Verenigings nieuws

scheidsrechtersavondBeste ouders, spelers, trainers, begeleiders en (aankomend) clubscheidsrechter(s),

De competitie is inmiddels een aantal weken van start. Wat mooi dat dit weer mogelijk is. De scheidsrechter is belangrijk om de wedstrijden goed en sportief te laten verlopen. Ook als je zelf de fluit moet hanteren als ouder/speler/trainer/begeleider. Daarom de hoogste tijd voor een scheidsrechtersavond en iedereen is van harte welkom!

De avond wordt gehouden op donderdag 30 september as. vanaf 19.00 uur in de instructieruimte van Reiger Boys. Meld je aan! Tijdens de avond wordt onder meer de spelregels doorgenomen en ook het digitale wedstrijdformulier komt aan bod. Tevens kun je je aanmelden voor de KNVB cursus clubscheidsrechters. Uiteraard is jullie inbreng belangrijk. We kijken uit naar je komst en laat weten of je in de gelegenheid bent.

Tot donderdag de 30e en je gaat sowieso niet met lege handen naar huis, want het is de week van de scheidsrechter. Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-15571231. Zie voor meer informatie: https://www.knvb.nl/assist/assist-scheidsrechters/week-van-de-scheidsrechter

Sportieve groet namens het bestuur van Reiger Boys,
Rick Zwanenburg (Bestuurslid voetbalzaken facilitair (a.i.)
Stefanie Hoogland (Bestuurslid Vrijwilligerszaken)
Jack Wezepoel
Eric Smit (Coördinator scheidsrechters, 06-15571231)

nw logo grote club actieZaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor Dug-outs. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Wat kun je winnen?

 • Bij 20 of meer verkochte loten krijg je via onze vereniging toegang tot gave 20-loten-acties.
 • Deel jouw verkoopfilmpje met #groteclubactie en maak kans op een Nintendo Switch
 • Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op mooie prijzen.

Ga voor meer informatie over alle winacties naar clubactie.nl/winacties
Daarnaast heeft Reiger Boys ook nog mooie prijzen voor het best verkopende team en de top 5 best verkopende spelers!
Het winnende team krijgt patat + snack + drinken in de kantine.
De best verkopende spelers van de club winnen:
1e speler: € 50 Clubcardtegoed
2e speler: € 40 Clubcardtegoed
3e speler: € 30 Clubcardtegoed
4e speler: € 20 Clubcardtegoed
5e speler: € 20 Clubcardtegoed

MELD JE HIER AAN!

Tip: verkoop online loten
Wil je meer loten verkopen? Scan zelf de QR-code en deel eenvoudig de verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij de kantine voor 18 november 2021. Wij wensen je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Succes!

Simone van der Kraan
Activiteitencoördinator
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo HHW Sport nvIn de komende weken zal een aantal basisscholen uit Heerhugowaard sportdagen houden op het complex, in totaal circa 3.000 kinderen. Deze sportdagen vinden plaats onder schooltijd en zullen voor onze trainingstijden weer afgelopen zijn. De coördinatie is volledig in handen van Sport NV en het bestuur heeft zoveel mogelijk praktische zaken vooraf met Sport NV afgestemd.

Onderstaand een overzicht:

 • Maandag 13 september
 • Dinsdag 14 september
 • Vrijdag 17 september
 • Donderdag 23 september
 • Vrijdag 24 september
 • Maandag 27 september
 • Dinsdag 28 september

In geval van vragen of opmerkingen kunt u deze laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

RB shirts Brazilie

Er wordt wel eens de vraag gesteld wat wij doen met oude of voormalige kleding van de club. Deze wordt na de periode van drie jaar of bij het stoppen van een sponsor waar de naam op de kleding staat gedoneerd aan een stichting.

Zo hebben we de laatste jaren al verschillende foto's gezien van lokale jeugd uit alle hoeken van de wereld. Deze maal ontvingen wij een foto van kleding die terecht is gekomen bij een groep kinderen in Brazilie. Zo te zien zijn ze erg blij en krijgt de kleding een tweede leven.

 

gevonden en verloren voorwerpen

gevonden voorwerpen 040921

Het is altijd vervelend om dingen kwijt te raken. Bij Reiger Boys worden gevonden voorwerpen in een bak in de ontvangstruimte (links in de gang naar de kleedkamers) verzameld. Mocht er iets achtergebleven zijn in kleedkamers, kantine of andere ruimtes, dan wel iets gevonden zijn op de velden, zal dat hier te vinden zijn. Deze bak zal ik wekelijks “legen”. Alle gevonden voorwerpen zullen 3 maanden in bewaring worden gehouden !

Mocht u iets kwijt zijn, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik zal dan kijken of dit tussen de “gevonden voorwerpen” zit en u hierover informeren. Bij vondst kunt u een afspraak maken om uw “voorwerp” af te halen. Handige tips om zoveel mogelijk verlies te voorkomen, zijn :

 • Stop alles wat in kleedkamer achterblijft in je sporttas
 • Stop gedragen of natte kleding direct in een aparte tas in je sporttas of in de teamtas
 • Hou als team de indeling goed in de gaten (1L = in kleedkamer 1 aan linkerkant), dus ga aan de goede kant in de kleedkamer zitten.
 • Zorg er samen voor dat de kleedkamer na afloop gecontroleerd wordt op achtergebleven spullen.

Groet
Monique

IMG 1083 IMG 1084
IMG 1086 IMG 1087

Vanmorgen eindelijk weer een "normale" zaterdag. Een dag waar we met ze allen lang op hebben gewacht. Om 8 uur stonden de eerste vrijwilligers al te trappelen om weer aan de gang te kunnen met werkzaamheden zoals in de kantine, de keuken, de demoshop en de ontvangstdienst.

Voor een aantal was het nieuw en voor andere was het al weer lang geleden dat ze deze taak konden vervullen. Maar iedereen was enthousiast en blij te zien dat we eindelijk weer vele bezoekers konden verwelkomen op ons complex.

283fb9b1 1312 45c6 8458 0ccacba09590De afgelopen dagen zijn de mannen van Pilkes uit Stompetoren druk bezig geweest met de montage van de nieuwe led-verlichting op ons complex. Inmiddels zijn alle oude armaturen van de masten verwijderd en daarvoor zijn nieuwe led-armaturen voor in de plaats gekomen.

Maandag zal het resterende werk worden uitgevoerd zoals het monteren en aansluiten van de bijbehorende stuurapparatuur. Dit betekend dat vanaf maandagavond het nieuwe systeem operationeel is.

Er zijn al vragen gekomen over de bediening zoals hoe kan ik het systeem nu aan en uit zetten. De technische ploeg vanuit Reiger Boys zal zorgen dat alle trainers die het hoofdveld gebruiken op korte termijn geinformeerd worden.

Webshop logoOp vele verzoek zal zondag 12 september en zondag 19 september tussen 10:00 en 12:00 uur de demoshop open zijn speciaal voor (ouders van) de kabouters.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Morgen beginnen we weer echt met het seizoen. We zijn er klaar voor!

Nog even de belangrijkste Corona maatregelen voor het voetbal op een rij:

 • Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
 • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt.
 • Sportkantines zijn gelijk getrokken met reguliere horeca. De volgende maatregelen zijn van toepassing: er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, maar triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Dus meld je aan met de QR code bij de ingang van de kantine en nuttig je consumptie zittend of buiten.

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl