logo rvgdef 595x317Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 28 december jongstleden heeft het bestuur afgesproken het rookbeleid buiten op het terrein nader te onderzoeken. De meningen tijdens de ALV waren verdeeld. Een algeheel rookverbod (geheel rookvrij) werd niet direct onderschreven en als bemoeizuchtig ervaren. Wel wordt onderschreven dat het roken niet vlak voor de ingangen moet.

Het bestuur van v.v. Reiger Boys wil de mening van de leden graag inventariseren om toe te werken naar een rookvrij sportterrein. Wij doen dit in navolging van de campagne ‘Op weg naar een rookvrije generatie’ van de Hartstichting en natuurlijk de reacties die we hebben ontvangen van bezorgde ouders van jeugdleden. De binnenruimten van de vereniging zijn al rookvrij. Denk hierbij aan de kantine, ontvangstruimte, kleed- en instructieruimten.

U kunt hier de vragenlijst invullen.

In geval van vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De uitkomsten van de inventarisatie worden op de eerst volgende extra ALV ter besluitvorming voorgelegd. U wordt tijdig geïnformeerd over de datum.

Het sportieve groet,
Het Bestuur v.v. Reiger Boys