kantinedienstBeste jeugd,

Reiger Boys heeft je hulp nodig. Kom jij ons kantineteam versterken en help jij af en toe mee achter de bar of in de keuken? Vrijwilligerswerk in de kantine van je eigen club is leuk en gezellig en een gratis snack en drankje horen daar ook bij!

Op donderdagavond 28 oktober om 19.30 uur nodigen wij je uit aanwezig te zijn bij ons kantinecrew overleg & info avond.

Van 19.45 uur tot -20.30 uur informeren wij jullie over het reilen en zeilen van de kantine. Je kunt die avond meepraten over jouw ideeën en natuurlijk horen we graag of er punten zijn waar wij als commissie verder mee aan de slag kunnen. Aansluitend zullen we de werkwijze van de keuken en bar met elkaar doornemen en kunnen we onder het genot van een drankje en hapje (door onszelf getapt en gebakken) bijpraten.

Ben jij erbij? Stuur ons een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en heb je vragen of punten om te bespreken, dan horen we dat graag! Tot de 28e

We zoeken uitbreiding van ons vrijwilligersteam Weet jij nog mensen die graag mee willen helpen in de kantine, neem deze dan mee de 28e en stuur ons even vooraf bericht.

Tot dan!
De kantinecommissie

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl