Verenigings nieuws

rbnieuw2Dinsdag 3 maart en donderdag 5 maart gaat Scott Swart samen met Dirk-Jan van Barneveld het jeugdbeleid presenteren wat dit seizoen nog in voorbereidingsfase is en aankomend seizoen gehanteerd gaat worden. Aangezien er mogelijk vragen en wat onduidelijkheden zijn over de visie en het beleid willen Dirk en Scott deze zo ver mogelijk wegnemen. Ook duidelijk maken waar de club voor staat, hoe de visie eruit ziet, volgens welke regels we handelen en waarom dit gebeurd.

Graag zien wij op dinsdag 3 maart alle trainers/ouders en andere betrokkenen van de kabouters t/m de 0.12 (zowel jongens als meiden!). Op donderdag 5 maart doen we dit voor de 0.13 t/m 0.19 (zowel jongens als meiden!). De spelers/speelsters die in 0.17 en hoger spelen, mogen zelf aansluiten indien hij/zij dat willen.

rbnieuw2Wij zoeken een ambitieuze trainer voor ons 2e elftal, een TC3 diploma is een pre. De nieuwe trainer is verantwoordelijk voor het verzorgen van de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en de coaching van het 2e elftal tijdens de wedstrijden op de zaterdagen.

Wij zoeken een trainer die in staat is om de spelers technisch en tactisch te verbeteren en te ontwikkelen voor een mogelijke stap naar het 1e elftal. Vanzelfsprekend werk je veel samen met de Hoofdtrainer van de Heren selectie.

Heb je belangstelling en voldoe je aan bovenstaande criteria, stuur dan een sollicitatie (inclusief CV) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

nieuwe pupillen doelenOnlangs zijn vier nieuwe pupillendoelen besteld die vanaf morgen op veld 3 in gebruik genomen kunnen worden. Doordat deze doelen zijn voorzien van wielen aan een kant zijn ze ook eenvoudig verplaatsbaar.

Deze doelen vervangen een aantal oude doelen die dusdanig versleten waren dat deze inmiddels zijn vernietigd.

Met dank aan de mannen van de MOT voor het in elkaar zetten en het plaatsen van de netten.

rbnieuw2Vanaf 2020 start Reiger Boys met haar eigen voetbalschool! De voetbalschool is bedoeld voor alle leden binnen de volgende leeftijdscategorie:

Onder 8 t/m onder 15.

Het maakt bij de voetbalschool niks uit of je een jongen of een meisje bent. Of je selectie speelt of geen selectie. Het is voor iedereen!

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden

Beau BourgonjeLieve mensen,

Graag willen wij iedereen bedanken voor alle steun en medeleven bij het overlijden van onze lieve kleine Beau. Bloemen, kaarten, telefoontjes, berichtjes het was hartverwarmend voor ons en missen ons kleine mannetje enorm.

Nogmaals heel veel dank.

Paula Bourgonje

rbnieuw2
Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainer Raymond Huisman per direct zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder voor dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen, heeft het bestuur gezamenlijk besloten om tussentijds te stoppen met de samenwerking. Het bestuur kan ook de opvolging bekend maken, interim trainer Tom Boukes vult deze rol per direct in voor het restant van het seizoen om het tij te kunnen keren. Wij danken Raymond Huisman voor de samenwerking van afgelopen 1,5 seizoen en wensen hem veel succes in de toekomst.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarslunch zijn de jubilarissen gehuldigd. Twee leden waren 25 jaar lid, twee leden 40 jaar lid en vier leden 50 jaar lid. 

  • 25 jaar lid: Roy Langeberg en Harrie Aaldring
  • 40 jaar lid: Nico de Krijger en Piet Schouten
  • 50 jaar lid: Bert de Haas, Ab de Haas (verhinderd), Willem Wijdenes en Jan Peekel

Tevens is Ben Rietveld uitgeroepen tot Ere-voorzitter vanwege het vele werk hij heeft verricht de afgelopen 17 jaar en de laatste 7 jaar als voorzitter. Ben was helaas niet aanwezig. Daarnaast is Andre Elsinga gehuldigd als Erelid. Andre heeft de laatste jaren als penningmeester gefunctioneerd binnen het bestuur en daarvoor allerlei andere taken.

Alle jubiliarissen ontvingen van bestuurlid Stefanie Hoogland, voorzitter Dick Kuijl en penningmeester Michael Willems een grote bos bloemen en het daarbij behorende cadeau.

tafel ontvangstruimteVerschillende personen hebben al gezien dat we een nieuwe tafel hebben in de ontvangstruimte beneden. Deze nieuwe (gekregen) tafel is groter waardoor de mannen van de MOT nu allemaal aan tafel hun kopje koffie kunnen nuttigen op de maandag-, woensdag- en vrijdagmorgen.

Ook kunnen coordinatoren en/of trainers hier gebruik van maken voor een overleg indien de kantine gesloten is.

vrijwilligers december en januari

Gisteren zijn tijdens de nieuwjaarsreceptie twee vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Marco van Langen is vrijwilliger van de maand december geworden. Marco is al enkele jaren actief binnen de club als contributieadministrateur.

Koos Koster is vrijwilliger van de maand januari. Koos is actief als o.a. speaker bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Vrouwen 1 maar ook bij allerlei andere activiteiten zoals de voetbaldagen.

Marco en Koos kregen uit handen van Stefanie Hoogland een mooi boeket, een waardebon namens de Vrienden van Reiger Boys en 25 euro gestort op hun clubcard.

Wil je ook een vrijwilliger in het zonnetje zetten? Nomineer deze dan (klik hier).

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!