rbnieuw2Beste spelers, trainers/begeleiders en ouders,

De nieuwste versoepelingen per 26 juni aanstaande maken het mogelijk dat ook publiek weer welkom is op ons complex. Aanstaande zaterdag is het tevens ook de laatste speeldag voor de zomerstop. Ook dan is er van 10:00 tot 14:00 uur voor iedereen gratis koffie/thee en limonade bij het uitgiftepunt boven bij de kantine.

Let op: de 1,5 meter regel blijft en daar kan door BOA'S nog wel op gehandhaafd worden.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Vanaf komende woensdag moeten de kleding en materialen weer ingeleverd worden. Vergeet dit niet. Dit zijn de reeds eerder vermelde data:

 • Woensdag 16 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO10/11/12 ( 16 teams)
 • Donderdag 17 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO13/14/15 ( 15 teams)
 • Dinsdag 22 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO15/16/17/18/19 (14 teams)
 • Donderdag 24 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: MO-teams / Overige senioren + Vrouwen-Heren selectie (12 teams)
 • Dinsdag 29 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO8/9 (14 teams) + kabouters

Indien er teams zijn die nog enkele oefenwedstrijden gepland hebben staan dan is dinsdag 29 juni de uiterste gelegheid om alles gewassen en al in te leveren.

Kijk voor meer informatie op het bericht wat enkele weken al op deze site heeft gestaan. Klik hier.

IMG 0731Het was vanmorgen de laatste "werkdag" van Leo Bilderbeek bij de mannen van de MOT. Na meer dan 40 jaar vrijwilligers werk te hebben gedaan en met 87 jaren jong is het genoeg geweest. Leo is gestart op het oude complex aan de Beukenlaan en is na de verhuizing naar de Lotte Beesedijk meegekomen om minimaal twee dagen in de week allerlei klusjes te doen.

Vanmorgen werdt hij door de heren van de MOT in het zonnetjes gezet en kreeg hij een mooie bos bloemen. Uit handen van voorzitter Dick Kuijl ontving Leo een waardebon zodat hij lekker met zijn familie een keer op het terras bij Wonders kan gaan zitten borrelen of eten. Daarnaast heeft hij een tegoed ontvangen op zijn Reiger Boys clubcard zodat hij voor, tijdens of na de wedstrijd van Heren 1 weer een broodje bal en/of een Heineken 0.0 kan nuttigen.

Leo bedankt voor je inzet.

Bjorn op tribuneOp zondag 16 mei 2021 mocht Jorn Berkhout zijn officiële eredivisiedebuut maken tijdens de wedstrijd AZ – Heracles Almelo (5-0). De 19-jarige centrale verdediger begon zijn loopbaan ooit op de velden van v.v. Reiger Boys. Na enige jaren in het geel-zwart te hebben gespeeld wist de talentvolle Heerhugowaarder in 2013 via de AZ Voetbalschool een plekje te bemachtigen in de jeugdopleiding van zijn favoriete club alwaar hij dit seizoen mocht debuteren in zowel Jong AZ als AZ 1.

Wij spraken met Jorn Berkhout bij zijn voormalige club alwaar hij tevens een wedstrijdshirt overhandigde aan voorzitter Dick Kuijl de Heerhugowaardse club. Deze zal een mooi plekje krijgen in de toekomstige “Wall of Fame” van Reiger Boys. Kuijl is dan ook trots op de prestaties van Berkhout. “Iedere speler is belangrijk voor de club, van jong tot oud, maar als je zoals Jorn je droom weet waar te maken dan zijn wij daar als club natuurlijk ook enorm trots op. Komend seizoen willen wij hier in de kantine een soort eregalerij maken waarin naast het shirt van Jorn ook die van Wesley Hoedt en Stefanie van der Gragt komen te hangen.” Wellicht gevolgd door het shirt van Kenzo Goudmijn want ook die AZ-er, komend seizoen verhuurt aan Sparta, komt bij Reiger Boys vandaan.”

Lees het volledige interview in Het Heerhugowaards Dagblad

Jorn met AZ shirt

Op zondag 16 mei 2021 mocht Jorn Berkhout zijn officiële eredivisiedebuut maken tijdens de wedstrijd AZ – Heracles Almelo (5-0). De 19-jarige verdediger begon zijn loopbaan ooit op de velden van v.v. Reiger Boys. Na enige jaren in het geel-zwart te hebben gespeeld wist hij in 2013 via de AZ Voetbalschool een plekje te bemachtigen in de jeugdopleiding van zijn favoriete club alwaar hij dit seizoen mocht debuteren in zowel Jong AZ als AZ 1.

Afgelopen maandag was Jorn Berkhout bij zijn oude club voor een interview met het Heerhugowaards Dagblad waarbij hij tevens een wedstrijdshirt overhandigde aan voorzitter Dick Kuijl. Deze zal een mooi plekje krijgen in de toekomstige eregalerij van Reiger Boys.

Het uitgebreide interview met Jorn volgt later deze week.

Prijsuitreiking LED 1 low resVoetbalvereniging Reiger Boys heeft als winnaar van "Win Sportveldverlichting" voor maar liefst € 30.000,-- aan sportveldverlichting gewonnen. Deze wedstrijd, georganiseerd door Signify, werd uitgeschreven voor sportclubs. Het bestuur van Reiger Boys besloot mee te doen want een voetbalclub in één van de meest duurzame wijken, namelijk De Stad van de Zon, kan niet duurzaam genoeg zijn. De LED verlichting is dan ook meer dan welkom. Het hoofdveld krijgt binnenkort OptiVision LED-armaturen, voorzien van de Interact Sports Field Lighting applicatie. Hiermee bedienen ze voortaan de verlichting met een eenvoudige swipe. En dankzij de energie-efficiënte LED-verlichting bespaart de club heel wat geld op de elektriciteitsfactuur.

De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden door Pilkes, een voor Reiger Boys vertrouwde partij. Frans Peelen heeft vorige week namens Signify de cheque overhandigd. Namens het bestuur van Reiger Boys waren Wil Verkooijen, Wilko Bakker, Stefanie Hoogland en Dick Kuijl aanwezig. Het bestuur geeft aan heel blij te zijn met deze prijs en vindt dit een mooie en belangrijke stap naar verdere verduurzaming van het complex.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Tijdens de persconferentie van 28 mei jl. zijn weer diverse verruimingen aangekondigd.

Het bestuur van Reiger Boys heeft naar aanleiding van de persconferentie besloten, dat:

 • Wedstrijden tegen andere clubs voor spelers tot en met 18 jaar ingaande 5 juni a.s. mogelijk zijn mits deze zijn aangemeld bij en bevestigd door de coördinatoren, dit geldt ook voor door de weeks!
 • Er geen ontvangstdienst in juni wordt ingepland, dit betekent dat de trainers/begeleiders verantwoordelijk zijn op de bezoekende club op te vangen, hoekvlaggen en bal te regelen.
 • De verantwoordelijkheid om erop toe te blijven zien dat er alleen trainers/ begeleiders aanwezig zijn bij wedstrijden bij de trainers/begeleiders ligt (m.a.w. er is nog steeds geen publiek toegestaan), er wordt dit seizoen geen verenigingsdienst meer ingepland.
 • Wedstrijdkleding kan worden gebruikt totdat deze volgens het schema dient te worden ingeleverd (zie schema).
  • houdt er rekening mee dat deze gewassen ingeleverd dienen te worden.
 • Na inname wedstrijdkleding kunnen er hesjes in overleg met de coördinatoren ter beschikking worden gesteld.
 • Kleedkamers dit seizoen gesloten blijven mede vanwege beperkte capaciteit bij de MOT. Trainers/begeleiders worden verzocht bezoekende clubs vooraf te informeren dat de kleedkamers gesloten zijn.
 • De kantine dicht blijft. Wel blijft in de maand juni op de zaterdagen de uitgifte van koffie en limonade op de zaterdagen tussen 10 en 12 uur en waar nodig en mogelijk verruimen we de openingstijden. Er wordt zoals eerder aangegeven geen buiten terras gecreëerd.
 • Het gehele complex gesloten is van 28 juni tot en met 1 augustus.

scheidsrechter 1 280521Heb je er ook zo genoeg van die Coronatijd? Je wilt weer wat gaan doen en dat kan en mag als het goed is binnenkort!. Kom in actie en wie weet is het fluiten als clubscheidsrechter iets voor jou. Je zal goed worden begeleid door ervaren scheidsrechters en wordt uitgenodigd voor interessante scheidsrechters avonden met aansprekende gasten en spelregel uitleg. Ook kun je na enige tijd een KNVB scheidsrechters opleiding volgen. De kosten die betalen wij uiteraard als Reiger Boys want de scheids is het visitekaartje van onze club.

