Verenigings nieuws

CCE 000062 005Wist u dat het dit seizoen 30 jaar terug is dat onze Vrouwen 1 kampioen werd? Wie herkent wie nog op deze foto? Met het oog op ons jubileum, op 6 juli 2018 bestaan wij 70 jaar, zijn wij nog altijd op zoek op naar oude foto's, krantenknipsels etc. om zo een mooi online jubileumalbum te maken. Wij hebben inmiddels een mooie verzameling, maar er kan uiteraard altijd meer bij.

Stuur de foto's door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

rbnieuw2Via dit bericht willen wij u, als bestuur van v.v. Reiger Boys, op de hoogte brengen van het feit dat wij, als club, genoodzaakt zijn de samenwerking met hoofdtrainer Cor Smit per direct te beëindigen.

Hier ligt een onoverbrugbaar verstoorde werkrelatie aan ten grondslag. Meerdere gesprekken hebben daarin helaas geen verandering gebracht. Voor de korte termijn, tot einde seizoen, zullen wij een tijdelijke oplossing gaan creëren. v.v. Reiger Boys gaat voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Zoe 1Hallo beste Reiger Boys leden!

Ik ben Zoë Oosterhof en sinds kort ben ik één van de vrijwilligers die helpt om invulling aan de ontvangstdienst te geven. Waarom ben ik dit gaan doen? Wel tijdens de schoolstaking van het onderwijzend personeel vroeg de organisatie van de Reiger Boys Voetbaldag vrijwilligers om hand- en spandiensten te verlenen. Aangezien ik voor mijn school maatschappelijke stage moet lopen dacht ik, hé dit lijkt mij wel wat! Deze dag heb ik met plezier geholpen.

Wesley Hoedt SouthamptonAfgelopen week is er een bedrag overgemaakt door Southampton op de rekening van Reiger Boys vanwege de transfer aan het begin van het seizoen 2017/2018 van Lazio Roma naar Southampton. Bij internationale transfers gelden FIFA reglementen. Deze FIFA reglementen schrijven voor dat de nieuwe club van een speler die onder de 23 jaar is en een transfer maakt, een vergoeding betaalt aan de oude club(s) van deze speler. Deze vergoeding dient de kosten te dekken, die de oude club heeft gemaakt om de speler op te leiden. In het seizoen 2005/2006 waarin Wesley 12 jaar werd heeft hij nog één maand bij Reiger Boys gevoetbald. Wij gaan Wesley nog separaat hiervoor bedanken.

Met sportieve groet,
Het Bestuur v.v. Reiger Boys

logo rvgdef 595x317Tijdens de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 28 december jongstleden heeft het bestuur afgesproken het rookbeleid buiten op het terrein nader te onderzoeken. De meningen tijdens de ALV waren verdeeld. Een algeheel rookverbod (geheel rookvrij) werd niet direct onderschreven en als bemoeizuchtig ervaren. Wel wordt onderschreven dat het roken niet vlak voor de ingangen moet.

rbnieuw2Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 28 december 2017 zijn op hoofdlijnen de volgende zaken besproken c.q. besloten:

  • Janny Timisela is per begin van het seizoen 2017/18 aangesteld als trainster voor Jong Reiger Boys.
  • Ben Rietveld vervuld per begin van het seizoen 2017/18 a.i. de rol in van het bestuurslid Zaalvoetbal.
  • Jolien Kater is in november 2017 aangesteld als externe vertrouwenspersoon.
  • Gesprekken met de trainers zijn opgestart.

IMG 0736Gisteren is de avond voor de medewerkers van Reiger Boys gehouden. Een super gezellige avond waar heel veel medewerkers op af zijn gekomen die is georganiseerd door een nieuwe ploeg waaronder enkele Vrouwen 1 speelsters. Tevens is deze avond mogelijk gemaakt door enkele vrijwilligers van onze buren van KSV die zoals vanouds weer achter de bar stonden.

Kijk hier voor het fotoverslag gemaakt door Diane, Paul en Wilko.

70 Jaar Reiger BoysZoals bekend viert Reiger Boys dit jaar het 70-jarig jublileum met tal van activiteiten. Op 6 juli 2018 (exact 70 jaar na de oprichting) wordt hiervoor het startschot gegeven. Gezien de zeer rijke historie van onze vereniging zijn wij op zoek naar oude foto's van de afgelopen 70 jaar. Wij gaan hier een online-album van maken die voor iedereen inzichtelijk is, en er worden een aantal collages gemaakt die in het jubileumjaar tentoongesteld gaan worden in onze kantine. Heeft u oude foto's, denk aan teamfoto's, actiefoto's, maar ook aan gezellige feestjes bij de club, mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

veldverlichtingHet is de afgelopen weken regelmatig voorgekomen dat de verlichting op onze (trainings)velden brand terwijl er niemand meer op het veld aanwezig is. Dit komt omdat trainers in de veronderstelling zijn er na hun ook weer een ander team komt trainen. Dat is helaas niet altijd het geval, zeker in de vakantieperiode of bij slecht weer.

Daarom voor alle duidelijkheid, het is de verantwoordelijk van de persoon die het licht aan doet dat het ook weer uit gaat. Dus controleer altijd of het volgende team wel komt. Is er niemand doe dan het licht weer uit en laat het niet branden.

Gemiddeld betalen wij tussen de 3 en 8 euro per uur als op een veld de verlichting brand. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid masten en armaturen per veld. We praten dus over serieuze bedragen die wij maandelijks als vereniging moeten betalen.