Avond “Vrienden” en sponsors gaat naar nieuwe seizoen

Voetballogo Vrienden van RBSponsorcommissie rb logoIn november 2021, vlak voordat de lock down begon vanwege de corona, berichtten wij je dat de geplande avond op 10 december helaas niet kon doorgaan. Die avond zouden we een mooi programma aan alle Vrienden en sponsors aanbieden in verband met het 25-jarig bestaan van “De Vrienden”, in samenwerking met de sponsorcommissie.

We schreven toen onder andere: Uitstel, maar geen afstel! Die belofte komen we zeker na. Het liefst hadden we nog in het lopende voetbalseizoen een nieuwe avond gepland. Dat hebben we ook geprobeerd, maar door de zeer drukke agenda’s van zowel Reiger Boys als die van AZ is dat niet gelukt (van AZ zouden Max Huiberts en Michael Koster komen). Ook voor andere zaken die geregeld moesten worden was het te kort dag.

We hebben nu besloten om de avond te plannen in de eerste helft van het nieuwe seizoen, dus nog wel dit kalenderjaar. Ook dan willen we weer een aantrekkelijk programma samenstellen. De precieze datum is nog niet vastgelegd, maar daarover krijg je later informatie. We zullen er alles aan doen om er een mooie avond van te maken.

Met vriendelijke groet,

De organisatoren:
Wil Verkooijen, Wilko Bakker, Hans van der Veldt, Stefanie Hoogland en Ilona Stins

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl