”Nieuwe “Vrienden van Reiger Boys”

Voetballogo Vrienden van RBZaterdag 16 oktober konden er weer 4 nieuwe Vrienden bijgeschreven worden. Zonder aarzelen meldden zich de volgende Vrienden aan: Eric de Hart, Simone van der Kraan, Norman Talma en Ad Jongepier. Natuurlijk zullen hun namen ook een plaatsje krijgen in de vitrine in de kantine.

De “Vrienden” zijn jarig!
Dit jaar bestaan de “Vrienden van Reiger Boys” 25 jaar. Al die jaren hebben de Vrienden de club gesteund met vele, vele acties. Veel is er voor de jeugd gedaan, de MOT-onderhoudsploeg, de toernooien, de aankleding van de kantine, enzovoort. En net als afgelopen zaterdag ontvangen alle vrijwilligers-van-de-maand een cadeaubon van De Vrienden.

We willen weer naar de 100!
In de Vrienden-vitrine is nog genoeg ruimte voor nieuwe Vrienden. Wil je daar ook je naam in hebben? Doen! Je kunt je eenvoudig aanmelden bij de Vrienden door een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het zou heel mooi zijn als ook onze wat jongere leden zich aanmelden. Kom op, selectiespelers van vrouwen en mannen, en andere teams, laat je niet kennen en meld je aan.

Vrijdag 10 december: Vriendenavond en businessclub
Op 10 december vieren de Vrienden het 25-jarig bestaan, samen met de leden van de businessclub (20-jarig bestaan) Alle Vrienden + partner krijgen daarvoor een uitnodiging. De voorbereiding voor de avond zijn in volle gang.

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl