Verenigings nieuws

rbnieuw2Beste leden, ouders/verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Zoals eerder aangegeven heeft de KNVB dinsdag besloten om het amateurvoetbalseizoen als beëindigd te beschouwen. Als Reiger Boys bestuur betreuren we dit, maar tegelijkertijd snappen we dit ook.

Het besluit van de KNVB betekent dat wij als bestuur helaas aanvullende maatregelen moeten treffen om de financiële continuïteit van de vereniging zoveel mogelijk zeker te stellen. Hierover willen we jullie nader informeren alsmede over hoe we nu verder gaan tot het einde van het seizoen.

rbnieuw2

Beste leden, ouders/verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Helaas heeft de KNVB moeten besluiten om het amateurvoetbalseizoen als einde te beschouwen. Als Reiger Boys betreuren we dit maar tegelijkertijd snappen we dit ook.

Dit besluit betekent dat wij als bestuur helaas aanvullende maatregelen moeten treffen. Aanstaande donderdag komt het bestuur virtueel bijeen om dit nader te bespreken en de communicatie op te stellen om jullie nader te informeren.

Klik hier voor de informatie op de website van de KNVB.

Met sportieve groet,
Het bestuur

IMG 2875Zaterdagmiddag 7 maart tijden de rust van de wedstrijd Reiger Boys Heren 1 tegen EVC Heren 1 werd het nieuwe kledingcontract ondertekend. Deze nieuwe overeenkomst tussen SMP / JAKO en Reiger Boys loopt vanaf het komende seizoen voor drie jaar met de mogelijkheid van verlenging van weer drie jaar.

Op dit nieuwe contract mogen wij als vereniging trots op zijn. Het geeft continuïteit en rust binnen onze club. Daarbij geeft SMP en JAKO aan ons het vertrouwen met een ruim sponsor gebaar.

De overeenkomst werd ondertekend door voorzitter Dick Kuijl, vice voorzitter Wil Verkooijen, penningmeester Dave Moors en eigenaar van SMP Jan Kramer. Salesmanager JAKO Raymond Mulder was vanwege omstandigheden verhinderd.

rbnieuw2Beste leden, ouders/verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Op dit moment verkeren we als land maar ook zeker als vereniging in een bijzondere, spannende maar vooral ook onzekere situatie. Hopelijk gaat het goed met jullie en al jullie dierbaren. We missen de trainingen, het kijken van de wedstrijden en de gezelligheid in de kantine!

Reiger Boys is helaas gedwongen gesloten tot tenminste 6 april vanwege de besluiten van de overheid, heel vervelend maar nodig voor ieder zijn en haar gezondheid. Wellicht duurt deze situatie langer dan tot 6 april, daar moeten we op voorbereid zijn. De verwachting is dat ons kabinet en de KNVB ons op korte termijn hierover zullen inlichten. Het laatste nieuws via de KNVB kunt u vinden via de volgende link (klik hier).

Komende week beslist het kabinet over de Corona maatregelen na 6 april. De uitkomst is bepalend voor de KNVB om vast te kunnen stellen of er weer gevoetbald (en getraind) kan worden al dan niet zonder publiek.

rbnieuw2De situatie rondom het Coronavirus heeft impact op verschillende activiteiten. Voorzover we nu weten heeft dit gevolgen voor de onderstaande activiteiten.

  • 7 tegen 7 op 3 april, 17 april en 8 mei zijn afgelast.
  • De voetbalschool sessies op zondagen zijn uitgesteld.
  • De KNVB cursussen juniorentrainer zijn uitgesteld en worden in september en oktober afgemaakt.
  • De geplande bloedafname van Sanquin op woensdag 22 april gaat gewoon door. De overheid heeft hier goedkeuring voor gegeven. Vanwege een tekort aan bloed zal er de komende periode waarschijnlijk een extra ingelast bloedafname moment ingeland worden.
  • Blosse kinderopvang bij Reiger Boys is gesloten tot vooralsnog 29 april.

vrijwilligerswerkReiger Boys is volop in beweging en om onze bijna 1000 leden (waarvan zo'n 800 kinderen) iedere week met plezier te laten trainen en spelen, zijn er vele vrijwilligers nodig. In de aanloop naar het nieuwe seizoen zijn er weer wat leuke vrijwilligersposities vrij.

Bestuurslid voetbalzaken facilitair
Met het vertrek van Frank Heemsbergen komt per 1 april de vacature vrij voor bestuurslid Voetbalfacilitaire zaken. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de portefeuilles: Jeugd, Scheidsrechters, Wedstrijdzaken, Toernooien en activiteiten, 7 tegen 7 en Senioren recreatief. Iedere portefeuille heeft een eigen coördinator. Voor deze functie is een uitgebreide functie-omschrijving aanwezig. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Stefanie Hoogland via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-41918196

Scheidsrechterscoördinator
Als scheidsrechterscoördinator zorg je er met anderen voor dat alle zaken rondom het fluiten bij wedstrijden wordt geregeld. Je hebt een coördinerende taak wat de planning, begeleiding en opleiding van de scheidsrechters betreft. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Frank Heemsbergen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22696808

Diploma SOIII Brian van AlphenDat je je ook als scheidsrechter ook goed je talent kunt ontwikkelen bewijst Brian van Alphen maar weer. Het is Brian namelijk gelukt om het diploma SOIII te behalen. Hierdoor ontgroeit Brian het niveau als verenigingsscheidsrechter en mag hij nu op een nog hoger niveau gaan fluiten.

Brian is als speler van de JO16-2 aktief als voetballer en fluit daarnaast voor de KNVB. In het verleden heeft Brian ook vaak gefloten voor Reiger Boys en heeft hij, samen met Valentijn Bakker, onlangs nog een workshop gegeven aan de jeugd van Reiger Boys.

Wil jij ook wedstrijden gaan fluiten of meer weten hierover? Kom dan donderdag 19 maart naar de scheidsrechtersavond bij Reiger Boys. Kijk dan hier.

schoonmaakmachineNiet veel leden weten dat de mannen van de MOT (Materialen, Opslag en Terreinen) ook de kantine regelmatig schoonmaken naast de vele andere werkzaamheden die zij uitvoeren. De kantine wordt dan geheel leeg gemaakt en de vloer met een schoonmaakmachine schoongemaakt. Echter de schoonmaakmachine heeft het onlangs na ruim 20 jaar trouwe dienst begeven en twee weken terug heeft de MOT een nieuwe schoonmaakmachine in ontvangst genomen.

Deze nieuwe machine, deels aangeschaft uit de opbrengst van het 70 jarig jubileum, maakt niet alleen de vloer veel beter schoon maar is ook een stuk eenvoudiger in gebruik. Geen verlengsnoer nodig maar keurig op een accu. Tevens kan deze nieuwe machine gebruikt worden op andere plekken zoals de vloeren van de keuken en instructieruimtes.

Op de bijgevoegde foto maakt Theo Mulder de eerste meters met deze nieuwe aanwinst.

IMG 2884 IMG 2891

Afgelopen zaterdag zijn er weer twee vrijwilligers gehuldigd. Vrijwilliger van de maand februari is Erwin de Krijger. Erwin is al zo'n 12 jaar wedstrijdsecretaris voor de jeugd. Hij kreeg veel stemmen en wordt geroemd om zijn meedenken en snelle reacties. Vrijwilliger van de maand maart is Claudia Visjager. Zij is bezig aan haar tweede seizoen als coördinator voor de meiden recreatief. Zij doet dit met veel enthousiasme. Daarnaast traint en begeleid zij twee meidenteams. Naast bloemen kregen Erwin en Claudia een VVV bon t.w.v. € 25,00 van de Vrienden van Reiger Boys en € 25,00 op hun clubcard. Beiden bedankt voor jullie inzet!

hogedruk spuit nwDe medewerkers van de MOT (Materialen, Onderhoud, Terreinen) hebben van de “Vrienden van Reiger Boys” een nieuwe hogedruk spuit mogen ontvangen. De oude spuit was echt “op”, van hoge druk was geen sprake meer. Om het zomeronderhoud te vergemakkelijken is een hogedruk spuit hard nodig om bijvoorbeeld alg onder de tribune stoeltjes te verwijderen, aanslag aan plafonds van de doucheruimtes, tegelwanden van de doucheruimtes, moeilijk bereikbare hoeken, afvoerputten reinigen e.d. De medewerkers van de MOT zijn erg blij met dit mooie cadeau.

rbnieuw2Verschillende ouders en trainer hebben vragen gesteld met betrekking tot het coronavirus.

Reiger Boys volgt de richtlijnen van het RIVM. Deze zijn te lezen op www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

Het bestuur van v.v. Reiger Boys

 

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!