2018Zaterdag 6 januari 2018 is de dag waarop de traditionele nieuwjaarswedstrijden en de nieuwjaarsreceptie zullen worden gehouden.

Ontvangst en lunch
Voorafgaand aan de wedstrijden is er voor de aangemelde spelers/speelsters, alsmede voor ereleden, leden van verdienste, oud-voorzitters (zij ontvangen een aparte uitnodiging) en huidige bestuursleden een ontvangst met koffie/thee met iets lekkers en een gezamenlijke lunch (zie hieronder voor de tijden).

Aanmelden
Oud-1ste elftal spelers/speelsters van Reiger Boys en ereleden, leden van verdienste en de erevoorzitters worden persoonlijk uitgenodigd. Zij kunnen zich aanmelden via deze link.

De Nieuwjaarsreceptie begint om 15.00 uur. We hopen van harte dat veel leden, oud-leden en andere belangstellenden elkaar dan een voorspoedig Nieuwjaar zullen komen wensen. Natuurlijk zal er die middag live muziek zijn. Voor de receptie hoef je je niet van te voren aan te melden.

Het gehele programma:

  • 11.00 – 12.00 : Ontvangst en gezellig samenzijn. Koffie/thee met iets lekkers.
  • 12.00 uur : Gezamenlijke lunch.
  • 13.30 uur : Aanvang wedstrijden: oud-oud tegen oud-oud (dames en heren), Heren1 tegen jong-oud-Heren1 + Dames1 tegen jong-oud-Dames1. (Alle wedstrijden beginnen dus tegelijk!).
  • 15.00 uur : Aanvang nieuwjaarsreceptie (ca. 16.00 uur: nieuwjaarsspeech van de voorzitter en eventueel huldiging van jubilarissen).

* Voor de ochtend, de lunch en de wedstrijden moet je je aanmelden.

* Voor de receptie hoef je je niet aan te melden.

N.B. Uiteraard zijn leden, oud-leden en andere belangstellenden ook van harte welkom om naar de wedstrijden te komen kijken en te genieten van de voetbaltechnische hoogstandjes van de “oudjes”.

De organisatoren,
Peter Coesel en Hans van der Veldt

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button