Reiger Boys en (interim)hoofdtrainer Tom Boukes verlengen contract

Tom Boukes 1 lowVoetbalvereniging Reiger Boys is met hoofdtrainer Tom Boukes een contractverlenging overeengekomen voor komend seizoen 2020-2021, nadat hij als interim-trainer was ingestapt halverwege dit seizoen bij Heren 1.

Het bestuur van de zaterdag derdeklasser heeft aangegeven zeer tevreden te zijn over de aanpak van Boukes. Nu door de Coronacrisis een vroeg einde is gekomen aan dit huidige seizoen zijn de gesprekken over verlengen reeds enige tijd geleden begonnen. De aanpak van Tom en zijn manier van werken is voor het bestuur meer dan voldoende aanleiding om het lopende contract te verlengen.

Mede door zijn inzet in de voorbereiding voor komend seizoen kunnen we melden dat Reiger Boys ook weer met een Heren 2 team gaat starten in de competitie van seizoen 2020-2021. Een volledige selectie dus uitkomend op circa 35/36 spelers.

Boukes geeft aan erg content te zijn met de contractverlenging: ‘Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Reiger Boys, de sfeer in de groep is erg goed, al met al er is rust en tevredenheid die nu heerst, is ook nodig na alle hectiek die is geweest”, aldus de hoofdtrainer.

Komende periode zullen de spelers voorgesteld worden die volgend seizoen in de selectie spelen evenals de staf om de gehele selectie heen.

Tom Boukes is geen onbekende van Reiger Boys en heeft een verleden als jeugdtrainer en later Hoofd Jeugdopleiding. Hij geeft aan dat hij het erg belangrijk vindt dat eigen jeugdspelers doorstromen naar de seniorenselecties om hiermee binding te genereren die nodig is. Hij zal dan ook nauw samenwerken met onze jeugdopleiding en bestuur VTZ binnen de vereniging.

Wij wensen Tom Boukes veel plezier en succes toe komend seizoen.

Met sportieve groet,
Bestuur Reiger Boys

Tom Boukes 4 low

Tom Boukes 1 low

Vomar club is koning

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

 
logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl