Hoofdbanner site 2015 2016 NEW

Verenigings nieuws

rbnieuw2Vanaf maandag 18 juni vindt er onderhoud plaats aan de grasvelden en de kleedkamers. Het kunstgras veld is nog wel beschikbaar, alleen op aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Er kan dus getraind worden, maar men heeft dan niet de beschikking over een kleedkamer. Het trainingsschema is niet meer geldig.

rbnieuw2Tijdens de extra Algemene Leden Vergadering, gehouden op 31 mei 2018, zijn een aantal voorstellen om het vrijwillgersprotocol te actualiseren akkoord bevonden. Zie voor de details het artikel Besluiten extra ALV en voor het document (klik hier).

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Tijdens de druk bezochte vergadering op 31 mei 2018, waarbij 73 leden de presentatielijst hebben getekend, zijn samenvattend de volgende besluiten genomen:

  • Het verslag van de ALV van 28 december 2017 wordt goedgekeurd als onderdeel van het jaarverslag tijdens de komende ALV.
  • Goedgekeurde financiële maatregelen, al dan niet bijgesteld tijdens het overleg, om het resultaat structureel te verbeteren ter dekking van de vaste kosten en om tegenvallers op te kunnen vangen:

rbnieuw2Hoewel er nog diverse toernooien en nacompetitie wedstrijden gespeeld gaan worden, zijn de meeste competities al afgerond. De onderhoudswerkzaamheden van de diverse velden zijn reeds of gaan binnenkort van start. Hieronder het schema:

- Onderhoud trainingsveld is reeds gestart, hierop mag niet meer worden getraind. Het onderhoudsteam zal deze week nog een afzetting plaatsen met bordje waarop e.e.a. duidelijk wordt vermeld.

rbnieuw2Ben je van plan volgend seizoen niet meer te voetballen bij Reiger Boys, vergeet je dan niet zo spoedig mogelijk af te melden bij de ledenadministratie. Je kunt hiervoor het afmeldingsformulier van de site gebruiken.

Alleen schriftelijke afmeldingen worden verwerkt. De afmeldingen dienen voor 15 juni binnen te zijn.

Bij te late afmeldingen worden kosten in rekening gebracht voor het nieuwe seizoen.

Els Wezepoel
Ledenadministratie v.v. Reiger Boys

rbnieuw2In het seizoen 2017/2018 is gebleken dat het huidige vrijwilligersprotocol op een aantal punten dient te worden herzien/geactualiseerd, de belangrijkste (voorgestelde) wijzigingen zijn:

  • Opname dat speelblokkade volgt wanneer vrijwilligersbijdrage niet tijdig wordt betaald. (reeds verwerkt, zie par. 1)
  • Een verhoging van het aantal uren van 8 naar minimaal 16 uur om vrijwilligersbijdrage terug te kunnen verdienen. (reeds verwerkt, zie paragraaf 2 e.v.)
  • Het betreft alle ingeschreven spelende leden uitgezonderd zaal. (reeds verwerkt, zie par. 2)

rbnieuw2Het overzicht prognose resultaat 2017/2018 en begroting 2018/2019 (inclusief voorgestelde maatregelen) is beschikbaar en op te vragen bij de penningmeester via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Vragen hierover kunnen worden gesteld tijdens de extra Algemene Leden Vergadering waarin e.e.a. nader zal worden toegelicht.

Voor meer informatie m.b.t de extra ALV klik hier.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button