Verenigings nieuws

rbnieuw2Laatste update per 23 juni 2021 Het is inmiddels begin juni en zoals beloofd kunnen we de nieuwe (voorlopige) teamindelingen bekend maken.

Achter de schermen is door de coördinatoren en technische coördinatoren een monsterklus geklaard om samen met de trainers de teamindelingen te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk rekening proberen te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen.

Dit betekent dat het kan gebeuren dat spelers (en soms ook ouders) teleurgesteld kunnen zijn over de indeling. Helaas is dit niet te voorkomen. De indelingen zijn en blijven voorlopige indelingen die we met de grootst mogelijke zorgvuldigheid hebben proberen te maken. In de komende weken kunnen er dus nog wat wijzigingen plaatsvinden. We proberen wekelijks een update te geven. Dus 8 juni, 15 juni en 21 juni. Voor vragen kunnen jullie terecht bij de desbetreffende trainer van het team of de coördinator van de lichting. Na de definitieve overschrijvingsdatum, 15 juni aanstaande, worden de indelingen definitief. Het kan echter zo zijn dat sommige indelingen pas aan het begin van het nieuwe seizoen definitief worden. Wij vragen hierbij jullie geduld en begrip.

rbnieuw2Beste spelers, trainers/begeleiders en ouders,

De nieuwste versoepelingen per 26 juni aanstaande maken het mogelijk dat ook publiek weer welkom is op ons complex. Aanstaande zaterdag is het tevens ook de laatste speeldag voor de zomerstop. Ook dan is er van 10:00 tot 14:00 uur voor iedereen gratis koffie/thee en limonade bij het uitgiftepunt boven bij de kantine.

Let op: de 1,5 meter regel blijft en daar kan door BOA'S nog wel op gehandhaafd worden.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

pilonnenDe afgelopen week hebben al veel trainers en begeleiders de teamkleding en materialen zoals sleutels ingeleverd. Aanstaande dinsdag- en donderdag zijn er weer inlevermomenten.

Dinsdag 29 juni van 19:00 tot 20:30 uur is de laatste en tevens uiterste gelegenheid om alles in te leveren. Dus teamkleding, trainingsmaterialen zoals hessen maar ook sleutels van het complex en ballenkarren. Alles moet ingeleverd worden zodat we aan het begin van het seizoen alles weer kunnen uitgeven want in veel van de gevallen verschuiven trainers naar andere teams en dus ook andere kleedkamers en ballenkar.

Lees meer op het oorspronkelijk bericht.

rbnieuw2Nu we dit bijzondere voetbalseizoen bijna afronden zijn wel alweer druk met de voorbereidingen voor volgend seizoen. Een hopelijk weer vol voetbalseizoen met veel kantinebezoek en activiteiten. Om de activiteiten te organiseren zoeken we nog vrijwilligers. Er zijn diverse activiteiten waar we nog organisatoren voor zoeken.

Barbecues
We starten het seizoen met barbecues voor alle lichtingen van de jeugd. Wil je een handje helpen op één van de avonden, meld je dan aan via de link onderaan dit bericht.

Reiger Boys Voetbaldag
In de herfstvakantie, voorjaarsvakantie en de meivakantie organiseren we een Voetbaldag waar spel en plezier hand in hand gaan. Deze dag is inmiddels een echte traditie en we hebben alle informatie en vaste vrijwilligers die willen helpen. Vind je het leuk om dit te coördineren? Meld je dan aan!

