienen te worden gebracht en zal dit ook innemen van de speler(ster). Op de bovengenoemde data en tijdstip zal de verantwoordelijke begeleider de spullen overdragen aan het kledingfonds. Het is aan de verantwoordelijke begeleider om het innemen op eigen gelegenheid te organiseren of op de bovengenoemde data en tijdstip samen met het kledingfonds te laten gebeuren.

Sponsortassen en - kleding
Sporttassen en -kleding die zijn voorzien van een sponsorlogo c.q naam en zijn verkregen tijdens het seizoen 2021-2022 dienen OOK ingeleverd te worden. Indien de sponsor het volgende seizoen nog actief is, zal de sponsorcommissie aangeven welk team de sponsortassen/kleding ter beschikking zal krijgen. Indien de sponsor heeft aangegegeven te stoppen dan zal tevens de kleding worden ingenomen. Voor vragen met betrekking tot sponsortassen en -kleding kan contact worden opgenomen met de sponsorcommissie middels e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Kledingfonds v.v. Reiger Boys

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl