Logo Reiger Boys 70 jaarOver nog geen twee weken start het jubileum jaar Reiger Boys 70 jaar. In dit jubileum jaar zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd van een sponsorloop tot een veiling. Maar ook van de Mini Waard Cup tot een pub quiz. Kortom een jaar lang gezelligheid.

Vrijdagavond 6 juli starten we met een optreden van SIU Heerhugowaard Acrogym, een ballonnenwedstrijd voor de jeugd, de finale van de de Supercup 7x7 en aansluitend muziek van DJ William West. Kortom daar moet je bij zijn.

Al deze acitiveiten worden mede mogelijk gemaakt door vele jubileumsponsoren. Daar kan ook u als bedrijf, ZZPer of particulier ook aan toegevoegd worden. Dat kan zijn sponsoring in de vorm van geld, maar ook bijvoorbeeld prijzen voor een of meerdere activiteiten. Daarnaast kavels voor de veiling die op vrijdag 14 september wordt gehouden.

Wilt u ook het jubileum sponsoren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan contact met u op.

Voor meer informatie kunt u kijken op:

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl

SponsorKliks, gratis sponsoren!