Vrijwilligersfeest
De datum ligt nog niet vast maar komend seizoen willen we graag weer een leuke avond organiseren voor onze vrijwilligers. Vind je het leuk om te helpen met de datum plannen, een thema te bedenken en de organisatie? Meld je dan aan!

rbnieuw2Beste trainers en ouders,

We begrijpen dat er diverse wensen zijn om als ouders tegen de kinderen te spelen als afsluiting van het seizoen. Publiek is echter nog niet toegestaan op het complex en kan er dus ook niet gevoetbald worden door ouders. Er komen echter hopelijk snel verdere versoepelingen aan maar tot die tijd houden we ons als club aan de richtlijnen. We zullen het nieuwe seizoen openen met BBQ 's voor alle jeugdleden en ouders en dan hopen we ook traditiegetrouw weer met ouders tegen de kinderen te kunnen voetballen.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Vanaf komende woensdag moeten de kleding en materialen weer ingeleverd worden. Vergeet dit niet. Dit zijn de reeds eerder vermelde data:

 • Woensdag 16 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO10/11/12 ( 16 teams)
 • Donderdag 17 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO13/14/15 ( 15 teams)
 • Dinsdag 22 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO15/16/17/18/19 (14 teams)
 • Donderdag 24 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: MO-teams / Overige senioren + Vrouwen-Heren selectie (12 teams)
 • Dinsdag 29 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO8/9 (14 teams) + kabouters

Indien er teams zijn die nog enkele oefenwedstrijden gepland hebben staan dan is dinsdag 29 juni de uiterste gelegheid om alles gewassen en al in te leveren.

Kijk voor meer informatie op het bericht wat enkele weken al op deze site heeft gestaan. Klik hier.

IMG 0731Het was vanmorgen de laatste "werkdag" van Leo Bilderbeek bij de mannen van de MOT. Na meer dan 40 jaar vrijwilligers werk te hebben gedaan en met 87 jaren jong is het genoeg geweest. Leo is gestart op het oude complex aan de Beukenlaan en is na de verhuizing naar de Lotte Beesedijk meegekomen om minimaal twee dagen in de week allerlei klusjes te doen.

Vanmorgen werdt hij door de heren van de MOT in het zonnetjes gezet en kreeg hij een mooie bos bloemen. Uit handen van voorzitter Dick Kuijl ontving Leo een waardebon zodat hij lekker met zijn familie een keer op het terras bij Wonders kan gaan zitten borrelen of eten. Daarnaast heeft hij een tegoed ontvangen op zijn Reiger Boys clubcard zodat hij voor, tijdens of na de wedstrijd van Heren 1 weer een broodje bal en/of een Heineken 0.0 kan nuttigen.

Leo bedankt voor je inzet.

Bjorn op tribuneOp zondag 16 mei 2021 mocht Jorn Berkhout zijn officiële eredivisiedebuut maken tijdens de wedstrijd AZ – Heracles Almelo (5-0). De 19-jarige centrale verdediger begon zijn loopbaan ooit op de velden van v.v. Reiger Boys. Na enige jaren in het geel-zwart te hebben gespeeld wist de talentvolle Heerhugowaarder in 2013 via de AZ Voetbalschool een plekje te bemachtigen in de jeugdopleiding van zijn favoriete club alwaar hij dit seizoen mocht debuteren in zowel Jong AZ als AZ 1.

Wij spraken met Jorn Berkhout bij zijn voormalige club alwaar hij tevens een wedstrijdshirt overhandigde aan voorzitter Dick Kuijl de Heerhugowaardse club. Deze zal een mooi plekje krijgen in de toekomstige “Wall of Fame” van Reiger Boys. Kuijl is dan ook trots op de prestaties van Berkhout. “Iedere speler is belangrijk voor de club, van jong tot oud, maar als je zoals Jorn je droom weet waar te maken dan zijn wij daar als club natuurlijk ook enorm trots op. Komend seizoen willen wij hier in de kantine een soort eregalerij maken waarin naast het shirt van Jorn ook die van Wesley Hoedt en Stefanie van der Gragt komen te hangen.” Wellicht gevolgd door het shirt van Kenzo Goudmijn want ook die AZ-er, komend seizoen verhuurt aan Sparta, komt bij Reiger Boys vandaan.”

Lees het volledige interview in Het Heerhugowaards Dagblad

Jorn met AZ shirt

Op zondag 16 mei 2021 mocht Jorn Berkhout zijn officiële eredivisiedebuut maken tijdens de wedstrijd AZ – Heracles Almelo (5-0). De 19-jarige verdediger begon zijn loopbaan ooit op de velden van v.v. Reiger Boys. Na enige jaren in het geel-zwart te hebben gespeeld wist hij in 2013 via de AZ Voetbalschool een plekje te bemachtigen in de jeugdopleiding van zijn favoriete club alwaar hij dit seizoen mocht debuteren in zowel Jong AZ als AZ 1.

Afgelopen maandag was Jorn Berkhout bij zijn oude club voor een interview met het Heerhugowaards Dagblad waarbij hij tevens een wedstrijdshirt overhandigde aan voorzitter Dick Kuijl. Deze zal een mooi plekje krijgen in de toekomstige eregalerij van Reiger Boys.

Het uitgebreide interview met Jorn volgt later deze week.

Prijsuitreiking LED 1 low resVoetbalvereniging Reiger Boys heeft als winnaar van "Win Sportveldverlichting" voor maar liefst € 30.000,-- aan sportveldverlichting gewonnen. Deze wedstrijd, georganiseerd door Signify, werd uitgeschreven voor sportclubs. Het bestuur van Reiger Boys besloot mee te doen want een voetbalclub in één van de meest duurzame wijken, namelijk De Stad van de Zon, kan niet duurzaam genoeg zijn. De LED verlichting is dan ook meer dan welkom. Het hoofdveld krijgt binnenkort OptiVision LED-armaturen, voorzien van de Interact Sports Field Lighting applicatie. Hiermee bedienen ze voortaan de verlichting met een eenvoudige swipe. En dankzij de energie-efficiënte LED-verlichting bespaart de club heel wat geld op de elektriciteitsfactuur.

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door Pilkes, een voor Reiger Boys vertrouwde partij. Frans Peelen heeft vorige week namens Signify de cheque overhandigd. Namens het bestuur van Reiger Boys waren Wil Verkooijen, Wilko Bakker, Stefanie Hoogland en Dick Kuijl aanwezig. Het bestuur geeft aan heel blij te zijn met deze prijs en vindt dit een mooie en belangrijke stap naar verdere verduurzaming van het complex.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Tijdens de persconferentie van 28 mei jl. zijn weer diverse verruimingen aangekondigd.

Het bestuur van Reiger Boys heeft naar aanleiding van de persconferentie besloten, dat:

 • Wedstrijden tegen andere clubs voor spelers tot en met 18 jaar ingaande 5 juni a.s. mogelijk zijn mits deze zijn aangemeld bij en bevestigd door de coördinatoren, dit geldt ook voor door de weeks!
 • Er geen ontvangstdienst in juni wordt ingepland, dit betekent dat de trainers/begeleiders verantwoordelijk zijn op de bezoekende club op te vangen, hoekvlaggen en bal te regelen.
 • De verantwoordelijkheid om erop toe te blijven zien dat er alleen trainers/ begeleiders aanwezig zijn bij wedstrijden bij de trainers/begeleiders ligt (m.a.w. er is nog steeds geen publiek toegestaan), er wordt dit seizoen geen verenigingsdienst meer ingepland.
 • Wedstrijdkleding kan worden gebruikt totdat deze volgens het schema dient te worden ingeleverd (zie schema).
  • houdt er rekening mee dat deze gewassen ingeleverd dienen te worden.
 • Na inname wedstrijdkleding kunnen er hesjes in overleg met de coördinatoren ter beschikking worden gesteld.
 • Kleedkamers dit seizoen gesloten blijven mede vanwege beperkte capaciteit bij de MOT. Trainers/begeleiders worden verzocht bezoekende clubs vooraf te informeren dat de kleedkamers gesloten zijn.
 • De kantine dicht blijft. Wel blijft in de maand juni op de zaterdagen de uitgifte van koffie en limonade op de zaterdagen tussen 10 en 12 uur en waar nodig en mogelijk verruimen we de openingstijden. Er wordt zoals eerder aangegeven geen buiten terras gecreëerd.
 • Het gehele complex gesloten is van 28 juni tot en met 1 augustus.

Webshop logo site-klDemoshop is vanaf 4 september
weer geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl