Voorlopige teamindelingen seizoen 2021-2022

rbnieuw2Laatste update per 25 juni 2021 Het is inmiddels begin juni en zoals beloofd kunnen we de nieuwe (voorlopige) teamindelingen bekend maken.

Achter de schermen is door de coördinatoren en technische coördinatoren een monsterklus geklaard om samen met de trainers de teamindelingen te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen.

Dit betekent dat het kan gebeuren dat spelers (en soms ook ouders) teleurgesteld kunnen zijn over de indeling. Helaas is dit niet te voorkomen. De indelingen zijn en blijven voorlopige indelingen die we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben proberen te maken. In de komende weken kunnen er dus nog wat wijzigingen plaatsvinden. We proberen wekelijks een update te geven. Dus 8 juni, 15 juni en 21 juni. Voor vragen kunnen jullie terecht bij de desbetreffende trainer van het team of de coördinator van de lichting. Na de definitieve overschrijvingsdatum, 15 juni aanstaande, worden de indelingen definitief. Het kan echter zo zijn dat sommige indelingen pas aan het begin van het nieuwe seizoen definitief worden. Wij vragen hierbij jullie geduld en begrip.

Wil je bij Reiger Boys komen voetballen? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan via deze link.

Namens de Facilitaire Coördinatoren en Technische Coördinatoren:
Hudson, Carlo, Miriam, Claudia, Alex, Sten, Tom, Burak, Rick en Nicole (Hoofd JeugdCoördinator)

P.S. Meer informatie over overschrijven vindt je hier.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl