De kantine van start in het nieuwe seizoen

kantine weer openEind september vorig jaar was de kantine voor de laatste maal geopend dus na bijna een jaar gaan we eindelijk weer open. Vanaf zaterdagmiddag 28 augustus kan je weer als vanouds een kopje koffie, een biertje, wijntje of een snack uit de keuken bestellen. Achter de schermen is hard gewerkt om alles weer in gereedheid te brengen zoals schoonmaken, inkopen van goederen, inruimen van de koelkasten, alle techniek spelend maken, bezetting regelen etc. en we zijn er klaar voor.

Corona maatregelen:
We moeten nog wel rekening houden met een aantal zaken zoals:

  • Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • We zijn verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen. Aan de deuren van de kantine hangt een QR code waarmee je net als vorig jaar je kunt registreren. Bij de bar ligt ook een formulier waar je je gegevens kunt achterlaten indien de app niet werkt op je mobiel of deze niet hebt.
  • We mogen 100% van de capaciteit op 1,5 meter afstand gebruiken. Dit geldt binnen en buiten zoals het bordes.

Nieuwe koffiemachines:
Na zeven jaar trouwe dienst zijn de twee koffiemachines in de kantine vervangen. We kunnen dan ook nog steeds al onze bezoekers trakteren op een kopje koffie, cappuccino, thee of (warme) chocolademelk.

statiegeld plasticStatiegeld op plastic:
In de krant maar ook via radio en TV heeft de overheid laten weten dat per 1 juli statiegeld wordt geheven op plastic flesjes zoals AA, O2, Aquarius, Fuze tea en Chaudfontaine blauw. De prijs van deze producten zijn dan ook met 15 eurocent verhoogd. Er zullen op twee plekken speciale inleverbakken worden geplaatst waar deze lege flesjes in kunnen worden gedeponeerd. Zodra deze bakken vol zijn, leveren wij deze in bij onze leverancier en zal het statiegeld in een pot gestort worden die ten goede komt aan activiteiten voor de jeugd. Je kan dus je flesjes niet bij de kassa inleveren en je statiegeld terug vragen.

RB clubcard nieuw voorReiger Boys clubcard:
In de kantine kun je als vanouds betalen met de Reiger Boys clubcard. Uiteraard kan je ook betalen (contactloos) per pin. Medio september zullen we een nieuwe clubcard introduceren die nog meer voordeel geeft aan onze leden. Dit in samenwerking met onze nieuwe hoofdsponsor Vomar voordeelmarkt. Meer informatie hierover en hoe je in bezit kan komen van deze nieuwe clubcard volgt binnenkort.

Donderdag vergaderavond:
De donderdagavonden worden in het nieuwe seizoen vergaderavonden. Indien er binnen commissies overleg sessies gepland worden zal dit zoveel mogelijk op een donderdagavond worden gedaan. Ook heeft het totaal/dagelijks bestuur altijd zijn overleg op een donderdag. Dit betekend dus dat er op donderdag vanaf 19:30 uur altijd iets te doen zal zijn en met een vaste groep vrijwilligers die 1 maal per maand bij toerbeurt bezoekers zal voorzien van een kopje koffie/thee of een biertje/wijntjes of frisdrank. Ook de selectieteams zullen na de training aanschuiven en zullen er regelmatig teamactiviteiten gehouden worden. Dus ook al heb je geen vergadering of training, kom dan langs voor de gezelligheid. Wij zullen nog laten weten per wanneer de kantine op de donderdag open zal zijn.

Vrijwilligers:
De kantine kan alleen maar draaien met en door vrijwilligers. Gelukkig hebben we al een aardige groep enthousiaste leden of ouders die zich hebben aangemeld om mee te draaien tijdens deze diensten. Dat zijn enkele uren op de zaterdagen, donderdag avonden, zondag ochtend tijdens kaboutertrainingen en tijdens activiteiten zoals keezen, Vomar jeugd BBQ’s, 7x7 avonden, toernooien etc. Dus in de koffiehoek, in de koepel of ronde bar of in de keuken.

Aanmelden hiervoor kan via deze link of via Cindy Talma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen als kantinecommissie onze bezoekers binnenkort eindelijk weer te mogen verwelkomen.

Tot dan,
Danny, Cindy, Simone, Aad en Wilko

Onze demoshop is weer vanaf 23 september elke zaterdag geopend van 10 tot 12 uur.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl