Hoofdbanner site jubileum

Reiger Boys 70 jaar

kids clubactieVoor de verkopers van Grote Clubactie zijn er nog een aantal acties.

  1. De 20-loten-actie. Heb je al 20 loten of meer verkocht? Dan ontvang je een voucher waamee je een gratis entreekaartje krijgen voor een dagje uit of een 2e artikel gratis krijgen op masita.com.
  2. De Kids-verkoopwedstrijd. Heb je al veel loten verkocht? Kijk dan op de Kids-verkoopwedstrijd! Hiermee kun je een Playstation 4 (met spel) winnen, of één van de andere gave prijzen zoals een fiets of trainingspak. Inschrijven kun je op kids.clubactie.nl
  3. Diverse (sport)clinics. Als met z'n tweeën minimaal 50 loten of met een team minimaal 200 loten weet te verkopen, dan maken je kans op een (sport)clinic, zoals een voetbal- of DJ-clinic. Aanmelden kan op kids.clubactie.nl.

Logo Reiger Boys 70 jaarOok op de 2e speeldag van de Mini Waardcup werd weer volop strijd geleverd in maar liefst 9 poules. Het mooie weer en de goede opkomst van het publiek maakte dat er een gezellige en sportieve sfeer heerste op de velden en in de kantine van Reiger Boys.

De winst in de poules ging 4x naar SVW, 3x naar Reiger Boys en 1x naar Hugo Boys en KSV. Lange tijd stond Hugo Boys bovenaan in de tussenstand maar na 113 wedstrijden verspreid over 2 speeldagen was het uiteindelijk SVW die de felbegeerde Mini Waardcup 2018 in ontvangst mocht nemen.

Eindstand Mini Waardcup 2018:

  1. SVW ’27
  2. Hugo Boys
  3. KSV
  4. Reiger Boys

jubileum wijn roodVanaf nu schenken wij in de kantine Jubileum Wijnen. Er zijn drie verschillende soorten. Lavila Merlot Pays D'oc (rode wijn) uit de streek Carcassonne in Frankrijk, Tarani Sauvigon Blanc (witte wijn) uit de streek Toulouse in Frankrijk en Tarani Gamay Rose (Rose wijn) ook uit de streek Toulouse in Frankrijk.

Begin van dit seizoen is door verschillende fijn proevers de keuze gemaakt uit deze soorten wijn en worden geleverd door Rootring Wijnen uit Alkmaar.

veilingteam 140819Gisteravond is de veiling gehouden in het kader van Reiger Boys 70 jaar. Het was een supergezellige avond met vele sponsoren en Vrienden van Reiger Boys. De opbrengst was boven verwachting. Alle veilingstukken zijn verkocht door zowel bieders uit de zaal alswel vakantievierenden leden/sponsoren. Aan het einde van de avond melde de organisatie dat de opbrengst 17.675 euro was. De foto's komen spoedig op de Reiger Boys FaceBook pagina.

Logo Reiger Boys 70 jaarNa de eerste speeldag gaan de pouleprijzen naar KSV en Reiger Boys maar staat Hugo Boys aan kop in de tussenstand om de Mini Waardcup 2018. ‘s Ochtends om 10:00 ging de strijd om de Mini Waardcup los op de velden van Reiger Boys. Tot de laatste wedstrijden bleven de beslissingen uit in de poules. In de categorie JO13 moesten zelfs penalties worden genomen om te bepalen wie 3e of 4e zou worden. De finale bij de JO13 werd een prooi voor Reiger Boys JO13-1 die met 2-0 won van Reiger Boys JO13-2007-1.

Logo Reiger Boys 70 jaarDe poule-indeling en het wedstrijdschema voor de 1e speeldag van de mini Waardcup zijn bekend. Je kunt deze via de volgende link bekijken: Standen en Programma.

De 1e speeldag (zondag 9 september) zal starten met de eerste wedstrijden om 10:00 uur. Om 12:00 uur wordt een lunchpauze ingelast. In deze pauze zal ook de uitreiking plaatsvinden van de ballonnenwedstrijd die op vrijdag 6 juli plaats vond tijdens de opening van het jubileumjaar bij Reiger Boys.

De 1e speeldag zal rond 14:00 uur worden afgesloten met de prijsuitreiking.

grote club actie nwOp zaterdag 15 september 2018 start de Grote Clubactie. Het doel is dit jaar om geld in te zamelen voor het Reiger Boys jeugdweekend dat aan het einde van het seizoen gehouden gaat worden.

Het (ver)kopen van loten is heel eenvoudig.
Binnenkort worden de verkooploten uitgedeeld aan de teambegeleiders, -trainers en/of coaches. De loten worden verkocht voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar onze vereniging.

Logo Reiger Boys 70 jaarAltijd al een rubberboot met motor willen hebben, een compleet geinstalleerde airco voor in de slaapkamer of kantoor, achter het stuur van een Ferrari, een rondvlucht boven Heerhugowaard, een vip sta-tafel op ons bordes, naar de wedstrijd Nederland - Frankrijk in de Kuip, een 6 liter fles wijn, een E-bike of je auto gewassen door onze voorzitter?

Dit en nog veel meer is mogelijk als je komt naar de Veiling in het kader van 70 jaar Reiger Boys op vrijdagavond 14 september. Op deze avond worden zeer fraaie kavels geveild onder leiding van Veilingmeester Jan Kramer en onder toezicht van Notaris A. Demaret van Appel Notarissen.

sta tafelsAfgelopen week zijn zes sta-tafels op het bordes gemonteerd en daar werd gisteren al actief gebruik van gemaakt. Er waren ook personen die al direct een tafel wilden adopteren.

Tijdens de veiling van vrijdag 14 september kan er op vier van deze tafels worden geboden. De overige twee tafels hebben al een eigenaar en dat zijn De Back Metaalconservering Groep en Climapartners. Deze bedrijven hebben deze sta-tafels beschikbaar gesteld.

Webshop logo site-kl

Logo Reiger Boys 70 jaar

Klik op het logo voor al het nieuws

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button