Nieuwe coördinatoren gezocht

rbnieuw2Reiger Boys is een voetbalvereniging die altijd in beweging is. Helaas hoort daar ook bij dat vrijwilligers soms de club verlaten of zich bezig gaan houden met andere taken.

Op dit moment is Reiger Boys opzoek naar nieuwe facilitair coördinatoren die een aantal vrijgekomen leeftijdscategorieën willen coördineren. Wil je de functie liever delen met iemand anders dan is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Een aantal taken voor de functie zijn het maken van de teamindelingen (in overleg met de technische coördinator, het ondersteunen bij vraagstukken en je bent aanspreekpunt voor ouders van kinderen uit jou lichting.

Ben jij nou opzoek naar een gezellige, leerrijke en sociale omgeving waar je jezelf mag zijn en je samen met de overige coördinatoren kan groeien dan komen wij graag met jou in gesprek. Reacties kunnen gestuurd worden naar de hoofd jeugd coördinator, Nicole Nieuwboer, op het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier is ook het functieprofiel op te vragen.

Rick Zwanenburg
Bestuurslid voetbalzaken facilitair

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl