Reiger Boys spreekt vertrouwen uit in technische staf herenselectie, en andersom

Tom tekenen 040522Hoofdtrainer Tom Boukes en assistent-trainer Burak Kebabci hebben ook de komende twee seizoenen de herenselectie van Reiger Boys onder hun hoede. Beide oefenmeesters tekenden afgelopen week een contract dat ze tot 2024 bindt aan de Heerhugowaardse vereniging.

Uit het tweejarige contract voor beide trainers spreekt veel vertrouwen. Bestuurslid voetbalzaken/technische zaken Dirk van Barneveld legt uit waarom: “We zijn twee jaar geleden een traject ingegaan met Tom en sinds die tijd zien we een stijgende en positieve ontwikkeling binnen de herenselectie. Ondanks de onderbrekingen door corona heeft de selectie vrijwel altijd door kunnen trainen, de opkomst is goed, er is weer een tweede elftal en we zien dat spelers uit onze eigen jeugdopleiding aanhaken bij de selectie. De positieve sfeer en de huidige prestaties heeft ons doen besluiten dat wij graag verder willen met Tom en zijn team.”

Tom Boukes is zelf ook content met het vertrouwen. De hoofdtrainer, die eerder bij Reiger Boys als jeugdtrainer en Hoofd Opleidingen werkzaam was, nam halverwege het seizoen 2019-2020 het stokje over bij de herenselectie op het moment dat het eerste elftal hekkensluiter was in de derde klasse. Boukes spreekt zelf ook het vertrouwen uit richting het bestuur en zijn team. “Het hele plaatje klopt gewoon. Ik krijg alle steun, faciliteiten en de ruimte om door te bouwen vanuit het bestuur en de lijntjes, bijvoorbeeld richting Dirk, zijn altijd kort en duidelijk. Daarnaast staat er een fantastische technische staf, niet alleen met Burak maar met het gehele team van trainers. Ook de selectie maakt steeds meer stappen en er zit nog voldoende rek en toekomst in dus ik kijk er naar uit om hier nog een paar jaar aan de slag te gaan.”

Hetzelfde gaat op voor Burak Kebabci die zich inmiddels zeer verbonden voelt met de club. De huidige assistent van Boukes en trainer van het tweede elftal: “Ik kwam hier ruim zeven jaar geleden als trainer van de Onder 13 en ik heb een hoop jongens mee zien groeien richting die laatste stap naar de selectie. Ik voel mij inmiddels een echte clubman en prijs mij gelukkig dat we dat de komende jaren kan doorzetten want er staat hier nog een mooie toekomst te wachten.”

Voorzitter Dick Kuijl van Reiger Boys sluit af: “Als club zijn wij zeer content met deze ontwikkelingen en het feit dat er een “positieve vibe” door de club gaat. Er staat weer een herkenbare selectie waarin eigen talent een kans krijgt. Je ziet ook dat spelers die eerder de stap naar een andere vereniging maakten nu graag weer terugkeren. Uiteindelijk willen wij met onze herenselectie een stabiele tweedeklasser worden. De basis daarvoor is inmiddels gelegd en nu breekt de tijd aan om verder te bouwen.”

Tom tekenen 040522

Foto: DP Sportfotgrafie

Op de foto v.l.n.r.
Dirk van Barneveld (Bestuurslid Voetbalzaken), Burak Kepabci (trainer 2e elftal en assistent-trainer), Tom Boukes (hoofdtrainer) en Dick Kuijl (voorzitter)

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl