De “Vrienden van Reiger Boys” verrassen de MOT met een “uitje en een spuitje”

hogedruk spuit nwDe medewerkers van de MOT (Materialen, Onderhoud, Terreinen) hebben van de “Vrienden van Reiger Boys” een nieuwe hogedruk spuit mogen ontvangen. De oude spuit was echt “op”, van hoge druk was geen sprake meer. Om het zomeronderhoud te vergemakkelijken is een hogedruk spuit hard nodig om bijvoorbeeld alg onder de tribune stoeltjes te verwijderen, aanslag aan plafonds van de doucheruimtes, tegelwanden van de doucheruimtes, moeilijk bereikbare hoeken, afvoerputten reinigen e.d. De medewerkers van de MOT zijn erg blij met dit mooie cadeau.

 

Uitje
Diezelfde MOT-mannen waren eerder in de week ook al ontzettend blij met het andere presentje van de “Vrienden van Reiger Boys”: zij mochten, net als in de voorgaande jaren, met zijn allen een gezellige middag organiseren bij de bowling. Natuurlijk hoorden daar ook de drankjes en hapjes bij. Volgens “MOThoofd” Jan Peekel was het weer een zeer geslaagde middag, waarvoor de mannen de “Vrienden” hartelijk bedanken.

Bedankbericht MOT

Zoals al een aantal jaar mogen de harde werkers van de MOT een middag ontspannen als cadeau van “de Vrienden “. Wij zijn in de bowling in Middenwaard geweest om een uurtje te bowlen onder het genot van een drankje en een hapje. Bitterballetjes ,loempia’s en andere gefrituurde hapjes.Na dat uur bowlen hebben we nog nagezeten om de resultaten nog even door te nemen. En het viel mee hoe de MOT mannen dit nog vol konden houden,was wel inspannend.

Het was een geslaagde middag, wie weet tot de volgende ontspan dag met hopelijk enkele foto’s. Nogmaals heel hartelijk dank naar “de Vrienden “.

Met vriendelijke groet.
De MOT medewerkers

techniek MOT

Niet alle MOT-mannen hadden de techniek onder de knie….(ook op weg naar huis!)

Webshop logo site-klDemoshop is elke zaterdag
geopend van 10 tot 12 uur.

B
estellingen kunnen geplaatst
worden via de webshop en
worden afgehaald.

Hoofdsponsor
Heren selectie

ING bank

 
Hoofdsponsor
Vrouwen selectie en meiden

logo sina voetballab


Hoofdsponsor

Onder 10 t/m 13

logo amigoplant


Hoofdsponsor 
Onder 8 & 9 en kabouters

Vomar logo vierkant


Kledingleverancier

JAKO Sportswear   nieuw logo smpSter en subsponsors

Reiger Boys clubcard
RB Vomar clubcard nw

Mijn knip online
KNIP logo zonder payoff ZW1

facebook button

 

banner voetbal nl