Reiger Boys 70 jaar

0067In het kader van het 70-jarig jubileum dat vanaf 6 juli gevierd gaat worden zijn wij bezig met een online fotoalbum vol met historische plaatjes. Hedenmorgen zijn er weer 40 foto's online gekomen. Het fotoalbum is hier te bekijken. Heeft u ook nog foto's, krantenknipsels e.d. dan zij wij daar zeer blij mee. Deze mogen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Reiger Boys 70 jaarDe start van het jubileumjaar komt met grote stappen dichterbij! Allemaal erg spannend voor de jubileumcommissie, maar we gaan er een mooi jaar van maken. Mede door het vinden van leuke sponsoren, kunnen we voor al onze leden het gehele jaar een leuk programma verzorgen, zonder dat dit de financiële positie van de vereniging ten nadele komt!

Logo Reiger Boys 70 jaarOp deze website zijn de afgelopen maanden al verschillende berichten verschenen over het komende jubileumjaar. Wilt u deze berichten nog eens nalezen dan is daarvoor in het menu een speciaal deel gemaakt. Ga hiervoor naar algemeen en Reiger Boys 70 jaar nieuws.

Hier is ook een overzicht te vinden van bedrijven die het mogelijk maken om dit jubileum te vieren. Dat kan zijn sponsoring in de vorm van geld, maar ook bijvoorbeeld prijzen voor een of meerdere activiteiten. Daarnaast kavels voor de veiling die op vrijdag 14 september wordt gehouden.

Wilt u ook het jubileum sponsoren? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen dan contact met u op.

  Logo Reiger Boys 70 jaar  

Cor Koper Logo

forum logo definitief rgb Wonders logo

belle veu logo

Logo Paper Solutions logo Sanafit
de Olifant logo  logo ballonnenhuis logo La Brocca
Scholten LOGO

 

 

Kaihua

jacco bakker

logo glowgolf heerhugowaard logo temmingwatersport van muijen vignet 2014 fc
logo defromagerie  de waerd logo logo Bollebuik
logo jmf  logo as family Fitness Center  Logo HHW Sport nv
logo profess fysio logo kleinewaarheid logo ravel counsellors
logo train met david  ballorig nieuw logo hartjesfabriek
     

 

Ook hier product of bedrijfsnaam? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

CCE 000062 005Wist u dat het dit seizoen 30 jaar terug is dat onze Vrouwen 1 kampioen werd? Wie herkent wie nog op deze foto? Met het oog op ons jubileum, op 6 juli 2018 bestaan wij 70 jaar, zijn wij nog altijd op zoek op naar oude foto's, krantenknipsels etc. om zo een mooi online jubileumalbum te maken. Wij hebben inmiddels een mooie verzameling, maar er kan uiteraard altijd meer bij.

Stuur de foto's door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

70 Jaar Reiger BoysZoals bekend viert Reiger Boys dit jaar het 70-jarig jublileum met tal van activiteiten. Op 6 juli 2018 (exact 70 jaar na de oprichting) wordt hiervoor het startschot gegeven. Gezien de zeer rijke historie van onze vereniging zijn wij op zoek naar oude foto's van de afgelopen 70 jaar. Wij gaan hier een online-album van maken die voor iedereen inzichtelijk is, en er worden een aantal collages gemaakt die in het jubileumjaar tentoongesteld gaan worden in onze kantine. Heeft u oude foto's, denk aan teamfoto's, actiefoto's, maar ook aan gezellige feestjes bij de club, mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

JubileumcommissieOp 6 juli 1948 werd in café Evers (destijds gelegen aan de Middenweg, ongeveer ter hoogte van de huidige Basserhof) door enkele enthousiastelingen de voetbalvereniging Reiger Boys opgericht. Nu zijn we bijna 70 jaar verder en de club leidt een bloeiend bestaan. Toen werd gevoetbald op een knollenveld op de hoek Middenweg - Rustenburgerweg, nu spelen we al jaren op de prachtige accommodatie aan de Lotte Beesedijk.

rbnieuw2In het seizoen 2018/2019 bestaat Reiger Boys 70 jaar! Dit heugelijke feit willen we uiteraard uitgebreid vieren. Binnenkort starten we met de voorbereidingen van dit jubileum jaar. Lijkt het je leuk om mee te denken over activiteiten, evenementen en feesten of weet je andere leuke dingen voor in dit feestjaar, meld dit dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webshop logo site-kl

Hoofdsponsor
Heren selectieING bank

Hoofdsponsor

Vrouwen selectie

Comfortable Sportcare zwart

Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13
McDonalds Alkmaar HHW kl nw

Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9

Appel notarissen logo
Kledingleverancier

jako-smp logo kl

Ster en subsponsors

SponsorKliks, gratis sponsoren!

facebook button