Verenigings nieuws

Onze huidige vlagger Dinand heeft besloten na dit seizoen bij ons te stoppen en kan zodoende wat meer bij zijn zoon Wouter kijken. Wij zijn Dinand bijzonder dankbaar dat hij ons heeft geassisteerd en wensen hem uiteraard veel succes bij Wouter. Wij zijn dus op zoek naar een vervanger die vanaf volgend seizoen als assistent scheidsrechter gaat fungeren. Wij zijn al volop bezig met een nieuwe grote selectie te formeren met veel spelers uit onze eigen jeugd erbij dus dat gaat weer een leuk seizoen worden.

Als je interesse hebt om ons te komen helpen hiermee neem dan contact op met Nico de Krijger 0621832304 of Tom Boukes 0653466886.

Alvast bedankt!

AVGOp 25 mei 2018 treedt de nieuwe privacy wet in werking. In deze Europese Privacy Verordening (ook wel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en General Data Protection Regulation (GDPR)) wordt een aantal privacy aspecten geregeld waaraan ook de v.v. Reiger Boys zich heeft te houden. Aangezien wij als vereniging privacy belangrijk vinden hebben wij e.e.a. nader onder de loep genomen.

rbnieuw2Ben je van plan volgend seizoen niet meer te voetballen bij Reiger Boys, vergeet je dan niet zo spoedig mogelijk af te melden bij de ledenadministratie. Je kunt hiervoor het afmeldingsformulier van de site gebruiken.

Alleen schriftelijke afmeldingen worden verwerkt. De afmeldingen dienen voor 15 juni binnen te zijn.

Bij te late afmeldingen worden kosten in rekening gebracht voor het nieuwe seizoen.

Els Wezepoel
Ledenadministratie v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Wanneer je geïnteresseerd bent om mee te trainen bij een (selectie)team van Reiger Boys kan je je aanmelden via het daarvoor bestemde aanmeldingsformulier. Vermeld hierin je naam, leeftijd en voetbalgegevens (club, positie, team, links-/rechtsbenig en geboortedatum. Wij raden je aan om je huidige Hoofd Jeugdopleiding alvast te informeren.

Reiger Boys hecht waarde aan een goede relatie met omliggende verenigingen en zal dan ook altijd contact opnemen met de vereniging van de speler/speelster waar wij een aanmelding van ontvangen. Het initiatief om Reiger Boys te benaderen ligt altijd bij de speler/speelster (en ouders) zelf.

vriendenloterij logoDonderdagavond 15 februari hebben wij deelgenomen aan de bel-actie tijdens de Nationale Belmaanden 2018 van de VriendenLoterij om zo geld in te zamelen voor onze clubkas. Tussen 18:30 en 20:30 uur zijn verschillende Reiger Boys-leden benaderd door spelers uit de Vrouwen- / Heren-selectie en ook bestuursleden.

Doordat de helft van de verkochte loten ten goede komt aan het goede doel, in dit geval v.v. Reiger Boys, hebben wij een aanzien¬lijk bedrag binnengehaald ten gunste van onze clubkas. Circa 20 nieuwe loten zijn verkocht en van 15 bestaande loten is het doel aangepast.

azAZ heeft maandag de zestienjarige Kenzo Goudmijn gecontracteerd. De jeugdinternational signeerde een overeenkomst tot medio 2020. Dit seizoen maakt Goudmijn onderdeel uit van AZ Onder 19. In het oefenduel met KV Mechelen maakte hij al zijn officieuze debuut in AZ 1. AZ contracteert Goudmijn en kwam via het Heerhugowaardse Reiger Boys bij de AZ Voetbalschool terecht. In 2012 maakte hij de overstap naar AZ Onder 12.

Lees meer op de site van AZ

rbnieuw2Vorige week hebben wij u op de hoogte gebracht van het per direct beëindigen van de samenwerking met Cor Smit. Het bestuur is op zoek gegaan naar een passende oplossing en is daarin geslaagd. Wij hebben Kamil Karaer bereidt gevonden om tot het einde van het seizoen 2017/2018 het hoofdtrainerschap van Vrouwen 1 op zich te nemen. Kamil zal het hoofdtrainerschap combineren met zijn huidige rol als Hoofd Jeugd Opleiding.

Wij wensen Kamil heel veel succes.

Met sportieve groet,
Bestuur, v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Via dit bericht willen wij u, als bestuur van v.v. Reiger Boys, op de hoogte brengen van het feit dat wij, als club, genoodzaakt zijn de samenwerking met hoofdtrainer Cor Smit per direct te beëindigen.

Hier ligt een onoverbrugbaar verstoorde werkrelatie aan ten grondslag. Meerdere gesprekken hebben daarin helaas geen verandering gebracht. Voor de korte termijn, tot einde seizoen, zullen wij een tijdelijke oplossing gaan creëren. v.v. Reiger Boys gaat voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button