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Eric Smit, scheidsrechters coördinator. 06-15571231 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook vrouwelijke scheidsrechters zijn zeer welkom, want we willen een afspiegeling zijn. Meld je aan.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Langs deze weg willen wij jullie informeren dat het bestuur onlangs, in navolging van andere clubs, heeft besloten af te zien van eventueel mogelijke deelname van de Regiocup om de volgende redenen:

 • Last minute optuigen van de organisatie waaronder ontvangstdienst, verenigingsdienst, scheidsrechters.
 • De inname van de kleding en materialen start zoals ieder jaar half juni, zodat we deze tijdig gereed kunnen maken voor het komende seizoen.
 • Grasvelden zijn deels in onderhoud.
 • Kleedkamers dienen voorals nog gesloten te blijven en publiek is vooralsnog niet welkom op het complex.
 • Eerder deze maand heeft het bestuur al besloten voor dit seizoen geen inkopen meer voor de kantine te doen en ook geen buiten terras te creëren.

Inmiddels is de KNVB op de hoogte gesteld van ons besluit om af te zien van deelname.

Wij hopen op jullie begrip en bereiden ons graag voor op de start van het volgende seizoen met weer publiek om het complex, een kantine en kleedkamers die weer open zijn.

Met sportieve groet,
Het bestuur
v.v. Reiger Boys

rbnieuw2Het einde van het seizoen is in zicht ondanks het Coronavirus. Dit betekent dat aan het einde van het seizoen alle ter beschikking gestelde kleding, materialen / sleutels en coachjas dient te worden ingeleverd. Zowel voor vertrekkende/stoppende leden als voor leden die volgend seizoen blijven voetballen en trainers / begeleiders die stopen bij v.v. Reiger Boys.

De procedure voor inname seizoen 2020-2021 is dit jaar als volgt:

 • De teamtassen, sporttassen, trainingspakken en (indien van toepassing) trainingskleding dient gewassen en in goede staat te worden ingeleverd bij het kledingfonds van v.v. Reiger Boys in de kantine (niet in de demoshop) op:
  • Woensdag 16 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO10/11/12 ( 16 teams)
  • Donderdag 17 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO13/14/15 ( 15 teams)
  • Dinsdag 22 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO15/16/17/18/19 (14 teams)
  • Donderdag 24 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: MO-teams / Overige senioren + Vrouwen-Heren selectie (12 teams)
  • Dinsdag 29 juni 2021, tussen 19.00 – 20.30 uur de volgende teams: JO8/9 (14 teams) + kabouters

Mochten deze momenten niet schikken in verband met werk e.d., zoek dan een ander uit je team. Dit dan tijdig melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij als kledingfonds hanteren het Corona beleid, wat inhoud:

 • 1,5 mtr afstand is gemaakt tussen de brenger en ontvanger
 • 1,5 mtr tussen de ontvangsttafels
 • Binnenkomst via de inwendige trap en weggaan via de deur kantine aan de Oosttangent.

Lees hier het volledige bericht zoals het ook intern wordt gedistribueerd via de verschillende apps.

rbnieuw2Beste leden, ouders, verzorgers, trainers/begeleiders en vrijwilligers,

Tijdens de persconferentie van 11 mei jl. zijn weer diverse verruimingen aangekondigd. Voor sportverenigingen zijn er nu mogelijkheden om een buitenterras te creëren. Om praktische redenen heeft het bestuur echter besloten geen buitenterras te creëren. Dit omdat er nog geen publiek op het complex welkom is, waardoor er weinig omzet gemaakt zal worden en daarnaast zal het terras ook iedere keer weer opgeruimd dienen te worden om vernieling te voorkomen. De uitgifte van koffie en limonade op de zaterdagen tussen 10 en 12 uur blijft de komende weken wel plaatsvinden en waar nodig en mogelijk verruimen we de openingstijden.

Eric SmitHallo voetballiefhebbers, ik stel me graag aan jullie voor als de nieuwe scheidsrechtscoördinator. Per 1 juni neem ik de taken van Marilia over. Vanaf de kabouters begeleid en coach ik het team van mijn zoon Hidde. Dit heb ik de afgelopen jaren ook gedaan tot de 013-2. Hidde heeft aangegeven dat hij een andere sport wil. Geen probleem wat mij betreft als je maar plezier hebt in wat je doet.

Ik heb zaterdag afscheid genomen van 013-2 met een heuse schaal. Het was een leuke en leerzame tijd met dit team en de ouders. Inmiddels ben ik toegetreden tot de beroepscommissie en nu ook scheidsrechterscoördinator. In het verleden heb ik een KNVB scheidsrechtscursus gevolgd en wedstrijden gefloten bij VV Limmen. Ik ben van plan mij eerst even te gaan oriënteren langs de lijn en sluit niet uit dat ik weer wat wedstrijden ga fluiten. Scheidsrechters zijn altijd nodig en ik ga het mooie initiatief van Marilia ‘de gouden fluit’ uiteraard een vervolg geven. Tot langs de lijn en ik heb zin in mijn nieuwe functie bij Reiger Boys!

Vomar club is koning

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

facebook button

banner voetbal nl