Verenigings nieuws

rbnieuw2Na berichtgeving van de gemeente Heerhugowaard betreffende groot zomer onderhoud gaan de laatste sportvelden in onderhoud vanaf aanstaande maandag 24 juni. Dit betekend dat de wedstrijddoelen worden verwijderd, doelgebieden gevlakt en opnieuw worden ingezaaid.

Voor MOT medewerkers betekend dit dat alle E-goals worden verwijderd en vastgezet, kleedruimtes worden gereinigd, geschilderd, vloeren geschrobd, mankementen worden opgelost etc,etc. Maar ook technische verbeteringen aangebracht, rondom buiten wordt geheel geschilderd en kantine vloer wordt geborsteld.

Dit houdt in dat vanaf maandag 24 juni het gehele sportcomplex “De Wending“ inclusief gebouw is gesloten voor trainingen en betreding tot nader berichtgeving. Alleen Blosse opvang maakt tot 15 juli nog gebruik van de kantine en het ministadion. Tevens hebben we nog de inlevermomenten van de materialen.

Bestuur van v.v Reiger Boys

rbnieuw2AANGEPAST Het is inmiddels 31 mei en zoals beloofd komen de nieuwe (voorlopige) teamindelingen eraan. Vanaf zaterdag 1 juni verschijnen deze op de site onder dit bericht. Achter de schermen is door de coördinatoren een monsterklus gedraaid om samen met trainers, het Hoofd Jeugdopleiding en de scoutingcommissie de teamindeling te maken. Hierbij hebben we zoveel mogelijk proberen rekening te houden met speelsterkte, grootte van de teams, al dan niet bij vriendjes en proberen we teams daar waar mogelijk bij elkaar te houden. Daarnaast hebben we te maken met nieuwe trainers, nieuwe spelers en spelers die stoppen. In totaal delen we zo'n 800 kinderen in in zo'n 55 à 60 teams.

leeuwinnenHet einde van het huidige seizoen of het begin van het nieuwe seizoen, beide namen zijn mogelijk.

Op donderdag 20 juni 2019 zal er op een groot scherm worden gekeken naar de wedstrijd op het vrouwen WK tussen Nederland en Canada in de kantine van Reiger Boys. De wedstrijd start om 18.00 uur. De kantine opent om 17.30 uur maar de keuken is gesloten.

Alle meiden en vrouwen van Reiger Boys worden door de coördinatoren en (nieuwe) trainers uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Ouders zijn ook van harte welkom om de wedstrijd te bekijken en/of in gesprek te gaan met de trainers voor het komende seizoen. Ben je geen lid van Reiger Boys maar wil je toch komen? Doen! We vinden het gezellig als je ook komt en met ons meekijkt naar de wedstrijd. Voor deze avond hoef je je niet aan te melden.

IMG 20190616 vrouwen 2 150619De vrouwen 2 van trainster Fien Timisela en trainer Maurice van Dienst zijn op zaterdag 15 juni gepromoveerd naar de zaterdag 2de Klasse. De wedstrijd v.v. Reiger Boys Vrouwen 2 – FC Dauwendaele Vrouwen 1 werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal. Om 10:45 uur kwam het team en aanhang (supporters) bij Reiger Boys bijeen voor de rit en de wedstrijd op neutrale bodem. De wedstrijd werd gespeeld op het sportpark van Topklasser SSS uit Klaaswaal!

rbnieuw2Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de wegen van Reiger Boys en hoofdtrainster Janny Timisela na dit seizoen zullen scheiden. Ondanks het feit dat wij eerder dit seizoen een contractverlenging zijn overeengekomen voor Janny, heeft zij afgelopen weekend aan het bestuur bekendgemaakt te zullen stoppen. Zaterdag werd in de nacompetitie verloren waardoor degradatie uit de Hoofdklasse een feit is geworden.

Ook Fien Timisela, trainster van Vrouwen 2, zal onze club na dit seizoen gaan verlaten. Fien speelt met Vrouwen 2 komende zaterdag nog voor promotie naar de 2e klasse.

Uiteraard respecteren wij de beslissing van Janny en Fien en zullen ons in de komende periode beraden over de opvolging van hun posities.

Wij danken Janny en Fien voor beider inzet gedurende het seizoen 2018-2019 en wensen beiden alle geluk en succes in de toekomst.

Met sportieve groet,

Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Onderstaand bericht is twee weken geleden via coordinatoren verzonden naar alle trainers en begeleiders. Voor wie dit gemist heeft hebben wij hem ook op onze website gezet.

Het einde van het seizoen nadert. Alle kleding en materialen (sleutels, hoedjes, ballen, hesjes, trainersjassen) dient weer ingeleverd te worden. Dan kan alles weer nagekeken worden en opnieuw gereed worden gemaakt voor het nieuwe seizoen. Dit seizoen is de procedure bijna gelijk aan voorgaande seizoenen.

Echter, we vragen nu extra hulp van trainers/begeleiders om alles nog beter/efficiënter te laten verlopen. Ik wil jullie vragen om onderstaande procedure MET bijlagen door te sturen aan alle begeleiders/(selectie)trainers, betrokkenen.

KGV 050619 2Na enkele dagen van voorbereidende werkzaamheden is het vandaag echt begonnen. Vanaf 8 uur vanmorgen zijn telkens stukken van ruim 45 meter kunstgras uitgesneden, opgerold en daarna vervolgens naar het parkeerterrein afgevoerd. Een klusje die tot ver in de middag heeft geduurd. Op de foto, die vanavond gemaakt is, is te zien dat al het kunstgras is verwijderd. Daarnaast is maandag ook begonnen met het onderhoud van velden 2 en 3. Daar is inmiddels bijna geen grasspriet meer op te vinden.

Volgens onze FaceBook pagina en deze website om de voorgang te kunnen volgen.

onderhoud grasveldWe hebben reeds eerder laten weten dat het onderhoud van een aantal velden maandag 3 juni start. Niet alleen wedstrijdvelden 2 en 3 maar ook worden de voorbereidingen gestart voor de vervanging van het kunstgrasveld.

Wat betekend dit voor trainingen?

 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op het (gras) trainingsveld gepland staan zullen plaats gaan vinden op wedstrijdveld 5. Uitsluitend mag van dit veld gebruik gaan worden en veld 5 ligt direct naast het trainingsveld aan de oostkant van het gebouw.
 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op het KGV gepland staan zullen plaats gaan vinden op wedstrijdveld 1. Uitsluitend mag van dit veld gebruik gaan worden en veld 1 ligt aan de zuid-west kan van het complex.
 • Alle trainingen die volgens het trainingsschema op veld 2 gepland staan komen te vervallen. Mochten teams die hier gepland staan toch willen trainen, dan graag een verzoek per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus niet zomaar op een ander veld gaan trainen.

rbnieuw2Tijdens de ALV zijn op hoofdlijnen, waarbij 46 leden de presentatielijst hebben getekend, zijn de volgende zaken besproken cq besloten:

 • De notulen van de gehouden ALV op 10 december 2018 zijn akkoord en vastgesteld. 

 • Mededelingen
  • Ben Rietveld stopt per direct als voorzitter. Met dit besluit komt er een einde aan een voorzitterschap van zeven jaar. Wij bedanken Ben voor zijn inspanningen!
  • Energie meters geïnstalleerd voor PV collectoren op het dak
  • VVE: Liftonderhoud op de planning.
  • VVE: Schilderwerk buiten zuidkant tijdens zomerreces
  • VVE: Dak inspectie gedaan. Paar reparaties gedaan. Komende 5 jaar in orde.

rbnieuw2In de algemene leden vergadering van 27 mei heeft Ben Rietveld aangegeven te stoppen als voorzitter van vv. Reiger Boys. Met het besluit komt er een einde aan een voorzitterschap van zeven jaar.

In 2011 nam Ben de voorzittershamer over van Koen v.d. Horn. “Ik vind het mooi geweest”, licht de scheidend voorzitter zijn besluit toe. “Ik heb het zeven jaar met plezier gedaan, maar het is tijd voor een nieuwe wind.”

Het bestuur zal zich de komende tijd beraden over zijn opvolging en tot die tijd zal Dick Kuijl als interim de voorzitterstaken waarnemen.

Onder leiding van Ben zijn mooie veranderingen doorgevoerd en resultaten geboekt. Wij willen Ben heel erg bedanken voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

Bestuur, v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Zoals reeds eerder aangekondigd is er aanstaande maandag 27 mei een extra Algemene Leden Vergadering. Alle leden nodigen we uit om in grote getalen hierbij aanwezig te zijn.De agenda inclusief het verslag van de voorgaande ALV van december en een link naar het nieuwe contributiereglement en vrijwilligersprotocol is hier te lezen.

We starten om 20:00 uur en vanaf 19:30 uur staat de koffie klaar.

Bestuur v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!