week van de scheidsrechterOok dit jaar is de 'Week van de Scheidsrechter'. We laten dan onze waardering blijken voor de arbiter. De Week van de Scheidsrechter is van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Tijdens deze week gaan we de scheidsrechter/spelbegeleider bedanken voor de waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Tijdens de Week van de Scheidsrechter gaan we natuurlijk de scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Scheidsrechters bedankt!

Uiteraard gaan ook wij als Reiger Boys 'coronaproof' onze waardering uitspreken richting de scheidsrechters. Want zonder scheidsrechter is het niet mogelijk ieder weekend van voetbal te genieten. Daarom het verzoek om te klappen voorafgaand aan de wedstrijd voor degene die jullie wedstrijd gaat leiden. Dat kan eigenlijk elke zaterdag maar laten we dit met elkaar deze zaterdag of volgende week gewoon doen! Hartelijk dank voor dit gebaar en veel speelplezier. Je kunt je ook aanmelden voor de scheidsrechtersavond via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. volgende week donderdag vanaf 19.00 uur in de Instructieruimte. Een sportieve voetbalzaterdag toegewenst.Namens het bestuur van Reiger Boys,

Eric Smit coördinator scheidsrechters

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl