Verenigings nieuws

voetbaldag 121217Ondanks de weersomstandigheden gisteren is Reiger Boys er in geslaagd de voetbaldag vandaag door te laten gaan. De 20 vrijwilligers hebben afgelopen dagen hard gewerkt om alles georganiseerd en speelklaar te krijgen. De 120 aanwezige kinderen, die vrij zijn vanwege de staking in het basisonderwijs, vermaken zich met een heus toernooi. In het toernooi spelen clubs als FC Barcelona, Ajax en Celtic. Voor de winnaars zijn er mooie prijzen. Ook zijn er spelletjes binnen en buiten, een lunch en een voetbalquiz. Het weer werkt vandaag gelukkig mee en de kinderen genieten zichtbaar!

afgelastIn verband met de staat van de velden zijn de trainingen die op het trainingsveld en wedstrijdveld 2 gepland zijn voor de rest van de week afgelast.

Het kunstgrasveld is grotendeels sneeuwvrij gemaakt en daar mag weer op worden getraind.

Eventuele veranderingen worden op onze website bekend gemaakt.

It Giet OanOndanks de huidige weersomstandigheden gaat de voetbaldag bij Reiger Boys morgen gewoon door! Gelukkig blijft het dan grotendeels droog en wordt het minder koud. We hebben het programma wel wat aangepast en deels binnen wat georganiseerd. We maken er een mooie sportieve dag van met genoeg gelegenheid om af en toe door te warmen.

We kunnen daardoor nog wel een paar vrijwilligers gebruiken voor de diverse activiteiten binnen en buiten op de dag zelf. Dat kan de hele dag of een dagdeel. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve groet,

Organisatoren en vrijwilligers Voetbaldag Reiger Boys

Bedankt vrijwilligers

Wij zijn verschrikkelijk blij met al onze vrijwilligers. Zonder jullie zou Reiger Boys niet zo zijn zoals het nu is.

Namens het gehele bestuur bedankt voor al jullie vrijwilligerswerk!

2018Zaterdag 6 januari 2018 is de dag waarop de traditionele nieuwjaarswedstrijden en de nieuwjaarsreceptie zullen worden gehouden.

Ontvangst en lunch
Voorafgaand aan de wedstrijden is er voor de aangemelde spelers/speelsters, alsmede voor ereleden, leden van verdienste, oud-voorzitters (zij ontvangen een aparte uitnodiging) en huidige bestuursleden een ontvangst met koffie/thee met iets lekkers en een gezamenlijke lunch (zie hieronder voor de tijden).

Aanmelden
Oud-1ste elftal spelers/speelsters van Reiger Boys en ereleden, leden van verdienste en de erevoorzitters worden persoonlijk uitgenodigd. Zij kunnen zich aanmelden via deze link.

sintenpiet261117Het feest begon al op het trainingsveld. Voetbal Piet, Kunstgras Piet, Schoorsteen Piet en Verliefde Piet lieten maar al te graag hun voetbalkunsten zien tijdens de training van de kabouters. Ze hadden zelfs hun trainingspakken van SMP Sportscare aangetrokken om zo sportief mogelijk voor de dag te komen. De kabouters werden getrakteerd op leuke pietentrucjes en natuurlijk ook op pepernoten. De pieten vonden de afwisseling met het beklimmen van de daken geweldig en hebben al aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn.

Jolien KaterIn november ben ik door het bestuur van v.v. Reiger Boys aangesteld als (nieuwe) externe vertrouwenspersoon. De aanstelling van de vertrouwenspersoon is op dit moment een aanvulling op de gedragscode commissie die sinds eind 2014 in het leven is geroepen.

Ik ben 37 jaar oud en woonachtig in Langedijk. De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk psychologie gestudeerd en heb deze opleiding onlangs afgerond. Inmiddels werk ik als psycholoog bij 113 zelfmoordpreventie.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button