Met de club naar AZ FC Utrecht

Op 17 oktober 2021 om 12:15 uur speelt AZ de wedstrijd AZ - FC Utrecht. AZ nodigt alle leden van v.v. Reiger Boys graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts € 10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje chips mee besteld worden (op het eind van het bestelproces).

Met deze leuke clubactie verdient Reiger Boys ook nog geld. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: je zit samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen
Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Alle kaarten worden ingedeeld in het tijdslot tussen 10:30 en 11:30 uur, tussen deze tijdstippen kan het stadion betreden worden. Alle bezoekers vanaf 13 jaar dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (voor meer informatie zie AZ.nl/wedstrijden) i.c.m. een geldig legitimatiebewijs. De actie eindigt 11 oktober 2021 23:59 uur.

Bestellen kan via de volgende actielink:
https://tickets.az.nl/tickets/nl/deep-link/token/azfcutrechtvvreigerboys

Ophalen kaarten
Na afloop van de actie zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één keer afgegeven aan de activiteitencoördinator. De kaarten kunnen vervolgens op zaterdag 16 oktober van 9:00 tot 15:00 uur bij mij worden opgehaald in de kantine van v.v. Reiger Boys. (Graag naam waarop besteld is en bestelnummer gereed hebben).

Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl