Hoofdbanner site jubileum

Verenigings nieuws

rbnieuw2Een aantal van de leden heeft op dit moment de contributie helaas nog niet (volledig) voldaan. Het bestuur heeft besloten om conform het contributiereglement een speelverbod in te stellen per:

  • 1 november voor de leden welke niets hebben betaald en/of voor deze datum geen regeling hebben getroffen met de contributie administrateur;
  • 15 november voor leden welke geen kledingbijdrage, vrijwilligersbijdrage en/of selectietoeslag, etc. hebben betaald dan wel voor deze datum geen regeling hebben getroffen met de contributie administrateur.

foto Cees KwintOp 5 oktober is op 71-jarige leeftijd Cees Kwint overleden. Cees is tot eind 1990 interim voorzitter geweest tot uiteindelijk Henk Aaldring door de leden werd verkozen. Cees is daarna verhuisd naar het Oosten van het land. De laatste jaren kwam Cees nog geregeld op de nieuwjaarslunch en -receptie en bezocht daarnaast nog af en toe een wedstrijd. In Cees verliezen we een zeer sympathiek, warm mens maar vooral een echte Bourgondiër. Voor eventuele belangstellenden: de crematieplechtigheid vindt plaats op zaterdag 13 oktober om 13.30 uur in de aula van crematorium Slingerbos 15 te Ede Gld.

Namens het Bestuur v.v. Reiger Boys

ontvangstdienst 061018aNaast een gezonde dosis ambitie heeft onze vereniging ook een sociale functie. Hierbij zijn vrijwilligers onmisbaar. Daarom heeft het bestuur het verzoek bij alle selectie teams neergelegd om bij toerbeurt twee spelers(ter)(s) de ontvangstdienst te laten vervullen bij de club.

De staf van de Vrouwen selectie heeft afgelopen zaterdag de spits afgebeten. Speelsters Michelle Knopp en Shanice de Mees waren afgelopen zaterdag aanwezig om ervoor te zorgen dat alle werkzaamheden konden worden uitgevoerd. Meiden, hiervoor dank van alle spelers en scheidsrechters die jullie beiden in de ochtenduren hebben verzorgt.

heerhugowaard logoIn de gemeente Heerhugowaard zijn wij blij met u als vrijwilliger! Daarom willen wij u namens de gemeente Heerhugowaard en MET Welzijn Heerhugowaard hartelijk bedanken voor uw inzet, tijd en toewijding. Wij wensen u alvast veel plezier bij een van de vele workshops en ontmoeten u graag tijdens een van de vele activiteiten!

Kijk voor meer informatie op https://www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/heerhugowaard

IMG 20180929 WA0001Het was vrijdagavond weer een geslaagde en gezellig avondje Keezen in de kantine van Reiger Boys. Vele winnaars gingen met leuke prijsjes naar huis. Wij hopen u allen weer te zien op 14 december bij de volgende Keezavond.

FB AZ GRAWe nodigen alle leden van Reiger Boys graag uit om het duel AZ – De Graafschap op 3-11-2018 20:45 uur te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10 per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts € 2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor Reiger Boys. Voor iedere verkochte kaart ontvangt jouw vereniging namelijk een cashback van € 1,-.

2018 09 22Afgelopen weekend zijn zowel in de zaal als op het veld de eerste teamfoto's gemaakt. Komende zaterdag 29-09 staat onze verenigingsfotograaf Paul weer vanaf 08.00 uur de gehele dag klaar voor het maken van teamfoto's. Hierover hoeft geen afspraak te worden gemaakt. Kom met je team naar het trainingsveld naast het kunstgrasveld en de foto is binnen een paar minuten klaar. Na komende zaterdag worden er ook nog teamfoto's gemaakt op zaterdag 6 en 13 oktober. Na 13 oktober is er geen gelegenheid meer voor het maken van teamfoto's. Het is de bedoeling dat alle foto's later dit seizoen in een speciale 70-jarige jubileumgids komen te staan en tevens wordt er nog een online fotoalbum aangemaakt.

MinutenspelNu de eerste competitiewedstrijden er op zitten zijn ook de eerste winnaars van het minutenspel bekend. Helaas vielen er geen doelpunten bij de wedstrijd van Heren 1, maar dat betekent wel weer dat de €50,- mee gaat naar de volgende thuiswedstrijd en dat er dan dus €100,- in de pot zit. Na de eerste speeldag is er dus gelijk al sprake van een jackpot! Bij Vrouwen 1 was het wel gelijk goed raak want deze wisten in de eerste thuiswedstrijd liefst zes maal te scoren. Aangezien drie van de zes gescoorde minuten niet verkocht zijn wordt het bedrag gedeeld door drie personen die ieder €16,65 tegemoet kunnen zien en hun eerste inleggeld dus al bijna terug hebben. Deze drie personen zijn: Arjan de Back, Monique van Alphen en Paula Bourgonjé. Bij de volgende thuiswedstrijd van Vrouwen 1 zit er wederom €50 euro in de pot.

Voorbeeld RB clubcard 4Vanaf nu ontvang je 10% bonus bij het opwaarderen van je Reiger Boys clubcard via iDeal. Dit betekend dat je bijvoorbeeld bij het opwaarderen van 20 Euro via iDeal je 2 Euro gratis ofwel een biertje of wijntje. Deze actie, die tot eind oktober loopt, moet het gebruik van de clubcard gaan stimuleren.

Het gebruik van de clubcard heeft verschillende voordelen. Je wordt sneller geholpen want je hoeft alleen maar de card af te geven en je krijgt deze direct weer terug zonder gebruik te hoeven maken van de pin terminal. Het zorgt ook voor minder contant geld op de club wat ook weer moeten worden geteld. Er zijn al momenten zoals de woensdagavond en zondagmorgen waarbij er niet meer contant betaald kan worden. Iets wat niet gek is want er zijn al enkele omliggende verenigingen die totaal cash-loos werken.

MinutenspelKomende zaterdag gaat de competitie voor onze selectieteams ook van start en nieuw dit seizoen is dat er bij de thuiswedstrijden van Vrouwen 1 en Heren 1 dit seizoen prijzen zijn te winnen via het Minutenspel.Voor €20,- kan je een minuut aanschaffen die het hele seizoen van jouw blijft. Valt er een doelpunt in jouw minuut dan heb je prijs. Bij de heren zijn er al heel wat minuten verkocht maar bij de vrouwen staan er nog wel wat open. Wil je meedoen? Meld je dan snel aan want komende zaterdag spelen zowel de vrouwen (12.30 uur) als de heren (15.00 uur) hun eerste thuiswedstrijd en worden de eerste prijzen hopelijk verdeeld.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button