FB AZ GRAWe nodigen alle leden van Reiger Boys graag uit om het duel AZ – De Graafschap op 3-11-2018 20:45 uur te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Reiger Boys. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: Je zit samen met je amateurvereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen kan via de volgende actielink: https://voetbal.iticketsro.com/AZ/deeplink.aspx?token=ActieAZDeGraafschapReigerBoys

Werkwijze
De kaarten kunnen tot en met 21-10-2018 online besteld worden. Daarna zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de amateurvereniging. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers op een nader te bespreken plaats en tijdstip worden opgehaald.

Kaartverkoop AZ

FB AZ GRA

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!