Trainingen vanaf dinsdag 11 januari as

rbnieuw2Naar aanleiding van de bekendmaking dat er voor jongeren tot en met 17 jaar weer gesport kan worden zijn er door Reiger Boys weer een aantal maatregelen genomen om trainen voor zoveel mogelijk jongeren mogelijk te maken. Deze maatregelen gaan in vanaf dinsdag 11 januari 2022.

Dit betekent dat alle trainingen tot en met 19.50 uur mogen plaatsvinden maar wel met bepaalde regels. Om 20.00 uur moet het complex leeg zijn.

Alle trainingen die normaal aflopen om 19.00 uur eindigen om 18.45 uur, zij starten op de normale tijd en trainen dus korter.

Alle trainingen die normaal starten om 19.00 uur beginnen om 18.45 uur. Deze trainingen zijn afgelopen om 19.50 uur.

Het complex dient leeg te zijn om 20.00 uur. Dit betekent dat het voor de laatste trainingsgroep dus niet mogelijk is om te douchen.

De trainingen voor de groepen die trainen vanaf 20.00 uur in het normale trainingsschema komen hiermee te vervallen. Met de teams die tweemaal niet kunnen trainen (teams tot en met onder 19) worden afspraken gemaakt.

Oefenwedstrijden mogen voorlopig alleen worden gespeeld tegen teams van de eigen club. Op trainingsavonden altijd in overleg met de andere teams op het veld.

Namens het bestuur,
Rick Zwanenburg
Bestuurslid voetbalzaken Facilitair

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl