Reiger Boys 70 jaar

Jubileumfeest RB social

Aanmelden kan hier. Vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1688SponsorloopNu alles rondom de Sponsorloop administratief is afgerond blijven er nog twee heel belangrijke dingen over: de overhandiging van het geld en de uitreiking van de prijzen aan de lopers en teams die het meeste sponsorgeld bijeen hebben gelopen.

Uitreiking prijzen: zaterdag 25 mei, om 13.00 uur, in de kantine.

Op deze website hebt u al kunnen zien hoe de prijzen verdeeld zijn. Natuurlijk zijn we alle jongens en meisjes heel dankbaar voor hun deelname aan de sponsorloop. Klik hier voor het overzicht.

We hebben dankzij veel sponsors een flinke hoeveelheid prijzen kunnen toekennen aan de lopers en de teams die het grootste sponsorbedrag binnen brachten.

We nodigen alle jongens en meisjes (inclusief kabouters) en de teams die in de prijzen zijn gevallen uit om aanwezig te zijn. (Als iemand of een team om een of andere reden er dan niet bij kan zijn, zal de prijs op een ander tijdstip overhandigd worden).

Wil Verkooijen en Hans van der Veldt,
Organisatoren van de sponsorloop

1688SponsorloopDe Jubileum Sponsorloop voor de jeugd van Reiger Boys heeft een fraai resultaat opgeleverd. Hoewel de deelname van het aantal jeugdleden wat tegenviel, is het resultaat wat betreft de opbrengst heel mooi te noemen. Nadat alles was ingeleverd via de bank, via de kassa’s in de kantine of gewoon cash bleek dat, na aftrek van enkele kosten en –helaas onvermijdelijk- een beetje BTW, de netto opbrengst maar liefst € 4007,70 is. Voorwaar een prachtig bedrag, bijeengelopen door 105 jeugdleden.

Verdeling opbrengst
Volgens de opzet van de sponsorloop zouden we een 50/50 verdeling maken: 50% voor het goede doel “Spieren voor Spieren” en 50% voor de Jeugdafdeling van Reiger Boys. We zullen een cheque van € 2000,- overhandigen aan Spieren voor Spieren en een cheque van € 2007,70 aan onze jeugdafdeling.

Theo Mulder vliegenVoor wie aan het begin van de avond een twee persoons vliegtuigje boven Heerhugowaard rondjes heeft zien maken, hierin zat Theo Mulder (medewerker MOT en trouwe supporter van Reiger Boys) samen met Robert Bakker. Theo heeft tijdens de Reiger Boys jubileum veiling van 14 september een kavel gekocht en kon nu onder uitstekende weersomstandigheden genieten van een rondvlucht boven onze provincie. Deze begon vanaf vliegveld de Kooij in Den Helder en ging langs de kust richting Bergen en vervolgens over Alkmaar, onze gemeente, Hoorn, Den Oever en weer terug naar de Kooij. Piloot Robert wist te vertellen dat Theo heeft genoten van de vlucht.

spieren voor spierenMogelijkheid 1: cash (contant geld) inleveren op zaterdag 13 april, van 08.30 tot 15.00 uur. Let op: sponsorkaart inleveren! Waar? Bij Reiger Boys, bovenaan de trap, tegenover de Demoshop

Mogelijkheid 2: Via de kassa’s in de kantine (PIN of contant) Zeg duidelijk dat het om de sponsorloop gaat! Let op: sponsorkaart inleveren!

Mogelijkheid 3: Door overmaken op bankrekening van vv Reiger Boys rek.nr. NL56INGB0002108277 onder vermelding van je naam en “Sponsorloop”!

spieren voor spierenZondag 7 april gaat het gebeuren: veel jeugdleden van Reiger Boys gebruiken hun gezonde spieren om met de sponsorloop een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor kinderen die door een ernstige spierziekte niet vrijuit kunnen sporten.

Opgelet: Vanwege de minimale aanmelding van de kabouters (slechts 2) is er geen aparte start voor deze groep. Zonodig kan de enkeling tegelijk met de JO8 t/m JO14 starten.

kabouter met balWoensdag 3 april, van 19.00 - 20.00 uur is de laatste gelegenheid om de sponsorloopkaarten van de kabouters in te leveren! Plaats: de ontvangstruimte van Reiger Boys.

Beste ouders van de kabouters, het zou zo prachtig zijn als op zondag 7 april ook uw kaboutervoetballer van start gaat om voor “Spieren voor Spieren” een mooi bedrag bij elkaar te lopen.

Voor meer informatie over de sponsorloop op 7 april: zie elders op de website.

sponsorloop sponsorkaartVanaf gisteravond is het mogelijk om de kaarten van de sponsorloop in te leveren. Dit kan de komende avonden (afhankelijk van de trainingstijden) nog gebeuren. Bovendien is er nog een “uitloopmogelijkheid” op zaterdag 30 maart (10.00-12.00 uur). Voor de kabouters is de inleverdag zondag 31 maart (hun trainingstijd)

Voor allen geldt: inleveren (het liefst via de trainer/begeleider) in de ontvangstruimte (wedstrijdsecretariaat).

De organisatoren: Wil Verkooijen en Hans van der Veldt

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie
comfortable logo nw

Hoofdsponsor
Zaalvoetbal
logo woest callantsoog
Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

keukensale logo nw
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button