Verenigings nieuws

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

Hierbij informeren wij u over de vertaling van de maatregelen naar onze vereniging welke door in de persconferentie afgelopen dinsdagavond 18:00 uur van kracht zijn ingegaan.

Ons complex mag alleen worden betreden door:

 • Spelers en teamstaf zoals (trainers, teambegeleiders, teamverzorgers)
 • (Assistent) scheidsrechters, coördinatoren, MOT medewerkers, bestuursleden
 • Overigen indien deze uitdrukkelijke toestemming vanuit het bestuur hebben
 • Ouders/chauffeurs van bezoekende teams die kinderen brengen worden gezien als teambegeleiders

Dit betekent:

 • Géén ouders op het complex van Reiger Boys teams!
 • Wanneer kinderen worden gebracht gebeurt dit weer op basis van “kiss and ride” maw afzetten en ophalen voor de poort en direct weer weg
 • Geen publiek bij zowel trainingen als wedstrijden
 • Voor spelers en teamstaf is het niet toegestaan te kijken bij andere wedstrijden dan hun eigen wedstrijd

Algemeen:

 • Alle gebruikelijke regels bepaald door het RIVM (waaronder 1,5 meter afstand) blijven van toepassing
 • Hoewel wij uitgaan van ieders eigen verantwoordelijkheid, vragen wij:
  • Trainers om toe te zien dat er geen toeschouwers zijn tijdens trainingen
  • Tijdens wedstrijden de begeleiders toe te zien dat er geen toeschouwers zijn
 • Verzamelen van teams die een uitwedstrijd hebben op de parkeerplaats en niet op het complex.
 • Kleedkamers zijn vooralsnog open, wel nadrukkelijk aandacht voor de 1,5 meter!
 • De kantine is tot nader orde gesloten
 • De instructieruimte in de kantine is alleen op aanvraag geopend voor teamoverleg (geen consumpties mogelijk)
 • Ontvangstdiensten op de zaterdagen draaien gewoon door
 • De verenigingsdienst is ook op zaterdag aanwezig en door de weeks wordt ook op naleving van de regels toegezien

Bijzonderheden:

 • Zaterdag 3 oktober 2020 coachjassen uitreiken 1e verdieping, alleen trainers c.q begeleiders van 10.00 uur tot 14.00 uur
 • DEMO shop blijft open op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur ivm bestellingen. Alleen toegang op afspraak.
 • De week van de scheidsrechter (3 t/m 11 oktober) gaat door
 • Helaas stoppen we tot in ieder geval de winterstop met de pupil van de week
 • 7x7 wedstrijden van 2 oktober zijn uitgesteld naar 13 november
 • Er komt geen voetbaldag in de herfstvakantie
 • 27 oktober Nederlands elftal kijken in de kantine gaat niet door
 • De Algemene Leden Vergadering wordt met 1 maand uitgesteld. Voorlopige datum staat nu op 25 november.

De komende periode zal van ons allemaal veel vragen en wij rekenen op uw begrip en dat iedereen de maatregelen zoals hierboven staan beschreven naleven.

Met sportieve groet,

Het bestuur
v.v. Reiger Boys

week van de scheidsrechterOok dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De ‘Week van de Scheidsrechter’ is van 3 tot en met 11 oktober 2020.

Scheidsrechters zijn van groot belang voor het voetbal bij Reiger Boys. Of het nu een voetbalvader, een scheidsrechter van Reiger Boys of een KNVB official is. Zij maken mede mogelijk dat de spelers elke week van de sport kunnen genieten. Reiger Boys zal in de ‘Week van de Scheidsrechter’ op een mooie wijze de scheidsrechters bedanken voor hun vrijwillige inzet die uiterst gewaardeerd wordt.

De spelers zullen op hun eigen manier tijdens deze week ook wat extra's doen voor alle scheidsrechters. De trainers en begeleiders zijn hierover geïnformeerd, zo verklappen de verrassing nog niet.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

Vandaag tijdens de persconferentie van het kabinet zijn weer vergaande maatregelen aangekondigd per morgenavond 18:00 uur. Op de Rijksoverheidswebsite is te lezen dat er geen publiek bij sportwedstrijden en bij trainingen zijn toegestaan. Daarnaast zal onze kantine dicht zijn.

Als bestuur zullen we de komende dagen nader bekijken hoe dit precies zal werken. Ook verwachten we snel meer informatie vanuit de veiligheidsregio, de gemeente en de KNVB omtrent de te hanteren protocollen.

Wij begrijpen dat dit gevolgen heeft voor iedereen maar ondersteunen de noodzaak voor deze maatregelen.

Met sportieve groet,

Het bestuur
v.v. Reiger Boys

Logo Reiger Boys 70 jaarHet was een verzoek vanuit de klankbord groep of het mogelijk is om alle trainers en begeleiders te voorzien van een coachjas. Dit in verband met de uitstraling van Reiger Boys en uniformiteit voor elke trainer / begeleider bij de leeftijdsgroep van recreatief tot prestatief.

Vanuit de opbrengsten van het 70 jarige jubileum van Reiger Boys en medewerking van JAKO teamsport en SMP kledingleverancier zijn er zo’n 130 coachjassen ingekocht. Na inventarisatie van namen en kledingmaten gaat uitreiken een feit worden.

Zaterdag 3 oktober 2020 van 10.00 uur tot 14.00 uur op de 1e verdieping, naast de lift, kunnen trainers en begeleiders langs komen om zijn of haar coachjas op te halen, na ondertekening van uitgifte formulier.

Kom langs of geef door aan een mede collega trainer / begeleider, want uitreiking is maar éėnmalig.

Tot zaterdag,
Het kledingfonds

foto artikel Rodi 260920Gewoon een maandagochtend na een weekend vol met wedstrijden. De vrijwilligers van de onderhoudsploeg zijn op het complex van voetbalvereniging Reiger Boys keihard aan het werk. De kleedkamers worden schoongemaakt en de kantine wordt aangeveegd, terwijl buiten het gras wordt gemaaid. Het beeld onderstreept nog maar eens dat vrijwilligers ongelooflijk belangrijk zijn bij elke sportvereniging.

“Aan elk nieuw lid dat bij Reiger Boys wil spelen, vragen we of hij of zij ook de club wil helpen. Er zijn ieder weekend veel mensen nodig”, zegt voorzitter Dick Kuijl. “We hebben rond de duizend leden, dat komt neer op zeventig elftallen, dus er moet wel wat gebeuren om alles in goede banen te leiden. We zijn ook bezig met vrijwilligers voor de ontvangstdienst die bij de ingang de bezoekende club’s en de scheidsrechters willen ontvangen. Maar ook betrekken we de ouders meer bij het vrijwilligerswerk. Bovenop de contributie betalen de leden een vrijwilligersbijdrage die kan worden terugverdient, maar belangrijker is dat we vele handen nodig hebben om alles optimaal te laten verlopen.”

Foto: Theo Annes

Kijk voor het volledige bericht op Heerhugowaards Nieuwsblad van Rodi Media

rbnieuw2Inmiddels hebben wij al van zo’n 80% van onze leden de contributie mogen ontvangen. Dank daarvoor!

Iedereen die nog niet heeft voldaan krijgt begin oktober van ons een 2e betalingsherinnering. Het is van belang dat zij de contributie vóór 15 oktober voldoen. Indien dit niet het geval is worden betreffende spelers namelijk geblokkeerd en zijn zij dus niet speelgerechtigd!

Mocht u vragen hebben over de betaling (bijvoorbeeld een verzoek hebben tot termijnbetaling), dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Marco van Langen van de contributieadministratie. Hij is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let wel: verzoeken voor termijnregelingen worden vanaf 15 oktober niet meer geaccepteerd.

rbnieuw2Het seizoen is nu een paar weken van start en ondanks de geldende Corona maatregelen zijn we over het algemeen tevreden.

Complimenten voor de ontvangstdienst
We zijn zeer tevreden over de ontvangstdienst. Iedereen is aanwezig en voert de taken goed uit. De ontvangstdienst wordt door ouders en oudere jeugdspelers gedaan en zij spelen een belangrijke rol bij het goed laten verlopen van de wedstrijddagen. De geldende maatregelen worden hier goed uitgevoerd en er wordt ook op aanvraag weer limonade uitgedeeld in treetjes, geheel Corona Proof. Complimenten voor Daniëlle Nijssen als nieuwe coördinator voor de ontvangstdienst en dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan de ontvangstdienst.

gevonden en verloren voorwerpenHet is altijd vervelend om dingen kwijt te raken. Bij Reiger Boys worden gevonden voorwerpen in een bak in de ontvangstruimte (links in de gang naar de kleedkamers) verzameld. Mocht er iets achtergebleven zijn in kleedkamers, kantine of andere ruimtes, dan wel iets gevonden zijn op de velden, zal dat hier te vinden zijn, Deze bak zal ik wekelijks “legen”. Alle gevonden voorwerpen zullen 3 maanden in bewaring worden gehouden !

Mocht u iets kwijt zijn, dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

wie is wieIn een vereniging met ruim 1000 leden is het lastig om een gezicht bij een naam te hebben. Bijvoorbeeld wie is nu de coordinator, welk gezicht hoort daarbij en hoe kan ik deze persoon bereiken. Speciaal daarvoor hebben we de Wie is Wie pagina ook wel contact of smoelenboek. Klik hier om deze te bekijken.

Op deze pagina niet alleen de leden van het bestuur maar ook de meeste commissie's. Op deze pagina ontbreken echter nog enkele foto's dus aan deze personen het verzoek om een foto van jezelf te sturen. Heb je deze niet of geen recente, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij schieten graag een foto.

wedstrijdshirt 2020 2021De eerder geplande ruildagen zijn uitgesteld ivm leveringsproblemen. Hieronder de nieuwe data.

Indien je wedstrijdkleding die onlangs is uitgereikt niet past dan zijn er twee avonden dat deze geruild kan worden.

- dinsdagavond 13 oktober 2020 vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur / locatie ontvangstruimte beneden
- woensdagavond 14 oktoberr 2020 vanaf 19.00 uur tot 20.30 uur / locatie ontvangstruimte beneden

Geef wel vooraf door wat er niet past, welke maat het moet zijn en je naam / team als speler. Mail dit voortijdig naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

duim omhoog vrijwilligersNu het seizoen weer opgestart is, gaan we ook weer vrijwilligers in het zonnetje zetten. Wie is volgens jou goud waard voor de club en verdient het daarvoor extra gewaardeerd te worden? Meld deze vrijwilliger dan aan via deze link.

Binnenkort worden de vrijwilligers die de meeste stemmen hebben verzameld in het zonnetje gezet.

Met sportieve groet,
Stefanie Hoogland
Bestuurslid Vrijwilligerszaken

Webshop logo site-klDemoshop geopend zaterdag's
van 10:00 tot 12:00 uur

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl